Förlovad

Japp ni läste rätt jag är förlovad nu med min stora kärlek Fredrik, vi hade planerat det länge och vi förlovade oss när vi och våra kära vänner åkte på kryssningen till Helsingfors. Datumet är 111111 och det tyckte vi passade oss kanon! Tror det var i somharas vi började fundera och sådär och nu så är det så. Jag är så lycklig och allt känns så rätt nu. Jag kan berätta mer en annan dag för nu måste jag sova för imorrn ska vi vara på KTC hela dagen och lära oss blanda lite läkemedel och lite vårdhygien tror jag.

Natti natti


Lång dag

Upp 5 imorse iväg på dagis med Enya, åkte tåg 06.37, framme på universitetet 7.30, läkemedelsräkning på förmiddagen och mikrobiologi på eftermiddagen och iväg och handla sen med Fredrik i lastbilen, till Åke & Karin och hämtade Enya, hemma 18.30, badat Enya, hängt tvätt och kraschat i soffan nu typ......imorrn upp igen men går bara till 12 YES! Då ska man hem och städa och greja och packa inför helgens partyhelg på Silja Serenade..

natti natt

Helgen slut

Imorrn börjar vi en ny kurs på utbildningen, imorrn har vi kursintroduktion och föreläsning om farmakologi hela eftermiddagen, spännande och se vad man tycker om den här kursen då.

Har funderat på att uppdatera bloggen om Enyas utveckling eftersom det är ju roligt att kunna gå tillbaka till bloggen och läsa senare i livet.
Idag var vi till Timrå och kollade på när Lucas spelade hockey, på vägen ner var jag sjukt trött och mådde illa som vanligt av dom här penicillintabletterna, troligen för att jag inte tål dom riktigt bra. Enya blev åksjuk i bilen ner och kräktes ner hela sig själv strax innan Birsta...inte roligt att vara åksjuk. Men sen under dagen har jag kännt att urinvägsinfektionen har släppt mer och mer och det är mest så nu att jag är sjukligt trött bara och somnade i soffan direkt när vi kommit hem och sov där i över 3 timmar. Men jag är lika trött nu och somnar nog ovaggat.

Det går repriser på kanal 9 nu på programmet frusna män söker kärlek, vi satt och såg de avsnitt som jag varit med i ikväll hela familjen, snacka om att jag såg yngre ut och så var jag mycket smalare där såklart, men konstigt vore det väl annars då jag tränade asmycket och var singel. Nu ska jag ta tag i mig själv igen, det är dags för mig att börja må bra igen, komma igång med träning och rätt mat.

Enya pratar mer och mer för varje dag och säger nu meningar som man förstår och det verkar gå fort för henne nu.
Näe nu ska jag försöka sova och sen upp imorrn och iväg till stan.

natti natti

Tentan var omöjlig

Har aldrig skrivit en så svår sak som jag gjorde igår, alltså aldrig skrivit ett prov som varit så svårt som det som jag gjorde idag. Jag gjorde mitt bästa men troligen inte tillräckligt för att klara mig....men det kommer en ny chans i januari så jag ska inte gräma mig för detta nu.

Om en vecka åker vi på kryssning och de ska bli så skönt att komma iväg från den gråa vardagen och iväg med goda vänner och bara slappa.
Och då ska jag vara frisk från denna skit som jag har nu och förmodligen tar penicillinkuren bort det nu så jag slipper ha feber, on i ryggen och magen och vara allmänt som "hej kom och hjälp mig". JA detta är min blogg jag gnäller hur mycket jag vill när jag har så sjukt ont just nu. Så nu vet ni det.

Ikväll vankas det myskväll med idol och massa gotta...

Tentan jag gjorde idag är härmed glömd och lagd på hyllan och på måndag börjar vi en ny kurs :)

bye bye

Snurrigt

Det snúrrar latinska ord och massa annat som man ska försöka bearbeta nu efter en intensiv dag med läsning inför fredagens TENTA i anatomi och fysiologi. Tydligen så klarar inte många denna tenta som vi ska ha på första försöket. Men jag vill klara den och kommer att klara den..positivt tänkande kallas det! Sen klarar man av allt man vill klara och tror att man klarar..det tror jag!

Det känns så mycket i kroppen att man varit sjuk i tre veckor och suttit stilla alldeles för mycket, har ont i ryggen och är sjukt stel överallt. Efter denna vecka ska jag sätta igång och träna igen för jag är så trött nu och orkar ingenting. Sen sitter man ju stilla mer nu när man går i skolan istället för att jobba hela dagarna...ni förstår ju hur det blir? *suck*Näe nu ska Enya bada och sova och sen ska jag plugga lite mer....


RSS 2.0