fredagen

Gillar Adam Lambert If I had you och whataya want from me snacka om grymma låtar.

Fick ju utskrivet hostmedicin idag, coccilana (glömt hur det stavas) blev det tydligen, hade hellre velat ha lepethon som jag vet funkar mot denna hemska hosta, coccilanan gjorde mig bara trött och brännig i magen. Hostan bet den inte på heller så skit var de tyckte ja.

Funderar skarpt på att ta tag i min vikt IGEN..jag vet att jag inte lyckas jämt men nu måste jag. Jag ska bara bli frisk först, sen ska jag göra ett riktigt försök! Vill se ut som jag gjorde innan jag fick barn, hade platt mage och vägde 70kg....snacka om drömmen det vore nu. Varför är allt så mycket svårare nu när man fick barn med viktnedgången? Jag måste verkligen.

Ska snart sova nu bye bye

Nervsystemet

Nervsystemet är väldigt invecklat och nu är jag less på det....tenta om en vecka men känner mig inte motiverad att plugga överhuvudtaget....varför?

Vädret är fruktansvärt trist och allt är boooooring.
Mamma var hit med kan jang det var väldigt snällt av henne :)
Ska åka och hämta ut ett recept på hostmedicin som jag ringde om mitt i dagen, kan inte sluta hosta och inget av det receptfria skiten hjälper.

Ska nog hämta Enya tidigare idag eftersom jag ändå inte har lust att läsa mer för idag...motivation snälla kom till mig!tenta= om en vecka

Så bloggningen får vänta för nu ska jag plugga plugga plugga.....

Allt är bra, Enya pratar mer och mer för varje dag, ingen snö har kommit än, fredrik jobbar eftermiddagar, jag är  förkyld som vanligt denna tid på året....

bye bye


update

Längesedan jag skrev nu...känns som tiden inte räcker till.
Helst skulle man nog sitta och läsa varje sekund av ens vakna tid för att förstå allt man ska läsa...tyvärr är inte detta ens möjligt eftersom man har tuden andra saker att göra.
Denna vecka jobbar Fredrik eftermiddagar och det ger mig ingen tid att läsa på kvällarna överhuvudtaget kom jag fram till ikväll, att ha en liten tjej på 2år kräver att man ger all sin uppmärksamhet till henne, hon kan stå och säga mamma? mamma? mamma? mamamamma? tills jag tittar på henne och säger ja Enya vad är det....detta händer tills hon ska sova kl. 20.00 och efter det är det att plocka disk, fixa matlåda, mat till hund och katt, dammsuga, plocka plocka plocka.....sedan ser man i kors och somnar ovaggat kan jag lova. Det går ju såklart bättre när Fredrik är hemma då han kan uppehålla Enya och vi hjälps åt. Att vara ensamstående förälder är nog tufft!

Imorrn åker jag det äckligt tidiga tåget kl. 06.37 och är nog inte hemma förrens 17.30.

Alltså dags att sova

Har färgat håret också efter 13år som blond har jag nu blivit brunett:sussa lugnt!!!!!!!!!!

Ny header

Snällaste Elin hjälpte mig att (stavas?) som ni ser här ovanför, är supernöjd och nu blir det lite roligare att blogga också tycker jag. Ska bara få bort det röda runtomkring i bloggen också och ändra det till svart och lila :).

Idag har jag varit till stan med Mira igen, men nu ska vi få lägga om hennes bandage hemma, har varit med och sett hur jag ska göra så det ska bli rätt. Såret läker fint nu och förhoppningsvis så slipper hon bandaget om några veckor.

Hann med att shoppa lite idag också, köpte skor (bild kommer senare), två tröjor, en kofta, två t-shirtar och en foundation. Behövs mer kläder nu när man går i skolan. Måste rensa garderoben imorrn och slänga det jag inte använder och det som är trasigt.

Nästa vecka börjar vi en ny kurs, medicinsk grundkurs ska vi läsa, blir intressant tycker jag, även fast jag läste den på op-vux 2006, men jag kommer inte ihåg så mycket från den och nu är den ju på universitetsnivå...troligen mer ingående och svårare.

Älsklingen somnade i soffan han som vanligt en fredagskväll.

Är lite festsugen, och det är 6veckor kvar tills vi åker på kryssning...så länge kan man ju inte vänta tycker jag. Måste hitta på nåt snart tycker jag.

Näe nu sovaaaaa


RSS 2.0