3 år

Igår hade jag och Fredrik 3-årsdag, tänk att tiden går så fort! Det känns som vi har varit med om mycket ihoppressat på 3 år, vi har haft mycket motgångar och mycket trassel med hälsa och annat knas. Men sen har vi ju haft underbara stunder också, som när våran Enya kom till världen, hon lyser upp våra dagar våran lilla prinsessa.
Vi hade en trerätters middag igår för att fira lite smått:

Förätt: smörstekta kantareller på toast
Varmrätt: Porterstek, ugnsstekta potatisskivor och en smarrig sallad
Efterrätt: vit chokladmousse med jordgubbssås
(Allt hemlagat såklart från grunden)

Fredrik tyckte maten var helt underbar sa han och det är han värd tycker jag.

natti natti


Ett humör av flera

Jag hatar alldeles typ innan jag ska ha mens så är jag på ett bergochdalbanehumör som inte går att förklara och inte heller jag kan göra nåt åt det...det bara kommer som ett brev på posten, nån som känner igen sig?

Idag kom Enyas morfar med massa byggleksaker till Enya, så vi har byggt höga torn hela kvällen och nu sover hon sött och utmattad av allt lekande.

Den senaste tiden har jag bara sett nattsvart på allt, framtiden är oviss och ingenting går som jag vill. Även fast man bara vill alla väl så slutar det ändå i att man gjort fel, hur många misstag ska man göra innan man slutar göra misstag totalt???

Tränade iallafall imorse, men nu är Jon borta torsdag och fredag så får väl bli en långpromenix imorrn en timme istället, på fredag väntar det fruktade sjukhusbesöket...undrar hur det går? Älskling följer med så det känns tryggt.

Tänkte lägga upp bilder också men orkar bara inte nu

bye bye

Vampire diaries

Gillar verkligen den serien och kom inte på nån annan rubrik heller hehe. ¨
Varit och tränat imorse igen, får se om man orkar med ett pass till imorrn bitti, är rejält trött kan jag lova, hur lång tid tar det att komma tillbaka? Hur ska jag kunna jobba såhär när jag är helt slut hela tiden, jag sover ju bra och allt, vill bara ha tillbaka mig själv igen ju.....

Var till Cattis och fikade idag också, tack för jätte smarrigt fika vännen!

Annars en rätt så jobbig dag då jag haft en jobbig känsla i kroppen hela dagen, samma känsla som jag hade dagarna innan det där hände i början av december, antar att det bara är en känsla och inget som ska bli nåt annat. Har verkligen inte haft lust att göra nåt idag egentligen, snacka om att man nog är ganska nere vissa dagar, Enya gör mig glad, hon gör alla glada och utan henne vore man inte glad tror jag. Hmm ganska tråkigt inlägg men blir nog roligare en annan dag.

Natti

Louise


Onsdag

Idag har det varit en mysig dag, fick fikabesök av Angelica & Kian och Cattis och Ozzy, jätte trevligt att träffa er en stund tjejer.
Varit och tränat hos sjukgymnasten också, det gick bra och ska dit även imorrn och varje vardag, nu ska detta bli bra!

Enya är stortjej nu och när hon har sin fruktstund så vill hon sitta på en vanlig stol vid bordet:Vi var ute på en skotertur i helgen som jag skrev i förra inlägget, här var innan vi åkte:


 
Sen fyllde Bianca 13år i söndags så vi firade henne hela dagen, hon fick en 1,20's säng av oss i present så nu sover hon som en prinsessa.

Enya kommer bli en trummis när hon blir stor, hon är en hejjare på att spela trummor:


natti natti

Louise


RSS 2.0