Vad fint det blir...

Det blir så himla mysigt när man har satt upp alla ljusstakar och stjärnor, man känner som ett lugn som infinner sig och jag får som ett pirr i magen. Älskar julen, men hatar all denna stress med julklappar och allt som ska "hinnas" innan jul, tycker att allt har blivit så uppstressat nuförtiden...ingen njuter egentligen av julen så som man ska göra.

Idag började vi med att åka på järnhandeln och köpa två jätte fina ljustakar i smide, verkligen jätte fina blev dom i vardagsrummet är toknöjd faktist.

Illamåendet har börjat gett vika, men det blev ju ändå ingen förbättring på aptiten, har så svårt att få i mig nåt att äta så jag snart inte vet vad jag ska göra. Claudia sa att när det är såhär jobbigt så blir det en pojke, ja man vet aldrig, men vi vill inte ta reda på det utan det får bli en överaskning.

Over and out
Louise

Längesen men mycket har hänt

Ja det kan man ju säga att jag inte skriver här lika ofta längre. Jag har för det första inte riktigt mått som jag brukar de senaste veckorna, men det börjar ge sig nu hoppas jag. Jag är alltså gravid =)!!!  Är just nu i den 11:e veckan inne i den tredje månaden alltså. Jag har inte kunnat skriva och berättat tidigare eftersom jag inte har velat berätta det och då vet jag inte vad jag skulle skriva om här. Jag och älsklingen är jätte glada båda två och det ska bli helt underbart att få en liten. Ca 20 juni 2009 beräknas den komma, just nu känns det jätte långt dit, men tiden går så fort. Min mage har växt och det syns ju lite men annars har jag minskat på resten av kroppen, men detta beror på att jag inte ätit som jag ska.
Kan för det första inte dricka kaffe eller ens känna lukten av kaffe (men det börjar gå bättre med lukten), jag kan inte äta starka smaker som lök och tacokrydda, köttfärs har jag svårt för, bacon mm. Har jätte svårt att komma på vad man ska äta för mat eftersom det mesta inte alls går i mig. Petar därför i mig fil, frukt, nån smörgås ibland, massor med vatten, kex. Ja inte är det så lätt och humöret svänger och jag blir ledsen för mista lilla och har ingen direkt lång stubin.
Helen säger att jag har blivit så ful i mun sen jag blev med barn, men det är ju troligen för att jag ätit dåligt.
Är väldigt trött hela tiden, lägger mig tidigt och har svårt att kliva upppå morgonen, kan somna mitt på dagen och ibland funkar ingenting. Men det värsta har nog gått över tror jag för jag börjar må bättre och jag beöver inte äta frukost 3 ggr längre för jag får behålla den.
Ja nu vet alla hur det ligger till och jag hoppas att llt kommer gå bra och att inget händer med mitt barn, för mycket kan hända än så länge.
Over and out
Louise

uppdatering

Jajjamen mycket har hänt sen sist, har haft en lite anti allt tid, men den tiden verkar ska passera nu vilken dag som helst.
Ja vad ska jag säga, mår illa hela tiden, har ont i min stackars mage.....vad tror ni att det kan vara ;)????

Tv:n brann upp också så nu har vi köpt en skitsnygg LCD-tv 42".
Annars är väl allt ganska normalt....eller hur normalt det nu kan bli just nu.....
 Skriver mer en annan dag är lite seg nu.
puss
Over and out
Louise


RSS 2.0