höst

September är här igen, detta betyder att vi är påväg emot mörkare tider, magsjukor och förkylningar. Enya har magsjuka nu och har spytt hela morgonen idag enligt Fredrik. Jag är här hos henne medans dom är på fotboll. Men vill inte ha magsjuka så hoppas man klarar sig. 
Fick hem två böcker igår, klinisk omvårdnad 1 & 2, jätte tjocka böcker men förhoppningsvis bra böcker som kommer till användning. 
Näe nu ska jag vara med Enya så bye bye

take care

Ikväll har varit en lite konstig kväll, har kännt mig som den ensamaste människan på jorden. Men det känns som en övergående känsla, som att jag kommer att komma över den känslan. Men jag vill gärna inte känna mig såhär ensam. Jag vet att jag har all tid i världen denna vecka för att läsa, men då soökar huvudvärk och förkylning i hela kroppen så har gått lite trögt med läsningen idag. Men imorrn hoppas jag att jag mår bättre. Tittade på en jätte bra film ikväll snow white and the huntsman, riktigt bra rekommenderas. 
Nu ska jag försöka sova och hoppas på att morgondagen blir bättre och att jag är frisk. 
 
natti natti

flummiga jag

Jag viskar en bön inatt för dom som inget har, för alla dom som har tappat hopp, för alla dom som längtar efter nåt.
Mitt hjärta fylls av stillhet och nu vet jag vad jag vill göra med min framtid. Jag vill göra något, jag vill göra en förändring, jag vill göra något bra av min treåriga utbildning. Ni får se vad det blir om det blir så. Jag vet att det låter knasigt och flummigt, men det är ju just så som jag är, just jag är så. 
 
Lägg din hand emot min kind och visa mig vägen, kommer du ihåg den? 
Om du känner dig ensam öppna dig då
Mitt hjärta slår och jag kommer vara med dig vännen vart du än går
För mig är du livet
 
<3 ENYA <3

RSS 2.0