Snart slut på denna natt

Var en ganska lugn natt endå, lite smårörig där ett tag, men det fixade till sig lite snabbt, man är ju såååå duktig haha :P. Skönt ska det bli att få sova nu kan jag ju bara upplysa härskapet om, men lär ju inte kunna sova så länge eftersom jag troligen måste på banken i Ånge senare idag. Ska kolla om det finns nån tvättid nu när jag kommer hem också, kan ju bli så att jag ska tvätta istället för sova, men sova behöver man ju inte göra alltför mycket....men skulle vara skönt kan jag ju säga.
Satte just på kaffe nu och var ut i kylan och hämtade tidningarna, ska jobba på lördag delad tur också, men det är rätt lugnt de. Ska tydligen jobba med mamsen på kvällspasset ser jag nu :).

Vilket knepigt humör jag var på igår då, jag med mina klädbekymmer, ibland kan jag förstora små problem så dom blir enorma....humörsvängningar kallas det, men nu är det ju bra igen, inte vill jag kasta ut några kläder utför nån balkong nu inte nänemensan :P.

Jag saknar min älskling ja, han ligger och sover han den lyckosten, men han ska väl snart ta och masa sig upp han som han brukar göra hej och hå så är han i full färd med att springa runt och grejja med allt möjligt hehehe :D. ÅÅÅÅ men du är så söt älskling ;P puss på dig.....

Nä vad säger man nu då, en kaffekopp och dagbladet kanske, måste ju hålla mig uppdaterad...ser här att Timrå förlorade...inte bra inte bra.....VAD HÄNDE??? Näe nog av det här svamlet nu....

Snart börjar det

Pratade med Emelie ikväll och tydligen så ska trailarna för frusna män söker kärlek börja vilken dag som helst att gå på kanal 5...ojojoj spännande är det såklart. Undrar hur dom lägger upp det hela, kommer inte kunna sova den dagen innan då det första avsnittet ska sändas....hur kan man förbereda sig på det här då? Helt  omöjligt att veta eller att ens förutspå haha. Vet bara att tiden man hade där uppe kommer man att minnas så länge man lever.

 


dreams

Alla sover endast Louise är vaken haha :P Och pratade med älsklingen nyss också, så kär som jag är nu är det svårt att förstå hur man kan vara. En helt ny erfarenhet för mig iallafall, glömmer ju tid och rum ju, konstigt hur det kan vara, konstigt hur man är.

ringa men inget svar

Försökte just ringa dig men du svarar inte......jaja

konstigt konstigt

Ja så kan det tyvärr vara ibland...att allt är konstigt. Inatt jobbar jag och det känns faktist skönt. Jag kan inte förstå att det största problemet i livet ska vara pengar hela tiden, jag är en aningen nere idag pågrund av detta. Var hemma i lägenheten och stökade på förrut och rensade min garderob....insåg sen att jag inte har några byxor som jag kan ha och som ser normal ut på mig längre, inga tröjor som ser normal ut på mig, trasiga strumpor hur kan jag ha låtit det gå såhär långt???? Jag ville bara slänga ut alllting utför balkongen....och det var jag på god väg att göra.....men insåg snabbt att jag troligen skulle måsta stanna inomhus för man kan ju inte gå runt naken.
Jag har fått jobba mycket den här månaden och jag är så glad för det, ingen kan förstå hur glad jag verkligen är för det...ingen som inte har varit i min situation...
Den här veckan har jag pappas bil till låns och det känns så skönt att kunna ta sig dit jag vill istället för att behöva ringa folk om skjuts hela tiden, känns kanon att man har en så bra pappa som ställer upp jämt för en, jag skulle göra vad som helst för honom, det finns ingen som han.
Påsken flög förbi utan att jag märkte den, men ser endå inget speciellt i påsken i sig så det gör ingenting.

Måste verkligen koncentrera mig på mig nu, måste fortsätta att träna och att söka jobb, så imorgon kväll börjar aerobicsen igen efter ett uppehåll några veckor.

Snart börjar det där himla tv-programmet också och då ska man ju sitta och skämmas och vara orolig för hur dom lägger fram mig i det. Mycket som spökar i hur man mår nu tror jag, alla omställningar och sådär. Jag återkommer sen inatt ska försöka få en en tant i säng nu.

klippning och städning

Dagen har varit solig och fin, har varit upp till Hjältanstorp en sväng och eldat åt pappsen, matat katten och burit in ved, här ställer man upp för världens bästa pappa, men det är han faktist...den bästa som finns. 

Sitter och kollar när Angelica klipper Fredrik nu...spänningen är enormt pirrig..hahaha näe skojja bara, jag litar på Angelica till 110% ;P.  Hmm...ANGELICA NEEEEEEJ.....ojojoj nu klippte hon alldels för kort...men jag vågar nog inte berätta det...hihi näedå jag skojjar igen hehe :P. Nu fick Angelica reda på att jag har tagit ett par strumpor av henne och hon blev inte så glad oooops!!! Men jag ska tvätta dom och lämna tillbaka dom sen gumman hoppas du förlåter mig en dag :S!

Nu ska jag ta och övervaka detta lite mera hihi puss puss

 


långfredag

Idag är det en lång fredag hahaha, nämen allvarligt är den här fredagen verkligen längre än alla andra fredagar?

Har sovit så gott inatt, mycket bättre än på längre, kan bero på sällskapet eller sängvändningen kanske ;)

Har en aning idétorka på skrivning idag, kanske för att jag vaknade för en liten stund sen, vaknade först vid 8.30 men sen somnade man om till 10.30 haha, men så ratingens skönt iallafall. Ikväll blir det nog lite fest tror jag iallafall, beror på hur ont jag har i magen idag, inte alls roligt att ha ont i den om man ska dricka :(

Ska nog hem till min kära lilla syster som bor i min lägenhet i helgen, troligen ligger hon nog och sover så nu ska hon upp och hoppa iallafall.

Ja det här är konstigt men kommer inte på nåt mer just nu så det får vara.....bye bye


Människor omkring mig

Har så många människor omkring mig men endå så får man ibland den här känslan av att man är ensam, varför är det så? För ett tag sen höll jag på att falla ihop totalt, allt var en enda röra, men på något sätt så reste jag mig igen....vad som gjorde så allt blev bra igen är en gåta. Jag tror att så fort det börjar ett nytt år så måste man intala sig att det är början på något nytt om det tidigare året inte har varit bra. Det hände så mycket 2007 som man försöker lägga bakom sig, men ibland så ramlar tankarna tillbaka. Idag är en sån dag, en dag då jag inte vill vara ensam...då jag tänker....då jag tappar allt.... 

Jag behöver nog bara få träffa min älskling...då ordnar sig allt....





*saknar min Fredrik*

Från ett ögonblick till ett annat

Jag trodde inte att det var möjligt!  Jag trodde inte att det var möjligt att jag skulle kunna öppna mitt hjärta igen såhär för någon, jag trodde jag ville vara ensam ett tag, leva livet och ja ni vet vad jag menar. Men sen står du där framför mig, du får mig att känna saker som jag aldrig kännt förrut, du får mig att öppna mig igen, men på ett sätt som jag inte känner igen....ett sätt som jag inte trodde var möjligt. Jag trodde att jag visste vad kärlek var...men allt jag trodde jag visste är inte ens nära sanningen. Jag ler när jag vaknar, jag ler när jag går och lägger mig och livet känns nu lättare.
Jag glömmer tid och rum när jag är nära dig och mitt hjärta slår så fort....vad har du gjort med mig?
Jag är kär.....så ratingens kär också, nu vet jag vad kärlek är!!!!!



441221-3


Måste visas

Måste ju kanske visa en bild på Hulda & Oliver när dom nämns ganska mycket i min blogg hehe. Oliver är Angelicas älskling och Hulda är min honey. Hulda är Oliver mamma så ni vet. Dom är båda experter på att hitta på hyss när vi lämnar dom ensamma för länge eller när vi sover. Så här har ni the one and only Oliver "knasbollen Hedström" och Hulda "the mega hårboll Sundqvist":

image8

en sån dag

Dagarna bara flyter förbi och livet förändras mer och mer för varje dag som går. Tycker saker förändras hela tiden, människor förändras, blir äldre osv....  Snart är det påsk också, känns inte riktigt som det faktist, men har ite packat upp några kycklingar hemma heller, så det kan ju vara det felet också....inte för att jag vill ha massa tuppar och kycklingar i lägenhten heller...tror jag klarar mig endå. Igår jobbade jag till 12, sen var det bara hem och börja tvätta och vrålstäda i lägeheten, var totalt kaos där tyckte jag...speciellt på mitt rum, trivs inte så bra när det är damm och skit överallt, så nu är det fixat.
Imorgon ska jag klippa mig, blir inget avancerat bara ta bort skiten som är slitet och sen luggen som skymmer min sikt haha.
Skriver inte så mycket här längre, men har man inte internet så kan det ju bli lite svårt :P.
Pappa var och hälsade på igår, pratade om att Hulda skulle få komma upp till Hjältanstorp och vara där i vår/sommar så hon slipper vara i lägenheten själv, jag är inte hemma så mycket nuförtiden ;) , sen när jag jobbar i sommar så kan det inte vara så kul att vara katt och sitta instängd i en varm lägenhet heller.
Tänker på att v.17 får man se sig själv på tv....är rätt så nervös för hur dom har klippt till det där faktist haha, jag kan ju säga att jag inte kommer att sitta och titta på det där med massa folk...kanske med en person;) men sen får det vara nog...också slår man av mobilen och har den avstängd sen närmaste dagarna efteråt hehe.....är väldigt overkligt alltihopa faktist.
Näe nu ska jag ta och vara lite social kanske byes byes

regnet blir man inte glad av

Sant det, inte alls kul med regn, vaknade av att älsklingen ringde och väckte mig, blir så glad när jag hör din röst...blir alldeles varm.
Snön som låg på backen igår och i helgen är snart helt borta och nu känns det som om våren äntligen snart är här. Sitter och tänker på sommaren och hur härligt det är när man kan sitta ute sent på kvällarna och umgås med människor man tycker om, grilla, fika, sola, bada. Ja sommaren den är härligt och helt underbar....när det inte regnar såklart, men då kan man alltid mysa med den man håller kär.
Sitter och funderar på Norge och på hösten som innebär att jag troligen måste fara och jobba där, om nu jag inte får mer jobb här hemma innan det. Känns helt fruktansvärt jobbigt att inte ha jobb, det suger rent ut sagt.
I helgen har det hänt mycket roligt, var till stan med älsklingen i fredags och vi hade det så mysigt och roligt, gick på IKEA, åt på dragon house, sen på bio, hade så roligt...roligare än jag haft på länge. Sen på lördag for jag och Angelica och kikade på när folk anglade på Gissjön, träffade många där vissa mer nyktra än andra haha. Sen på kvällen var vi till Simon på partay, väldigt mycket roligt folk där. På söndagen insåg jag att mina fina skor har gått sönder totalt, väldigt jobbigt eftersom jag inte har råd att köpa några nya just nu, men min tur måste väl vända snart?? Är så trött idag som vanligt, har ont i magen också, vet inte varför.....
Saknar älsklingen vill ha dig hos mig nu!!!!
 

trötthet...

Ja jag säger det igen är så trött så jag håller på blir tokig, blir helbrydd på mig själv ja.
Nu håller Angelica på att klippa Kims hår...spänningen är olidlig på hur det ska bli hehe.
Den här dagen försvann den med och imorrn ska man till stan och kolla lite, bio kan det ju bli också, men som sagt vi kommer nog att sitta i varsin biosalong eftersom våra filmsmaker skiljer sig ganska mycket haha du var så rolig när du sa så.
Skulle ha varit och hälsat på pappsen i helgen också, kan väl kanske bli det på lördag på dagen kanske om han inte är på Alnön.

Allt i mitt liv är ju så bra nu varför kan inte jobb ordna sig också...ska jag måsta dra till Norge nu innan sommarvikariatet börjar? Så mycket planer, så mycket jag vill göra........så mycket jag vill köpa.
Får väl fundera ett tag till...eller inte så länge till men över helgen iallafall....Röros, Tromsö, Trondheim???? Bara att fara de igentligen, prova nåt nytt, men nu när man är kär så vill man ju inte vara så långt borta igentligen...kommer ju sakna dig.....som sagt det tåls att tänkas på...så får det bli..

sov gott

Märkligt hur det kan bli

Livet förändras och det har verkligen hänt saker i mitt liv den senaste tiden, en liten uppdatering kommer här:

* Bor numera med Angelica, Hulda & Oliver i en 3:a i Fränsta
* Har träffat en helt underbar kille.....är kär....så kär som man kan bli....
* Är med i kanal5:s nya dokusåpa/serie/feelgood program "frusna män söker kärlek"
* Är nyutbildad undersköterska

Tänk vad konstigt det kan vara eller hur hihi??

Satt och kollade igenom alla gamla foton man har samlat på sig under livet och vilka himla frisyrer, kläder osv man har haft. Nu är jag 23 år och det känns som livet bara rusar förbi, människor kommer och går och man träffar nya människor. Man lär sig faktist något nytt varje dag, saker som man sedan bär med sig för att sedan utvecklas som människa.

sjunger en truddelutt

Är glad idag men såååå trött. For till stan på jobbmässan på nordichallen vid 12, var väl där en timme typ innan man insåg att det inte var så mycket att se där. Fick låna en killkompis bil nu så jag kan ta mig fram ett tag hehe, så nu kan jag jobba i Ånge, ska ringa imorrn för dom behöver folk där och jag behöver verkligen jobba.
For till Patrik och hälsade på och sen for vi en sväng till Annelie & Marcus och sitter nu här och dricker lite kaffe och surrar angling och Patriks bilköp som han ska göra imorgon. Jag sitter och funderar på Norge fortfarande, måste skaffa ett norskt personnummer om jag ska jobba där, ska nog jobba där till hösten iallafall om det nu inte blir till sommaren, men troligen blir jag på Gläntan ännu en sommar, måste nämligen bestämma mig den här veckan så ska ringa dom imorgon.
Tänkte ju upp och köra traktor imorrn men Patrik ska ju vara ledig den knölen hehe.
I helgen blir det nog lite fest hoppas jag, angling på lördag i Gissjön, får se om man ska dit en sväng, Marcus, Tommy och Dennis skulle ha ett lag där och sen massa annat folk så man far nog dit under dagen och tittar lite.
Ska väl hem nu, men hemma är jag ju ensam, Angelica är inte hemma hon :(......tråkigt att vara själv ju....får väl gå å lägga mig tidigt ikväll, ska ändå upp och ringa och grejja på imorrn...TA TAG I SAKER KALLAS DET!!!
Får bli så over and out......


*saknar dig*


I am here

Längesen jag skrev nu, blir inte så ofta när man inte har internet hemma. Sitter med Angelica nu hos Kim, vi håller på skriver ut cv:n och personliga brev tills vi ska på jobbmässan imorgon på nordichallen i stan. Idag har jag försökt fixa det där krånglet med csn och sen tränat lite. Vet inte vad det är med mig nuförtiden, är sjukt trött hela tiden och knepig helt allmänt.
Väntar på att en viss person ska ringa nudå hehe...får se hur det blir med den saken...är kär ja...så ratingens kär också..längesen jag kände såhär nu...blir väldigt sårbar ja då. Det är helt omöjligt att vara kär och klok på samma gång...helt omöjligt faktist.
Ska väl se en film snart nu bara vi blir klar med utskrivandet, är ganska trött ja också nu.

image6

konstig känsla

Tiden uppe i Gällvare har satt sina spår...är jag ens samma Louise längre? Blev hon kvar där uppe bland all snö? Jag kan inte vara ensam nu och det är så svårt att få alla att förstå mina känslor...kan jag någonsin förklara? Hur kommer jag att reagera när jag ser mig själv där på kanal5? Alla frågor som kräver svar......men här står jag ensam i det stora hela, ingen förstår, ingen vet....då är det svårt!!!!!

Ikväll vill jag på bykrogen, får se vilka man får med sig, somnade en sväng förrut så hann inte fara på systemet tyvärr, men sånt brukar ju ordna sig endå. Vill träffa lite folk och dansa.

Var så skönt igår för jag var på spinning, körde verkligen ur mig allt jag hade, så fruktansvärt skönt att börja träna igen. Måste ju ta igen allt jag missat hehe.

Sitter hos Patrik nu, vi har fikat och tagit det lugnt......var hemma förrut och började städa lite smått....men kan som sagt inte vara själv just nu, klarar inte av mig själv och mina tankar....körde t.om musiken på högsta men det hjälpte inte.

Känslan i magen, känslan av att inte räcka till!!!! Kommer den försvinna snart..?????

ska hem nu iallafall....

RSS 2.0