nattblogga

Ja, det är nog inte många som klockan 5 en lördagmorgon sitter och bloggar, men jag jobbar ju så då blir det ju lätt så. Ska skynda mig hem sen så kanske jag hinner ge älsklingen en puss innan han far och gräver klart jordvärmen som han började på igår. Vi går verkligen om varandra, så har det varit hela veckan. Igår var jag hemma hela dagen och han jobbade från 7-16 och sen for han iväg och sköt lerduvor tills 20.30...jag börjar jobba 21.00 så vi hade alltså en halvtimme att pussas och mysas på...inte mycket alls de och nu när jag kommer hem så far han och jag går och lägger mig och sover tills 13.00 ungefär, för klockan 14.00 måste vi fara till stan senast för hans mamma fyller år, så det blir middag i stan. Men imorgon kväll ska jag nog se till så att vi får lite tid tillsammans för sen jobbar jag 12-21.30 på söndag och han ska upp klockan 4.00 på måndag morgon så han går och lägger sig typ när jag kommer hem från jobbet och jag jobbar 7-13. Sen ska han iväg och gräva igen hos Kim på kvällen tror jag och ja så har vårat liv sett ut nu, men pengar måste man ju ha nu när det är så mycket man vill göra. Om 2 veckor är det tänkt att vi ska fara iväg med husvagnen bara han och jag hela helgen och fiska och mysa någonstans...det behöver vi verkligen nu, ska bli så skönt att bara komma bort ett tag, blir troligen fre-sön. Dit längtar jag så det är inte klokt.....har längtat efter det enda sen vi blev tillsammans tror jag, bara han och jag...
Näe nu ska man väl sätta på kaffet och kika runt lite....sen hem och blåsova hihi.....

Ha en bra dag!!!!!!!!!!!! pusselipuss

vill ha

Vill ha en sån här supersnygg malmbyrå till hallen, den skulle passa så otroligt bra med en spegel med guldram ovanför. Mmm en sån får det bli!


fixat & trixat

Fick gardinerna från jotex idag, blev väldigt nöjd med dom faktist, måste bara köpa andra gardinstänger till köket, blev lite snett med vanliga omoderna vita gardinstänger :S...men var tvungen att sätta upp dom för dom knallgula som satt där klarade jag inte av att se en sekund till, hehe det var därför jag betalad 20kr extra så det skulle bli expresspaket hahaha....mm så hemska var dom faktist, kan lägga upp en bild här tror jag har någon. Näe kollade hittade ingen på de förra gardinerna. Älsklingen tyckte det blev jätte fint med de nya gardinerna iallafall så lägger iallafall upp en bild på hur det blev =). 
Lagade en jätte god laxrätt åt älsklingen med potatisskivor och sallad...mm mumsigt var det.




Sådär blev det ett helt nytt fräscht kök hehe =)

underbar känsla

Det är det att vara riktigt kär...att känna att man äntligen har hittat den rätta....det är så underbart att leva och vara kär =).
Inatt ska jag jobba och det känns väl okej, och imorgon ska vi på älsklingens mammas födelsedagsmiddag på Norra berget i stan, sen på söndag jobbar jag hela dagen.....ja man måste passa på att jobba medans det finns jobb.
Ska städa lite idag och grejja på, fixa nån god middag och sådär, hoppas att mina gardiner som jag beställde från jotex har kommit....åååååh dom skulle ju komma idag grrrrrr :S.
Näe nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen fara och titta till Oliver som är ensam hemma nu nån dag för Angelica är i stan.

Over and out
Louise


Öste ner på lilla mig

När jag vaknade idag så tänkte jag att nu ska jag banne mig komma igång riktigt med träningen igen! Så jag tog på mig träningskläderna och begav mig iväg, uppehåll och fint var det också så jag tänkte: Regnställ? Näääe, blir för varmt och inte kommer det regna nåt mer nu.....YEAH RIGHT!!!!! Innan jag kommit hem (efter att ett antal gånger kommit en aningen vilse i skogen) så var jag som en blöt hund...det öste verkligen ner och det kan jag säga var inte riktigt vad jag hade väntat mig,,,men lika glad är jag för det =)!!!

Ska åka med älsklingen i lastbilen ikväll också, träffar ju han så lite så tänkte att man kan ju träffas fast han jobbar...sen är jag ledig och har tråkigt så blir nog bra det =).
Ska väl fara och kolla posten och handla nån mat som jag kan antingen äta eller ta med mig...får se vad som blir enklast då.

Over and out
Louise

Regnig dag

Ja, idag öste det verkligen ner ute och jag som tänkte ta och låna älsklingens regnbyxor och ta en långpromenix....men då hade han tagit dom själv idag =(, men kanske blir en promenix lite senare innan jag börjar jobba. Tänkte ha sprungit ikväll, kom överens med Cattis om det, men sen kom jag ju på att jag jobbar 16-21 ikväll...men imorgon tror jag inte att jag har nåt jobb.
Har en bananflugeinvasion i köket och inte fattar jag vart dom kommer ifrån eftersom det är så rent som det kan bli runt diskbänken...någon som har några ideér hur man kan få bort dom små äckliga sakerna?
Igår bakade jag bullar jag, men inte blev dom nå bra, funderar på vad jag gjorde för fel, har aldrig misslyckas någon gång med bullar *snyfta*....
Helen & Erik var hit och gjorde mig sällskap igår också, Erik fixade det trådlösa internetet, så nu kan man äntligen sitta på 2 datorer och var som helst i huset SKÖÖÖÖÖÖNT tycker jag!
Näe nu ska jag gå och ringa lite och grejja på.

Over and out
Louise

köksgardiner

kollade på lite gardiner som jag tänkte köpa till älsklingens kök...vad tror ni om dessa?
( Men tänkte nog inte ha de bruna som bakgrundspaneler utan bara de med blad isåfall)


ljus i mitt liv

Saker som får mig att vara lyckligare än jag varit på väldigt länge just nu är att jag har en sån underbar pojkvän...han gör mig så glad...och allt känns så rätt nu....VI SKA FLYTTA IHOP!! Kan det bli mycket bättre än så?
Det känns verkligen som om allt ordnar sig för mig nu och det känns verkligen skönt kan jag säga, jag är kärare än jag någonsin varit förrut och jag vet att jag kommer få det så bra med honom...det måste ju synas på mig hur kär jag är!? Hihihi!!!

I går var jag på inflyttningsfest hos Tommy & Linda i stan, dom har en så mysig lägenhet, man fick lite inspiration där faktist till hur man vill ha det hemma...jag har svårt att själv komma på hur jag vill ha det, men nu har det poppat upp lite ideér kan jag tala om. Vi åt iallafall kräftor (smaskens) och sen spelade vi ett slags sharadspel som pågick till långt in på natten hahaha...ja skrattade gjorde man mest hela tiden, var så längesen jag umgicks med dom så det var så trevligt.
Idag har jag mest tagit det lugnt eftersom jag skulle jobba inatt, umgåtts med älsklingen och hans barn och bara kännt att det är söndag. Nästa veckan kommer älsklingen att jobba mycket så jag blir nog mycket själv, men så blir det ibland, men jag har full förståelse för det, jag skulle jobba jag med om det fanns jobb.

ÅÅÅÅh jag vill åka utomlands nu ja, känns verkligen som jag och älsklingen skulle behöva komma bort och bara umgås med varandra en vecka, skulle vara så skönt att komma bort ett tag och slappna av. Jag hoppas resorna blir billigare framöver, ska ta och kika lite nu tänkte jag få se om priserna har sjunkit nåt.

Over and out
Louise

så det kan gå

Besiktningen gick inte så bra, men Älsklingen skulle ta och fixa det han...han är så underbar!!!!!!
Jobbar ikväll börjar klockan 13.00, lååååång kväll blir det och jag är redan helt slut efter att ha jobbat konstant hela veckan huva, men jag får bita ihop och stå ut den här helgen, för jag måste verkligen det.
Troligen ska jag och älsklingen ut och äta på lördag i stan och gå på bio kanske, eller vi har iallafall pratat om det och det skulle ju vara så mysigt att göra nåt sånt tillsammans nu.
Ja annars då, sa upp min och Angelicas lägenhet i förrgår, gissa varför? ;)
 ja näe ni nu blir det in i duschen  en sväng och sen iväg till lägenheten innan jag börjar.

Over and out
Louise

mitt liv som jag

japp nu är sommaren snart slut men lite brun har man ju hunnit bli, men än hoppas jag på fina dagar så jag kan ligga på beachen och pressa hahaha.
Imorgon ska space runnern besiktas och jag hoppas verkligen att den går igenom, har nog inte råd att lägga ut nåt mer på den just nu, sen behöver jag köpa 2st nya vinterdäck också....inte bra de.
Jobbar 16-21 idag så det känns lugnt och imorgon är jag ledig som det ser ut nu, ringde och pratade med dom nyss och det kan bli att jag går ut en liten korttur imorgon 7-12...får se hur det blir.
Har kommit på att jag verkligen lever det liv jag vill nu, mår så bra i mig själv och med den pojkvän jag har nu, jag kan inte önska mig något bättre.
Nu är Hulda uppe hos pappsen och hon stortrivs verkligen, få se om jag åker upp dit imorgon på dagen om jag är ledig.
Börjar oroa mig lite för kommande jobb nu framöver också, förhoppningsvis så får jag hoppa runt ett tag, men jag vill ju verkligen ha en fast grund att stå på, när blir det min tur?? Det är det enda egentliga problemet jag har just nu JOBB!!!! Man förstår ju att folk blir sjukskrivna för den press som har med att inte ha ett riktigt jobb.
Näe ni inget mer intressant att skriva just nu, har gjort lite mat åt älsklingen så nu ska man väl vila en stund och sen jobb.
 
over and out
Louise


RSS 2.0