skit

Tänk om det kunde kännas lite mindre dåligt och mer bra just nu man mår ju inte direkt toppen. Just nu jkänner jag mig som den ensamaste människan på jorden och jag vill inte känna så för jag mår så fruktansvärt dåligt då

Livet

Ja nu bor man i lägenhet, mysigt har jag fått det iallafall och verkligheten med att vara ensam börjar krypa sig sakta på. Enya är här varannan vecka nu och denna vecka är hon hos mig, hon börjar nog också trivas nu så det känns skönt.
Jag fortsätter att träna Biancas fotbollslag och tycker fortfarande att det är superkul, så himla härliga tjejer och så duktiga på fotboll.
Jag vet att detta är rätt för mig, men omställningen kommer att ta tid. Snart sätter skolan igång igen också så då har man ännu mer att tänka på. Jag måste klara den, min dröm mitt mål. Att kunna få chansen att hjälpa människor och kunna få ha det ansvaret som sjuksköterska är min dröm. Att kanske jobba utomlands senare efter några år är också något av ett mål. Norge är ett bra ställe för sjuksköterskor, där tjänar man grymt mycket.
Imorse var jag ute och sprang, känner att jag mår så mycket bättre om jag tränar, känner inget av domningar eller sånt då och jag blir inte sjuk lika ofta längre, har varit frisk väldigt länge nu och det känns så bra.
Har fått internet till lägenheten nu iaf nu väntar jag bara på att dom ska koppla in tv-kanalerna så kommer det kännas ännu mer som hemma.
Nu ska jag och Enya titta på prinsessan och grodan för hundrade gången, måste verkligen köpa fler filmer till henne nu hon har sett alla minst 50ggr snart.
bye bye

Seg

Jobbat ett riktigt långpass idag med två raster från 7.30-21.30. Var helt slut när jag var på mitt sista besök, ska bli så skönt att sova nu känner jag. Imorrn jobbar jag 08.30-16.30 sen ska vi skruva ihop sängen som Fredrik så snällt var och hämtade i stan åt mig. Såhär ser sängen ut som jag har köpt:
Är så nöjd och det kommer bli så bra.
Näe nu sova så jag orkar med morgondagens jobb.
natti natti

RSS 2.0