vill haaaaa

ojoj va jag hittade en snygg barnvagn på tradera nu, funderar starkt på att bjuda på den....ASSNYGG var den ju.


Helgen

Har varit med min älskling typ hela helgen och vi har bara stökat på här hemma och rensat massa och umgåtts med lilla Mira. I lördags var vi till stan och gick och kollade på bebissängar och sånt på IKEA, vet inte riktigt vad jag vill ha, kanske en vit eller träfärgad. Sen köpte vi massa annat som vi behövde, sänglampa, mattor, kastruller mm mm. Vi skulle ha gått på bio också, men blev så trötta efter IKEA så tog med oss en pizza från Biteline hem och sen hyrde vi en film på shell som vi båda sen somnade i soffan till.... men vi hade ändå en mysig ettårsdag för vi var med varandra och det är ju det viktigaste =).

Igår var Micke och Mathilda hit och fikade och deras hund Pepsi och Mira fick leka ute medans, var nog mest Mira som var road av att springa efter Pepsi och bita honom i läppen, stackarn han var för snäll han. Mira var helt slut efter gårdagen och sov typ resten av eftermiddagen och kvällen.

Nu ska jag snart fara iväg med lite skräp till återvinningen och sen ut och gå en promenad med Mira.



Over and out
Louise

god morgon

klockan är väl typ 11.30, men har faktist varit vaken sen 10, men nå tidigare hade jag nog aldrig orkat kliva upp. Vet inte varför jag är så trött och seg. Har ingen energi kvar lixom, känns som den lilla i min mage tar all energi....spara lite åt mammsen ocksååååå lilla bebisen!!!

Mira är i någon trotsålder hon, måste kolla henne HELA tiden så hon inte biter på något, biter Pelle, river sönder papper, tar saker ur tvättstugan och släpar runt hela huset osv osv osv..... Ibland så orkar jag inte med henne och vissa stunder så önskar jag att vi inte skaffade henne just nu, har nog med mig själv lixom. Hon kräver så fruktansvärt mycket vissa dagar så det blir så jobbigt, men endå så tycker jag att jag klarar av henne bra och jag älskar ju henne, men hon är bara för mycket ibland,

Tänk att det är ett år sen nu som jag och älsklingen blev tillsammans, vi ska nog fira den imorrn med middag och bio. Älskar honom mer och mer för varje dag som går.

Ikväll ska vi träffa Christel igen, tänk att det är 4 veckor sen sist, och större har jag nog blivit och bebisen också. Hoppas allt är bra idag med.

Näe nu ska jag njuta av min kopp tee och kika runt lite på bloggar, HA EN BRA DAG!!!!

over and out
Louise


ett år sen idag

För ett år sen satte jag mig på nattåget och begav mig upp till Gällivare....minnena från det äventyret bär jag med mig och alla människor man lärde känna där uppe finns med mig. Ett år går så fort, man måste verkligen lära sig att ta vara på tiden man lever och tiden man är ung.


mysiga helgen

Hade så mysigt i helgen med mysmorgon på lördagen med frukost på sängen och sen efteråt for vi till stan och såg på bio och åt middag...på MAX visserligen men det var fullt på alla resturanger inne i stan så det fick duga. FIck undebara rosor av älslingen också...hann är bäst min älskling och han är bara min =).



Sen på söndagen så jobbade jag först till 12 och sen bestämde vi oss för att åka upp till Tjärnbostugan och fika lite med Angelica, Kim och Kellie, jätte fint väder var det och även lilla Mira följde med.







Igår var jag och Angelica till stan och kollade i babyaffärer, så nu har man ett bättre hum om vad man behöver och vad som finns lixom. På barnens hus övervåning fanns drömbarnvagnen, men den kostade typ 8300kr så den blir det nog inte, men shit va fin den var. Nåt liknande ska jag ha iallafall.



Nu ska jag dammsuga lite och sen läsa lite bloggar.

Over and out
Louise


fredagen den 13

Ja men jag har ännu inte kännt av någon otur så förhoppningsvis håller det i sig hela dagen eftersom jag ska iväg och jobba sen.
Jag kom ju aldrig iväg till doktorn igår för bilen startade inte, men det var så kallt så det är förståligt, men hostan har lugnat ner sig nu så jag slipper gå dit hehe.
Angelica kom hit igår eftermiddags så vi fikade semlor och tee mmmm mums va det var gott.

Gjorde kyckling med hawaian sweet and sour sauce, fullkornsris och en god sallad till, jätte smarrigt blev det och ganska nyttigt med fullkornsris eller hur? =D ..... tänkte lägga in en bild här men får inte till det just nu lägger in den sen istället.



Imorgon är det alla hjärtans dag igen, känns som det var igår jag skrev att de var det här i bloggen, tänk vad ett år går fort. Vi har inte planerat nåt särskillt, jag tänkte att vi kanske bara ska mysa på med varandra och kankske fara och äta i stan eller nåt.
Älskar min Älskling så mycket som man bara kan älska en annan människa, han är det bästa som har hänt mig!!

Over and out
Louise


54%

54% har jag klarat av av graviditeten nu, känns overkligt att det är mindre än hälften kvar innan den lilla kommer ut.




Inatt har jag faktist inte hostat så mycket har kunnat sova ganska bra även fast jag nu är vaken och inte kan somna om. Har en tid kl.10.45 hos doktorn, funderar om jag ska avboka den nu eftersom jag inte hostar lika hemskt som igår...ååååh vet inte hur jag ska göra ju?????? Måste ringa pappsen eller mammsen och fråga, dom brukar ju ha svar på allt hehe.

Nu har Bianca och Lucas just åkt till skolan, och Mira har lagt sig för att sova en stund till ( hon är nämnligen vaken från det att älsklingen kliver upp kl. 4 tills barnen far kl. 8 så hon brukar i regel vara helt slut nu...sköööönt tycker jag så jag får lite tid för mig själv.

25- idag ute brrrrr jag går inte ut i onödan iallafall....

Hör av mig sen igen
bye

klarade det

Kvällen gick bra, jobbade med Kia så det gick av bara farten, väldigt rolig och trevlig tjej att jobba med. Nu är man trött trött trött, älsklingen och Mira sover redan för längesen men jag har nog blivit lite bloggberoende nu. Ligger och funderar på bebisnamn... Några förslag???  Tycker det är så svårt att hitta ett namn när det finns så många fina, har fastnat lite för Elly och Elliot men det är kanske bara idag och sen hittar jag nåt annat,  hmm detta kräver mycket funderingar...sen har vi ju mellannamnen också, efter min pappa eller efter min mamma eller efter nån på älsklingens sida ja ni ser hur mycket planering det är och tänk sen att barnet ska ha det namnet hela livet också. Ja näe nog med dessa funderingar kommer ingenstans nu i all flummighet hehe.

I like Lady gaga ( inte säker på hur hon stavar sitt namn) men damn va hon ser bra ut och snacka om att pokerface är en grym låt...oooh yes!!!

Imorrn ska jag till doktorn med min hosta....hoppas jag får sova inatt för det gör så ont i mina stackars revben nu efter allt hostande.


Puss och sov gott



Louise

sååååå förkyyyyld

Ojoj jag vet snart inte var jag ska ta vägen och inte blir det bättre av att jag tog på mig jobb idag också..LÅNGTUR MELLAN 12-21.30....nu ångrar jag mig bittert. Kunde inte somna förrensvid 2 igår för jag kunde inte sluta hosta, sen vaknade jag vid 5 igen och då hade jag sån huvudvärk så mitt huvud höll på sprängas, men sen somnade jag nog igen och vaknade vid 7 igen av att barnen klivit upp och jag åter igen börjar hosta. Då gav jag upp med att försöka somna om och klev nu upp och försöker nu att kurera mig innan jag ska jobba. Det var längesen jag hade sån här hosta, känns som om bebisen inte mår så bra nu när jag är dålig heller. SKa iväg på apoteket sen och köpa alvedon och proppa i mig.

Nu känner jag rejäla sparkar och det är verkligen en wow-känsla som är svår att beskriva om man ej har varit med om det...helt klart en av de underaraste känslor man kan ha när man kan känns sitt barn. Älsklingen har ännu inte kännt bebisen sparka...men han har nog inte försökt tillräckligt heller.

Näe fy hur ska jag klara av denna långa jobbdag...kommer ju vara helt dö sen när den är slut.



Ha en jätte bra dag och krya på er ni som är förkylda!

Over and out
Louise

ojojoj

Fick en liten panikattack alldeles nyss när jag såg på unga mödrar....jag ska ju också föda barn i juni...känns ju fortfarande så overkligt....ojojoj va nervöst det blev..

nya bilder på Mira



Älskar att ligga i trappen fastän hon nästan inte får plats nu =)





V. 22 (starting to move)

Är inne i den 22 veckan nu av min graviditet, känns som om veckorna går sakta nu igen, går nästan lixom bara och väntar nu på att snön ska försvinna och våran lilla bebis ska komma.

Barnet


Ögonlocken täcker hela ögat. Barnet är känsligt för beröring och flyttar sig om du buffar på det. Naglarna har vuxit ut och täcker fingertoppen.

Lungblåsorna utvecklas men är vattenfyllda hela tiden i magen. Vätskan pressas ut vid födseln. 

Vikt 510 gram. 


Hur jag mår!

Mår i allmänhet mycket bättre nu och tror att järntabletterna och allt övrigt har börjat verka nu, känner mig piggare och gladare. Har hamnat i en förkylnngscirkel så nu hostar jag och hostar bara, proppar i mig c-vitamin mm.
Kände verkligen barnet igår när vi var på valpkursen, den sparkade 2 rejäla sparkar kändes så overkligt men ändå så underbart. Det känns verkligen hur man börjar förändras nu som människa,´eller så är det alla hormoner som spökar kanske hehe.


Snöiga dagen

Ojojoj vilket evigt snöande det är idag, känns som man håller påbli totalt insnöad hahahha.
Hade en jätte mysig morgon och åt en mysig frukost sen myste vi på lite till klockan 12 typ...aaaa härliga lördag =).

Sen for vi upp till pappsen och fikade och pratade ett tag, blir ju så långt emellan ibland, så det var trevligt.
Ikväll ska vi iväg och äta med Angelica & Kim och sen bara spela nåt spel och mysa på, känns inte som man vill vara utomhus ändå så överhuvudtaget nu...brr och kallt är det också.

Näe nu ska vi göra oss klara och sen iväg och äta.

Over and out
Louise

vi syskon


förkyld

Vaknade imorse med halsont och var ganska totaligentäppt, beslutade mig för att stanna hemma från jobbet då jag kände mig helt slut...ingen aning om varför egentligen...graviditeten? Förkylningen?
Har tvättat lite idag och busat med älsklings Mira, hon blir så stor och duktig vår lilla tjej, men trött har hon varit hela dagen idag, måste ha tagit bra på henne då vi var hos mamma igår så hon fick busa av sig riktigt med Athena och Akira.



Jag och mammas katt Ronja

over and out
Louise

Jag och Helen

Tänkte dela med mig av två kort på mig och Helen från i julas, hon har tagit dom med hennes kamera så ni vet hehe.





uppsvälld

Jag tror magen har växt ganska mycket de senaste dagarna, mina tröjor börjar lixom korva upp sig nu så det är nog dags för en liten resa till stan. Är fortfarande väldigt trött, men tror att det börjar bli lite bättre nu, förhoppningsvis så har järntabletterna och blutsaften gjort nån verkan.
Mira växer hon med lixom jag hihi, har tagit lite kort på henne så ska klämma in dom här imorrn kanske.
Uscha det brakade till förrut och jag är ensam vaken, men troligen var det bara Pelle som hoppade över vår barriär som vi byggt uppe för att inte mira ska ta sig på övervåningen.
Ja, jag är så dålig på att skriva nåt bra nuförtiden så nu får det bli godnatt,

Over and out
Louise

RSS 2.0