Mörkare tider

Verkligen sant också, så himla mörkt det börjar bli alltså, känns som om dagarna blir kortare och man går in i nån slags dvala som man sen kommer ur när dagarna åter igen blir ljusare.

Så vad har jag pysslat med i veckan då hmm, inte mycket har haft feber sen i måndags och haft fullt upp med att vara sjuk och sköta Enya, hushållet och allt annat som man brukar göra. Förra veckan var jag på myspysen för första gången, var skönt att få mat och träffa trevliga människor där som också är mammalediga=).

Mamma var hit idag, Enya fick en jätte fin gosse Ior som hon bara älskade och en magisk badbok, mormor skämmer redan bort lillstumpan hihi det är så roligt de.

Enya utvecklas nåt enormt, jag har svårt att hinna med, skulle vilja dokumentera varje steg, varje joller, varje unikt ansiktsuttryck, varje sekund varje minut med henne är en gåva...ett mirakel...helt underbart!!!Enya är snart 4 månader så snart tänkte jag nog dra ner på amningen lite, för min egen skull då jag tycker att det har varit ganska jobbigt. Förresten så ringde äntligen hon från auroragruppen så nu ska jag äntligen få komma ner och gå igenom min förlossning, äntligen få svar.

Sitter ensam vaken nu, älskling somnade i soffan så då får man roa sig själv, näedå jag ska bara se klart idol sen hoppar jag i sängen jag med så jag kanske kan få sova inatt.

Lägger in en bild på mina smarriga morgonmackor som jag åt varje morgon och gör fortfarande vissa mornar.

natti natti mina vänner


Måste ju skriva nåt

Är förkyld, Enya är också snorig men är bättre idag. Enya är 4 månader om ca en vecka, snart dags för smakportionerna =) YAYY!!Nu hade jag visst 38 grader i feber så bäst jag vilar, jobbigt att ta hand om en bebis när man skulle tagit hand om sig själv också, hur gör man då?

Godmorgon

Idag ska enya vaccineras så det är lite nervöst, lillgumman min. funderar på att promenera dit så man får lite motion på köpet, kanske mamma är hemma så man tittar in dit en sväng, eller kanske på gläntan och hälsa på, ja vi får se. Ska bada Enya nu först. hörs sen

puuussss

ja just så är det

Tänk vad livet förändras, hela ens liv handlar om lilla Enya nu, vi lever varje dag efter henne och jag skulle inte byta det mot något annat.
Var till min barnmorska i torsdags, berättade om min hemska förlossning och att jag fortfarande tänker mycket på den, ska få prata med någon om det nu, gå igenom den riktigt och få ett avslut, vill försöka prata om det så mycket som möjligt nu även här för alla att läsa, ett steg på vägen blir det varje gång så det hopps jag löser allt.
Idag har vi varit ute och fixat med lamporna ute på gården, sen har vi bara myst på och varit tillsammans alla 3=).
Pappa och Birgitta var hit en sväng också, synd bara att dom aldrig kan stanna ett tag när dom kommer=( alltid så bråttom. Sen har vi ikväll hälsat på Lotta, Piere och Fanny och hos dom var även Peter och Suss så det var trevligt att umgås lite, blir ju inte så ofta nu, sen fick vi fara ganska tidigt för Enya blev lite kinkig och hon somnade nästan direkt när vi kommit hem.
Imorrn ska vi försöka ta oss upp och hälsa på Helen, sen grejja lite mer hemma, tror nån sa att det skulle bli snö inatt så studsmattan ska tas in och allt annat.

På måndag ska Enya vaccineras för första gången, är lite nervös för hennes skull, men jag hoppas att det går bra, hoppas hon inte förstår vad dom gör, otäckt det där när hon är så liten ju. Funderar på om dom kan bli lite dåliga på vaccinet, måste googla lite på det.

Nu ska jag sova så jag orkar med imorrn....

over and out

LouiseMin älskling gav mig detta underbara halsband i födelsedagspresent, har aldrig fått nåt så fint någonsin, älskar han mer för varje dag som går, u and me forever!


RSS 2.0