äntligen sommar

Känns som om det äntligen har kommit lite värme in över Sverige hehe, tråkigt bara att man jobbar som en tok de här veckorna framöver och nu, men måste ju tänka positivt också så det får gå som det går, min tid med semester och grejjer kommer den med förhoppningsvis.
Jobbade 7-16 idag och imorrn börjar jag klockan 13.21.30...men det går bra det med.
Ska fara upp med min lilla älsklingskisse Hulda till pappsen imorrn eller på fredag, tycker så synd om henne när hon är i lägenheten när jag jobbar å mycket och nästan aldrig är hemma, bättre att hon får vara där uppe och får vara ute och sådär. Men klart det kommer bli tomt efter henne...vi är lixom ett team jag & Hulda haha.
Angelica & Kim semestrar ner till Göteborg dom så det är lite tomt måste jag säga. Var till Patrik & Agnes ikväll och fikade och pratade massa tok, var alldeles för längesen man träffade dom också, men det ska bli ändring på det har vi bestämt nu...saknar dom jag, brukar annars vara där så fort man var ledig från jobbet förra sommaren och fiska, bada, sola och tokas på.
Näe troligen blir det nog sängen nu är bra nog trött och tänkte försöka komma upp i tid imorgon och ringa trafikförsäkringsbolaget och höra vad dom egentligen sysslar med...ååååh det är därför jag aldrig haft bil förrut...vet att det bara är massa krångel ju.
Näe nu ska jag ta och sova.

Over and out
Louise

dagarna bara springer iväg

Dagarna försvinner nuförtiden, men det är ju inte speciellt konstigt när man jobbar så mycket som man gör.
Åkte på en dunderförkylning för en vecka sen ungefär med jätte hög feber och sen efter det tappade jag rösten totalt i 2-3 dagar och kunde inte säga ett jota. Nu ringde jag doktorn idag, men dom sa att jag skulle vänta några dagar till och se om det inte gav sig av sig själv, men har så ont nu i bröstet så vi får se hur länge man orkar gå såhär...har ju lixom ett jobb som jag måste orka med också.
Var på årets fränstafestival i lördags också, det var sååååå kul, men sjuk som jag var så var det inte fullt lika kul dagen efter.
Uscha ni som känner mig väl vet att jag hatar att vara ensam när jag är lite dålig...det kan leda til en del diskussioner med den man är tillsammans med, men jag hoppas att jag ska bli bättre på att kunna vara sjuk ju äldre jag blir...ibland märker jag faktist själv att jag inte är så gammal som jag tror.
Näe nu ska jag hem till lägenheten och duscha och packa lite saker sen iväg på jobbet.

Over and out
Louise

jobbar jag

Tycker att det enda jag gör nu är att jobba, ledig idag iallafall vilket är väldigt behövligt efter helgen. Haha älskar min fredrik jag, även fast jag kan vara lite arg på han ibland...det är ju så i förhållanden upp & ner vett ni!!!

pussssss

en dag bara

Är så trött nu på allt, bara blåkuta upp på morgonen utan en kram eller ens ett godmorgon.....

allt som byggts upp då?

Vad händer med det nu? VAd händer med allt? Hur kan någon man trodde var ärlig ljuga en rätt upp i ansiket.....jag är lika gärna ensam då.....ingen sätter sig på mig.....lögner är det värsta av allt......min blogg!!!! MINA ÅSIKTER!!!! Gatufesten HERE I COME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (det var ju så du sa*ARG* *ARG* *BESVIKEN* (just nu ialllafall´...kan bero lite på ölen också)

RSS 2.0