Sundsvall

Idag var jag på sjukhuset och vi hade katetersättning, obligatoriskt var det också så det spelade ingen roll att man kände sig överkörd så var man tvungen att gå dit lixom. Har inte så mycket mer att skriva idag
Hehe bilden som jag la upp igår var inte från igår hahaha den är lite äldre då jag inte ser helt blek ut som jag gjort idag och igår :P
Näe blir tidig kväll jag är helt slut
bye bye
Denna bild passar inte heller detta inlägg men den är ju så fin och hittade den nu när jag kollade runt lite på bilder:

sjuk

Jahap så var man sjuk igen, värsta huvudvärken, mår illa, hostar och nu ikväll kom pricken över i:t FEBERN!!! Ja egentligen så får jag nog skylla mig själv eftersom jag inte beställt alphanäring som jag borde ha gjort för flera veckor sen. Jag har ju ett fruktansvärt dåligt immunförsvar och det har blivit ännu sämre sedan det där hände mig som jag berättat om i tidigare inlägg. Men måste jag ska behöva få alla olika himla skitvirus???? 

Imorrn har vi katetersättning på ktc och jag måste dit eftersom det är obligatoriskt och jag måste annars göra det vid ett senare tillfälle....vilket jag inte vill eftersom jag vill göra det med min grupp som jag trivs med och känner mig trygg i.

Enya pratar i långa meningar nu men ibland är det svårt att förstå vad hon säger, men det har verkligen gått snabbt nu sista månaderna. Hon är så underbart gullig min lilla prinsessa!

Näe man kanske ska dra täcket över huvudet nu.....


Mycket nu

Mycket nu därför jag inte bloggar, mycket med skolan och både upp och nedgångar, vi har varit mycket sjuka men nu börjar det äntligen att rätta till sig.
Är trött typ dygnet runt nu men beror nog på mörkret tror jag.
Ska se film nu innan man sover för imorgon ska man upp vid 5 och iväg på skolan.
ÄLSKAR LAUREEN EUTROPHIA (hoppas det stavas så) grym låt och sångerska

RSS 2.0