den efterlängtade magbilden

Här kommer alltså min mage i vecka 28 (snart 29), såhär stor mage har ni nog aldrig sett mig ha, ni kanske får en chock nu hehe. Den har växt mycket sista veckorna ska ni veta och jobbigt blir det att bära runt på den nu. Imorgon ska vi till våran underbara barnmorska igen och kolla så allt är bra, var nog typ 5 veckor sen jag var dit sist, ska bli intressant om hon tycker att man har blivit stor nu hehe.Var iväg på specialsökkursen ikväll med Mira också, hon har blivit så himla duktig nu och snabb, matte och husse hänger ibland inte riktigt med. Sista gången hon skulle in ikväll så hade hon 4-5 personer som "störningar", men hon brydde sig inte om nåt annat än det hon skulle göra, vilken hund vi har är så stolta vi. Våran lilla älskling är så duktig.Nu ska jag sova känner mig helt slut fastän jag inte har gjort nåt särskillt idag.

Over and out
Louise

snart 28 veckor

Tiden börjar gå sakta igen och det känns ibland som om dagarna står stilla, vet att ni vill se magbilder så ska ta nån sån och lägga upp imorrn tänkte jag. Idag har jag inte gjort någonting, börjar ha smått panik när jag måste gå hemma hela dagarna, det kryper i kroppen min. Men imorrn ska jag iallafall jobba på gläntan 7-13 så det känns skönt att man slipper vanka omkring hemma. Vet inte vad det är men har så svårt att slappna av, har så mycket att tänka på och så mycket som oroar mig.

På lördag ska vi åka upp till pappa och vara där och åka skoter, pimpla och mysa på, hoppas att det blir bra väder bara annars är det inte lila lyckat, men trevligt kommer det nog bli ändå, mår alltid så bra när jag är uppe i Hjältanstorp.

Annars då, det händer inte så mycket kan jag lova, min mage tar all min energi och den tar också all min koncentration, är glömsk och ibland okontaktbar, vissa dagar vill jag bara stanna i sängen och vänta på en bättre dag. Uscha så jag pratar idag, men mår som sagt lite halvkonstigt och lite nere.

Ska nog försöka väcka älsklingen nu och sen krypa ner i sängen.

Over and out
Louise

hade skrivit

ett blogginlägg kom bort jag som hade lagt in bilder och allt...blev så less nu så

bilder

Vaknade imorse med en konstig känsla i magen, kändes nästan som mensvärk, blev ganska orolig, men har läst lite om det nu och det är normalt om man har ansträngt sig typ, och igår gick jag och Helen en ganska lång promenad, tog en timme exact. Jag hoppas det ger med sig för är en obehaglig känsla.

Var in och kollade på Caritas hemsida www.hundsupport.com och såg att det ligger lite bilder ifrån kursen där på mig, älsklingen och Mira. Lägger upp några av bilderna här också. Mira har blivit så duktig hon och vet exact vad vi ska göra när vi är där., hon är så snabb att jag knappt hinner med.

Första gången Mira fick nosa i burkarna, men hon fattade snabbt vad det handlade om.


Älsklingen är lika intresserad av burkarna som Mira


Här coachar jag Jessica och hennes hund Rocky, den gången kunde jag inte sluta skratta.


Tänkte lägga ut lite bilder från helgens utflykt också, blir en bildbloggning idag.


Älsklingen och Lucas i full färd med korvgrillningen


Bianca var "väldigt" noga med sina korvar. - Dom ska vara ljuuuuusa skrek hon när dom råkade bli lite brun =P.


soligt och varmt väder var det


Over and out

Louisev.27

Herregud vad veckorna går fort, känns som jag nyss var i v.13.
Bebisen ska enligt graviditetskalandern nu vara 30cm lång och väga ca 1kg, helt sjukt att man går och bär omkring på nåt så tungt inuti sig...en overklig känsla.

Idag har jag avrit så trött så dagen har mest varit jobbig, for och köpte mer järntabletter för har inte tagit dom på några veckor eftersom blodvärdet hade gått upp, men nu tror jag att det är påväg ner igen...känns i hela mig.

Ska lägga upp en ny magbild imorrn kanske så ni får se vilken kula jag har, känns som den står rätt ut hihi. 

Näe nu ska jag fika lite och sen sova.

over and out
Louise

tråkiiiiigt

Ja jag vet att jag just nu är en dålig bloggare, men har inte alls haft någon lust att skriva nåt överhuvudtaget. Har egentligen inte det nu heller men har inte så mycket bättre för mig så.

Idag har jag nte gjort så mycket, var och grattade mamma för hon fyllde år i måndags, tog med mig Mira så hon fick leka av sig ordentligt med Athena, haha Athena tycker egentligen bara att Mira är jobbig, men hon är alldeles för snäll för att säga ifrån.
Har varit väldigt dåligt med jobb den här veckan, inte ett enda förrutom det jag fick för mamma på Gläntan på fredag kväll, känns som det kommer bli fattigt nästa månad, men men vad ska man göra?!

Har sett greys anatomy alldeles för ett tag sen och nu ska jag kolla på lite skrivare på nätet.

Over and out
Louise

Vi har nytt golv

ÅÅÅh ni ska bara veta hur fint vårat vardagsrum har blivit nu när Kenneth varit hit och lagt in det nya golvet. Det är så fruktansvärt snyggt så måste lägga in en bild så ni får se.

Har även möblerat det annorlunda, ska ta en bild så ni får se, asbra blev det iallafall. Näe nu ska jag snart iväg och jobba så ska sminka mig lite innan.

Over and out
Louise

gravid v.25

Tänkte för första gången lägga ut en bild på min mage så ni får se hur stor den har blivit nu....jag tycker att den är enorm jämfört med hur den brukar se ut hihi.Barnet

Nu börjar sista tredjedelen. Det händer inte så mycket utvecklings-mässigt utan barnet ligger och växer och mognar. Många rör sig mycket medan andra är mer stillsamma. Barnet kan känna igen din röst. 

Redan från vecka 23 har bebisen en chans att överleva en eventuell för tidig födsel även om det ofta för med sig en del komplikationer. 

Vikt 800 gram. 


Mamman

Olika kvinnor har olika magar. På en del börjar det synas först nu medan andra fick mage för länge sen. En del är nästan helt runda medan andra har mer putmage. Barnet kan trycka mot din blåsa vilket kan göra att du behöver gå på toaletten oftare än vanligt. Många gravida börjar även få kramp i benen. Undvik att knipa med tårna eftersom det kan öka cirkulationen och fungera som en utlösande faktor.


RSS 2.0