trött idag

Har varit så trött idag, vaknade klockan 4 och sov oroligt fram till klockan ringde 6...tur att älsklingen var där och fick upp mig ur sängen hehe.
Den här veckan är det gatufesten också, funderar på att fara ner på onsdagen och kolla läget, men tänker inte dricka något...är inte alls på humör för sånt nu.
Var och fiskade ikväll med älsklingen och barnen, höll på bli totalt uppäten av alla knott och småkryp...tror aldrig jag har varit och fiskat när det har varit sådär knottigt hehe, och in i ögonen skulle dom små rackarna huva tålamodet var inte det bästa kan jag ju säga haha.
Näe nu ska det bli skönt att sova och hoppas på en piggare dag imorgon när man är ledig..

Over and out

Louise

Jag blev "tagen"

Spelregler:

"Varje spelare börjar med att skriva sex (6) underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva de sex sakerna i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren tre nya bloggare och gör en lista av deras namn... Efter att detta är gjort skriver han/hon en kommentar i deras blogg och låter de veta att de blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information!"

- Jag kan inte lägga mig i sängen när jag ska sova utan att först se till att det inte finns en enda smula i sängen, tycker det är så otäckt med smulor i sängen.

- svär inte utan säger andra egendomliga ord som tolkas mer som att jag skojjar än att jag är arg t.ex. din fjant, tönt, fjantskalle, ratingens fjant osv....

- pratar på en högre ljudnivå när jag fått i mig lite att dricka...undrar om jag hör sämre då?? hahaha

- Har väldigt svårt att sova i ett sovrum som är stökigt/dammigt...det slutar ibland med att jag måste upp och dammsuga mitt i natten.

- Har ett fruktansvärt morgonhumör, ingen vågar prata med mig på morgonen innan jag har fått dricka kaffe typ...ingen aning om vad det beror på, har verkligen försökt tänka på varför jag är så huva illa det ibland haha.

- Har fått för mig att jag inte kan köra bil utan att jag har bältet på mig, och får panik om bältet krånglar :S hehe

Jag utmanar: Angelica, Cattis & Linnéa

vanliga dagar...eller?

Idag har mamsen varit till mig och fikat lite, satt och pratade om livets stora gåta...KILLAR!! Hehe, dom är ju ibland en gåta..ibland undrar jag om vi kommer från samma planet??
Igår var jag ute och sprang en timme ungefär, var så skönt att komma igång med det igen.
På kvällen kom Katarina & Lisa och fikade med oss, planeringar inför fränstafestivalen började funderas på.
Idag ska jag väl ta en promenix och bara ta det lugnt, imorgon och på fredag jobbar jag dag så då blir det ju det.
I helgen har jag ännu inga planer...hoppas att det blir nåt ju.

Saknar dig....nåt så otroligt nu

snart klart med midsommar-08

Vaknade klockan 15.00 idag, ganska utvilad var jag också, så det kändes skönt. Hängde för mitt svarta överkast över fönstrerna...skulle aldrig ha kunnat sova annars, solen lyste redan klockan 3 imorse, helt sjukt hehe. Var bjuden till Elin på 20-årsmiddag också, jätte roligt var det att för en gång skull bara vara tjejer...synd bara att jag var tvungen att fara vid 21. Dom drog iväg på viskan dom senare, Angelica ringde för en stund sen och det verkar vara bra med folk där i år, men det är det varje år...men jag tjänar ju pengar jag så det är lugnt. Det kommer fler gånger.

Man vet inte vad man har förrens man har förlorat det finns det ett uttryck som heter....tänk på det en stund!!

Det viktigaste i ens liv är dom personer som man älskar, ingenting går före dom....Därför ska man visa det så att man inte ångrar sig när det är för sent. En person som jag har förlorat som betydde så mycket för mig var min mormor, hon fick cancer och gick bort bara nån vecka senare...saknar henne varje dag som går..

Tänker på hur min framtid kommer att se ut...kommer jag att stanna i Fränsta och leva här? Finns det något annat som väntar mig på nån annan plats? Herregud vad jag funderar...men om jag inte gör det så blir jag ju inte klok på mig själv...är väldigt tankfull och känslig. Jag vill bara bli älskad så som jag alltid har drömt om att bli älskad...jag vill vara lycklig...

Näe nu får det vara nog av mina knasigheter hehe

Over and out
Louise

ibland behövs det lite tid

Ibland behöver man tänka på sig själv en stund...om bara så för en minut...har svårt att focusera på mig själv ibland...känner att det kanske är dags nu...hur kär jag än är. Jag måste ju endå fråga mig själv om jag klarar av att leva som jag gör nu...klarar av att hela tiden vänta...vänta vänta vänta....på att någon ska ha tid för mig. Jag förtjänar att väntas på också...jag vill att den personen som jag är med ska längta efter mig på det sätt som är rätt...annars måste jag fråga mig själv om jag tror att den personen verkligen är kär i mig...är han det? Vad är jag för han? Vart är jag i hans liv?
Dessa eviga frågor snurrar i mitt huvud och dom gör mig åksjuk....jag blir ledsen och känner mig besviken...sårad. När räknas jag? Finns det olika sätt att visa kärlek på? Älskar han mig? Jag vill vara någons käraste, någons älskade....jag vill vara någons ALLT! Varför känns allt så hopplöst? Varför hamnar jag sist på prioriteringar? Ikväll var det nog....Jag har väntat klart nu.....
Over and out

Louise
 
None

jobbar inatt

Min midsommar blev lyckad till slut, inser att man ibland som tjej kan vara ganska komplicerad...ibland så överreagerar man på det mesta. Följde med Fredrik & barnen upp till en stuga som ligger uppe vid skinnsjön...man tar marktjärnsvägen och kör den ungefär 20-25min så är man där. Dom som ägde stugan hetter Leif & Kristina, jätte trevliga var dom och vi fick en härlig midsommarlunch när vi kom fram. Sen hade Eva bakat tårtor som var otroligt goda. Så min midsommar blev inte alls så pjåkig som jag trodde att den skulle bli eftersom jag skulle jobba. Tråkigt bara att jag vid 18-tiden var tvugen att rulla hem till Fränsta. Men det gjorde inte så mycket för då ringde Angelica och sa att hon hade bakat blåbärsstubbe så då for jag dit och fikade lite innan jag for på jobbet.
Det fanns ingen täckning för mobilerna där i stugorna så nu kan jag inte ringa älsklingen förrens dom kommer hem imorgon....vet inte vad det är nu men saknar honom nåt så otroligt...hur kan jag vara så kär...är det möjligt?? Är det nåt som är övergående kanske, kan ju inte tänka klart nuförtiden.
Sov inte nå bra inatt heller, vet inte vad det är nu, men hoppas det blir bättre nu när man får in rutinerna att jobba och sådär, drömmer bara massa mardrömmar och skit hela tiden.
ÅÅÅ vad jag önskar att allt vore enklare...att jag vore enklare hahaha....tänk om jag fick en dag med min älskling då det bara var han och jag och ingenting annat, känns som det har varit för mycket nu de senaste veckorna, ingen tid för bara oss. Jag sa att nästa helg så ska det bara vara vi...ska ta och dra med han hemifrån ut i skogen och campa eller nåt...där inga mobiler fungerar ;)....så får det bli.

Jag & Angelica






Grattis till min kära lillasyster som tog studenten 13/6-08




Over and out

Louise...the one and only =)

en sån midsommar

Uscha midsommaren är här och då ska man egentligen dela den med den man älskar...och den personen ska självklart vlja det också. Men surt nog så har den man älskar inte riktigt samma syn på midsommar. Jag tycker att midsommar ska vara för de nykära att vara tillsammans och så vidare. Jag ingår inte i några sånna planer,,,,jag ingår inte i min kärastes planer....Såhär utspelade sig det samtalet:

(pratar om att han ska hem och packa inför midsommar)
Louise säger:
- Tänkte säga att jag följer nog med endå, men det kanske jag sa igår?
- Näe, det sa du inte, tänkte höra med dig hur du skulle göra?
- Jamen jag vill följa med!
- Ja, men jag förstår absolut om du inte vill
- Men jag vill ju sa jag ju
- Jamen jag har full förståelse för om du inte vill fara dit, eftersom du kanske vill vila innan du ska iväg och jobba.
- Jamen det bestämmer jag väl själv
- Ja, men jag vet bara hur jag skulle vara om jag skulle ut och jobba natten bla bla bla.
- Jahap men jag vill ju också ha nån midsommar
- Ja, det förstår jag väl.

Låter detta som om han vill ha med mig? =O=O=O=O

Jag stannar hemma med mina vänner som vill vara med mig.......klart tolkningen är fri för detta samtal men hur ska man tolka det då?

Leona Lewis

Älskar hennes musik ojoj ryser ju....

Haha senimental som man är så fällde man en liten tår nu när frusna män är slut.....men minnerna av tiden där uppe kommer leva kvar föralltid.

final i frusna män

Dagen är här då killarna ska göra sina val...spännande spännade...men inte för mig ;). Ska bli kul att se hur det hela gick till iallafall.
Idag har jag varit i stan med älsklingen, han skrev upp för mc idag och klarade det...GRATTIS min sötis!! Skönt att få en hel förmiddag bara jag och han för en gång skull...känns som det blir för sällan nuförtiden..bara jobb jobb jobb, men han måste få leva som han vill.
På fredag tar min kära lilla syster studenten, tänk att hon är så pass gammal nu hehe, ska äta sen efteråt hos Helen.
Dåligt med jobb nu, men ganska skönt med lite ledigt innan sommaren börjar.
Vill resa bort, vill verkligen åka bort någonstans med min älskling nu...bara han och jag...känns som det verkligen behövs, förhoppningsvis så blir det så till hösten.
Hehe jaa Emelie jag ska ta en bild på "vrålåket" haha men det är det sista det är (ett vrålåk alltså) hahaha! =)
näe nu blir de lite eftermiddagsserier bye bye

Mitshubishi space runner

Fick en bil igår jag, en "space runner" , ska ta och dammsuga den och tvätta upp den idag...min allra första bil ÄNTLIGEN!!!
Får se om jag har råd att ha den nu bara, ska jobba som bara den så jag kan ha den...har alltid velat ha en egen bil..men det är ju svindyrt. Men besiktning nu på måndag så då får man se om den går igenom...måste ta och ringa runt och kolla trafikförsäkringar idag också.
Caroline ringde nyss hon skulle komma förbi och vara med mig till 13.30 tror jag...
Har fortfarande inte fått några svar på mina prover, men har inte kollat posten idag heller.
Näe nu får man sätta fart om man ska hinna städa klart.
puss på er ut i solen nu!!!!

Frågor och Svar

Ditt namn? Christina Louise Sundqvist
Hur svarar du i mobilen? Hallå! oftast, men vet jag inte vem det är så svarar jag Louise!
Vem ringde du senast? Troligen Angelica =)
Sov du ensam inatt? Nepp, sov med älsklingen
Vad gjorde du klockan 8 imorse? Hjälpte Lucas och Bianca över E14 hemma hos Fredrik.
Vad gjorde du för 15 min sedan? Pratade med Cattis på msn.
Det sista du sa högt? Sa godnatt! till en av tanterna på jobbet
Vad har du druckit idag? Vatten, saft, Loka, kaffe
Vad var det senaste du åt? en smörgås
Vad är det för färg på din ytterdörr? Den är nog brun som alla lägenhetsdörrar där jag bor.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nu gör jag det ;)
Drömmer du mardrömmar? Bara när jag är orolig eller sjuk
Humör just nu? Är ganska glad faktist
Favoritgodis? choklad...men äter inte sånt så mycket längre
Sommarplaner? Jobba heltid på Gläntan, kanske göra nåt mysigt med älsklingen
Hur många kuddar sover du med? Vill ha minst 2st
Morgon eller nattmänniska? NATTMÄNNISKA...mina närmaste vill inte vara i närheten av mig på morgonen hahaha
Är du kittlig? jaaaa hihi
Snarkar du? Ibland tror jag men vet inte säkert
Stjärntecken? Jungfru
Vad längtar du mest efter nu? Att få gå hem och sova och sen efter att få mysa med älsklingen
Om du fick väcka någon från de döda, vem skulle det vara? Mormor...så mycket jag inte hann säga.
Vad luktar det nu om du sniffar lite? Kaffe
Saknar du någon nu? mm älsklingen
Snus eller ciggaretter? Snus såklart, men vill gärna sluta snart med det.
Vill du ha barn? Ja, det är klart jag vill helst 2 st
Längtar du till din nästa födelsedag? Näe, vill inte bli äldre nu...men presenterna kan jag ta endå =) hehe
Är du modig? Ja, jag tycker det...iallafall ibland...beror på vad det gäller.
När drack du öl senast? På mittis i fredags...blev bjuden på 2 öl ;)
Vad har du för planer inför helgen? Inga alls ännu, hoppas på att få jobba, men kanske en fisketur eller nåt skulle va roligt.
Brukar du bada i sjöar på sommaren? Ja inte är jag bangen eller =)
Vem får en kram? Fredrik, Bianca, Lucas, Angelica, mina föräldrar, Hulda & Oliver
Vem får en puss? Alla kan få en hihi
Kan du baka bullar? Jo, det kan jag nog....blev bra sist så
Katt eller råtta? Katt
Hund eller katt? Hund
Födelseår? 1984
Hur lång är du? 1,66
Senast kramat? Bianca, innan jag klev av på Gläntan
Senast pussat? Fredrik såklart =)
Oskuld? ojoj det var längesen =S
Senast haft sex med? JA GISSA haha =)
Spelar du något instrument? Jodå tvärflöjt...men inte så bra längre
Dina första tankar när du vaknar? Hur fort kan jag ta mig ner till kaffebryggaren utan att någon hinner prata med mig!!?? HAHAHA
Är du bra på? Skojja, busa, jobbet, städa, lyssna, visa omtanke kanske...svår fråga
Husdjur? japp min omöjliga kisse Hulda som smiter över till grannarnas balkonger lite titt som tätt haha
Vem vet mest om dig? Jadu....inte någon mer än mig själv...är lite svåröppnad jag
Rädd för? Spindlar, höga höjder, gå upp de kilon jag gått ner
Hur gammal är den äldsta person du har kysst? 34
Har du körkort? Japp, sen jag var 19
Sjunger du? Ja, så ofta jag kan...älskar att sjunga....singstar hihi
Kommer du överens med dina föräldrar? Ja...absolut
Hårfärg? Blond är jag och förblir
Skorna du hade på dig idag? mina rosa flipp flopp tofflor
Vad sover du i? Trosor
Kläder du hade på dig idag? Ett rosa linne och svarta shorts
Tatueringar? Nepp, skulle vilja ha en, men har svårt att bestämma sånt
Har du glasögon? Jo...nu har jag det sen förra veckan då Angelica knuffade in mig hos optikern i fränsta...nästa dag fick jag glasögon..skönt det faktist...slipper huvudvärken.
Favoritparfym? Jean Paul Gaultier (flaskan som en kvinnokropp)...skulle vilja ha en ny nu för den är slut =(
Vad köpte du senast? Shampo & Balsam och en snusdosa









ljust dygnet runt

Sitter och jobbar natt inatt...skönt att få jobba lite tycker jag hehe
Fick en tid på VC idag, dom tog EKG och massa andra olika prover, får svar på dom om några dagar, skönt att dom kollar upp riktigt näe man är orolig och inte mår bra. Har inte varit s yr idag, mest slut och trött.
Har inte gjort så mycket idag, hade tänkt hinna måla min fina solstol som jag har fått av pappa för några år sen, men färg är dyrt, men Fredrik trodde han hade nån grundfärg att börja måla den med...vill inte att den ska bli förstörd och spricka ännu mera.
Ska troligen få en bil nu också, får se vad en försäkring på den går på, ska iallafall besikta den och är det mycket fel på den så får jag se hur jag gör med den. Skönt att inte känna sig så låst och kunna ta sig någonstans. Min första bil blir det isåfall...har aldrig ägt en bil jag hihi.
Lägger in en liten bild här också så det blir lite roligare att kika på detta inlägg hehe.

image33

jobbigt är det

Ja, då sitter man här vid datorn och kikar runt lite, har just hjälpt Lucas och Bianca över E14, dom cyklade till skolar idag.
Jag mår inte riktigt hundra, känner mig svag och illamående...så jag måste nog ta och ringa vårdcentralen endå...fastän jag helst skulle slippa.
Det ser ut att bli en lika varm dag idag ute...om inte varmare kanske. Ska försöka ta mig till lägenheten också..hade velat promenera, men det beror på om jag får någon tid idag eller inte.
Ska iallafall ta och koka lite gröt och sätta mig ute och äta frukost sedan...det låter väl härligt?
Kankse skriver mer senare har inte mycket att skriva just nu...

Bye bye

mina dagar

Solen skiner äntligen och sommaren är här...hoppas den stannar länge så man hinner bli lite brun innan man börjar jobba på riktigt till midsommar.
Har skolat in mig på sjukhemmet (furubacken) på Torpshammars avdelningen nu två dagar, känns skönt men klart det är lite tyngre att jobba där, men personalen var jätte trevlig och gamlingarna verkar söta allihopa.
Jag ska börja starta en "hata myror klubb" någon som vill vara med i den?
Fredrik har miljoner myror på sin gård och runtomkring...myrorna har flera stigar en E4 och sen en massa små vägar runtomkring...nere vid lon så har dom dubbelfiliga vägar till och med.
Japp nu ska man ha nån mat kanske
puss

RSS 2.0