skoter= never again

Kom på att vi skulle ta en skotertur idag till Skinnsjön där skoterstugan var öppen ida,g, vi åkte alla utom Lucas som är på hockeyläger i Bollnäs i helgen. Jag, Bianca och Enya åkte på släden och vi skulle åka över Gissjön för att ta oss för att möta upp Kim och Kellie som också skulle åka skoter dit. Vi åkte på sjön men det var vattenhål på flera ställen så vi höll på sjönk när vi åkte över och jag har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv...det var iallafall längesen. Jag ville bara ta med mig Enya och gå in mot land, men vi försökte ta oss i land men på flera ställen var det sånna där vattenhål så det var som en våg av vatten och is som vi fick över oss, näe jag vill inte åka mer skoter nu i år verkar inte vara ett bra år för skoteråkning.

Imorrn fyller Bianca 13år, eller idag förresten eftersom klockan är efter 12 på natten, har hållit på baka marängtårta hela kvällen jag, Fredrik blev utringd på sandning han och är inte hemma än.

Jag har en hjälpsam liten dotter jag iallafall, hon hämtar saker och lägger dom där dom ska vara, hon hämtar även min mössa och mina skor när vi ska åka någonstans och det blir ett himla liv på henne om jag inte tar på mig det hon hämtar på en gång, jag hoppas denna fas inte går över så hon alltid kommer vara såhär hjälpsam, det vore ju kanon! Hon gillar att åka skoter också och säger wiiiieeee hela tiden när vi åker, herregud vilken söt unge vi har fått helt fantastisk!!

Näe nu ska man sova så man orkar upp imorrn med Enya!

natti natti


Mysiga dagen

Var som sagt till stan igår och föll pladask för en byrå på IKEA som jag köpte till våran hall som vi har gjort om, har vitlaserat den och nu hittade jag den perfekta vita byrån, sen köpte jag två vita tavelhyllor som jag ska sätta upp...ÅÅÅÅH det blir precis som jag vill ha det.

Idag har jag och Enya varit på badhuset med Angelica & Kian och Claudia och Maya, det var jätte mysigt, men jag blev sååå trött så när jag kom hem somnade jag på soffan direkt, nästa gång får Fredrik följa med så man kan vara två om att ha Enya, blir lite tungjobbat när jag har så ont att ha henne själv...märktes nog av Fredrik då jag kom hem och stupade i soffan hehe. Men mysigt var det och Enya gillade att bada....helst ville hon att jag skulle släppa henne, men måste köpa simpuffar eller vad det heter så hon kan flyta på själv.

Jag ska lägga in bilder på hallen innan vi målade och nu efteråt när allt är på plats, SNACKA OM SKILLNAD!!! Precis som jag ville ha det.

Näe om man ska ta och sova nu så man orkar med morgondagen, ska åka på en skotertur tror jag.

natti natti

Louise




dagen

Dagarna rullar på och förhoppningsvis så kan livet bara bli bättre nu, här ska det bli ordning nu!
Snart ska man till Birsta med Claudia och hennes bror Silvio, ska shoppa lite. Har varit och pratat med en kurator idag, känns skönt att få reda ut tankar som man har.




När?

Ja när ska allt bli som vanligt? När ska detta onda som har nässlat sig in och tagit över min vänstra sida försvinnaaaaaa???? Jag blir galen!!!!!!!!!!!!!! Alltså helt seriöst så blir jag snart det.
Nu idag så skulle jag skära lök och då slant jag med kniven för jag kunde inte greppa den som jag brukar med vänster hand, skar mig i långfingret och trodde helt allvarligt att jag hade skurit av mig fingret, ringde till och med Fredrik så han fick skynda sig ännu mera hem. Det gjorde så omänskligt ont så jag trodde verkligen att jag hade skurit mig jätte djupt. Men eftersom jag skar mig i VÄNSTER finger så blev det väl antagligen bara att det kändes mer eller vad man ska säga för inte brukar jag pjåla över att skära mig i fingret. Idag har jag kännt som om jag släpar vänster sida med höger sida, jag tappar saker och kunde inte få tag i den himla vitamintabletten imorse med vänster hand hur gärna jag än ville.....och såhär ska jag gå nu?????
Jag förlorar jobb, jag blir tokig av att gå hemma, jag blir deprimerad av att inte veta vad det är med mig och jag tappar snart tålamodet på min kropp som bara blir sjuk sjuk sjuk sjuk HELA tiden.
Ja jag måste skriva av mig och det här är min blogg så ni behöver inte läsa den om ni inte vill så det så!!!!

På måndag ska jag ringa den där himla neurologen i stan för jag håller ju på blir knasig snart.

God natt

Louise


veckan

Veckan som gått började väl sådär när Enya som ni vet spydde ner mig, men nu har hon piggnat på sig men aptiten hennes har väl inte riktigt kommit tillbaka.

I tisdags var Daniel, Claudia & Maya hit och fikade, jag gjorde en ananaspaj som vi åt med vaniljglass, riktigt mumsigt var det. Enya och Maya sprang runt och lekte tillsammans, det är så roligt att se att dom nu kan speinga och leka tillsammans, Enya har ju varit så liten förrut.

I söndags var vi till stan en sväng och då köpte jag dessa underbara skor som jag älskar:



Vi köpte även en eldkorg för presentkortet vi fick av mamma i julklapp, ska bli mysigt att grilla i den nu när vi ska ut på massa utflykter, eller bara ut på gården och grilla korv en solig vårdag det ni:D!!!!!

Vi är jätte förkylda både jag och Fredrik så nu ska vi nog lägga oss.



Godnatt
Louise


magsjukan från H*******

Enya har magsjuka och den var inte att leka med, hon var lite smågnällig så jag tog upp henne för hon var så varm. När vi suttit en stund i soffan så kräktes hon på mig men det var bara början för sen kom det en kaskadkräkning som jag absolut inte var beredd på, hon spydde rakt på mig innanför mina kläder säkert flera liter. Snacka om att jag fick en smärre chock. Idag har hon varit väldigt trött men har inte spytt nån fler gång, stackars min lillgumma som aldrig får vara frisk. Jag och Fredrik har klarat oss hittills och det får man ju vara glad för.

Nu håller jag på att ladda upp lite bilder som jag ska göra ännu en fotobok av, tycker det är jätte bra att man kan samla bilderna i en bok istället för att beställa hem foton som man inte gör så mycket med mer än att låta dom ligga i någon låda.

Jag är så trött så jag ser knappt datorn så avslutar detta inlägg med lite bilder:







Godnatt puss Louise


Enya

Enya är min sol, hon förgyller mina dagar och hon gör mig lycklig vareviga dag, innan jag hade Enya så visste jag inte vad riktig kärlek var, kärleken man känner för sitt barn kan ingen förklara innan man själv fått barn. Hon finns med i allt jag gör och allt det viktiga i mitt liv.

Jag älskar min dotter


Enyas julklappar

Enyas julklappar 2010


 

Hon är så glad för alla sina saker och leker mest hela dagarna med sina fina saker och hon säger tack så mycket!




Rastlös

Det ordet kan beskriva mig väldigt bra just nu. Idag pratade jag iallafall med arbetsterapeuten som skulle göra ett hembesök till mig på onsdag, känns bra att det äntligen händer nåt för just nu känns det tröttsamt. Jag märker mer och mer hur mycket min vänster sida har blivit svagare t.ex så är det jätte tungt att bära saker som förrut inte varit så, får ej upp korkar eller burklock lika lätt eftersom jag inte kan hålla i den riktigt med vänster, jag höll på tappa Enya häromdagen nä jag skulle lyfta ner henne från matstolen. Jag är klumpigare och tappar saker hela tiden, jag blir snart tokig och vill gå och gräva ner mig. Jag kommer inte ihåg saker och glömmer vad jag ska göra hela dagarna och trött hela tiden, snacka om att man kan bli deprimerad för mindre. Jag hatar att klaga men jag måste få skriva av mig och rensa huvudet innan jag ska sova annars drömmer jag bara massa mardrömmar och vaknar hela tiden. Jag menar idag hade jag ont i pannan MEN BARA PÅ VÄNSTER SIDA HALLÅÅÅÅÅÅ? Och inget hittar dom utan jag ska tydligen gå såhär nu.


Söndag

Sov till 9.30 idag hade tur för Älskling klev upp med Enya som vaknar ganska tidigt lillgumman. Idag känns det som en bra dag att slänga ut julgranen, den håller på barrra ner hela vårat hem. Sen får vi se om vi åker ner till Birsta och ser när Jay är där, vore grymt om vi kom iväg dit.

Älskling åkte ut och åkte skoter en sväng med grabbarna, vill också gå ut en sväng är ju så fint väder nu på morgonen.

Ja näe nu blir det en till kopp kaffe sen ut i snön en sväng.

Ha en bra dag nu allihopa

puss Louise


2010

Vad gjorde du 2010 som du aldrig gjort förr?
- Jag hade kalas för min lilla dotter som fyllde ett år.
- Jag prövade en lchf-diet.

Vad skulle du vilja ha 2011 som du saknade 2010?
- En sundare livsstil.
- En lugnare vardag.
- En resa utomlands.

Vilket datum kommer du att minnas 2010 och varför?
- 28juni för då fyllde mitt lillhjärta ett år.

Vart tog det mesta av dina pengar vägen?
- Till kläder, hus, bil mm mm mm hehe

Vilken låt kommer alltid att påminna dig om 2010?
- Ingen speciell låt som jag kommer på just nu.

Vad ångrar du 2010?
- Att jag inte konfronterade folk som pratat skit om mig så jag slipper göra det nu 2011.

Blev du kär 2010?
- Ännu mer kär i min sambo ;)

Vad gjorde du på din födelsedag?
- Hemma med familj och vänner

Vad ser du framemot 2011?
- Komma igång med träning (IGEN) och den här gången inte ge mig.
- Att få tillbaka styrkan i vänster sida.
- Att hitta en lugnare mer balanserad vardag.
- Åka utomlands
- Att höra Enya börja prata (hoppas på det och längtar varje dag)

2011 kommer bli ett fantastiskt år bara så ni vet!!


RSS 2.0