tisdag

Dagen har varit väldigt bra idag, har kännt att min kropp har återhämtat sig och känns nästan som förrut, lite smått ostadigt med balansen men det kanske sitter i ett tag. Verkar som magnesiumet var boven så nu ska jag inte stressa och verkligen lyssna på min kropp hädanefter. Kommer inte ens ihåg hur den kändes i kroppen då när det var som värst, nu ska jag komma tillbaka och jobba och leva på riktigt igen.

Har varit på Gläntan idag igen sen gick jag och hämtade Enya på dagis och sen gick vi hem till Claudia som bjöd på jätte god mat, så mysigt att slippa äta middag ensam. Enya och Maya lekte och jag och Claudia pratade om livet typ. Nu har jag myst ner mig i soffan och kollar på Big Brother innan jag ska sova.

Natti natti

Louise

Enya vill ha

Älskar lindex barnkläder och dessa saker bara måste jag ha till Enya, synd bara att allt kostar så mycket:






promenix

Varit på Gläntan en snabbis idag, hann inte göra så mycket där men kul att träffa alla. Hjälp va tafatt man känner sig när man varit borta ett tag, snacka om att känna sig ivägen och flummig. Och nästa vecka ska jag ju sluta vara sjukskriven och pröva att börja jobba "på riktigt". Även om det känns jobbigt att komma tillbaka nu så kommer den perioden också att bli bra efter ett tag, men vara hemma är mycket värre för mig än att jobba, jag klarar inte av det. Jag vill att det ska hända saker i mitt liv.

Lyssna på låten med Petter - Längesen på spotify, den är verkligen bra.

Nu tittar jag på en unge i minuten och man kommer ihåg sin egen förlossning, inte roliga minnen riktigt, men när Enya äntligen kom så blev allt lugnt.....bara lugnt! Är det nån fler som upplevde sin förlossning så? Det blev så harmoniskt lugnt när hon hade kommit och man låg och tittade på denna underbara varelse.

Näe nu ska jag dricka lite grönt te och sen ta och plana ut i sängen.





dopprisma

Idag har Enya och vi varit till kyrkan för att ta emot hennes dopprisma som är ingraverad med hennes namn och när hon döptes, jätte fin är den. Sen blev det tårta och kaffe efteråt.

Sitta stilla i kyrkan tyckte Enya var tråkigt hon klättrade omkring och sprang runt och fram till kören och runt runt runt:





Mmm tårta är gott de



Våran lilla solstråle:



Sen har vi ätit älgkött till middag med strips och grönpepparsås mumma var det.

bye bye

jobbiga förkylningar

Enya hade öroninflammation och fick penicillin så nu har hon tagit det i 4 av 5 dagar, hon är så duktig att ta penicillinet. Fredrik kom på ett knep om att man skulle själv tycka att det ska vara roligt att ta det så då tyckte hon det också och sen sa man Weeeeiiii åååh va duktig du är efter varje liten klunk, så nu går det hur bra som helst att ge henne det. Jag har feber igen men känns lite bättre idag men kan inte arbetspröva endå då Enya inte får gå på dagis förrens kuren är klar. Så det är bara att göra det bästa av dagen och kanske gå ut och få lite luft om en stund.

Jag äter fortfarande som jag skrev förrut har bara inte hunnit skriva här på bloggen, ska skriva sen vad jag ätit idag.

Enya morgonmyser medans mamma bloggar:



nu ska vi nog gå ut en sväng!!

bye bye

Louise


dagens matintag

Frukost: gröt med linfrön, solrosfrön. Äppelmos och mjölk till, ett ägg, ½ avokado, 1 finncrisp och kaffe
Lunch: 1 Hamburgare (utan bröd) med sallad, i finncrisp, cirtonvatten, 2st korvskivor
Middag: 2st biffar, potatismos, sås, lingonsylt och citronvatten
Kväll: Grönt tee, 2st fullkornsskorpor, 1 finncrisp med räkost, ½ dl yoghurt (åt upp Enyas) och citronvatten
Mellanmål: nån bit mörk 70% choklad.

Sådär annars har dagen rullat på idag var Enya feberfri så imorrn är det dagis som gäller och jag ska piggna på mig också och iväg på Gläntan igen.

natti natti

Louise

Nya tag

Tar nya tag med att gå ner i vikt nu, så tänkte att jag skulle skriva på bloggen varje dag vad jag har ätit så jag måste skämmas lite om jag har slarvat. Eftersom jag ska vara "maid of honour" på en av mina bästa vänners bröllop så MÅSTE jag gå ner för att komma i den underbara klänning som jag ska ha. ÅÅh jag är så glad att få vara delaktig och vara en del av deras bröllop, jag blir så glad när jag tänker på det. Så hårda tag alltså!!!

Frukost: Lite yoghurt med musli, 2 fullkornsskorpor
Lunch: Bacon, ägg, sallad, 3 st finncrisp, citronvatten
Middag: korv, fullkornsfussili (eller hur det stavas), sallad, mjölk att dricka, 1 finncrisp
Mellanmål: Apelsin
Kväll: grönt te, 2st fullkornsskorpor

Ja och idag var jag verkligen hungrig så det var svårt att äta RÄTT så ni vet, men jag tyckte jag var duktig. Ingen träning idag då jag är förkyld, även Enya har feber och är snorig så nu hoppas jag på att bli frisk så man kan köra igång på riktigt.

Nu har jag lämnat in jobbansökan för sommaren samt sökt 3st andra tjänster som låg ute, får se vad det blir då, har inte så stora förhoppningar då jag hittills inte fått nåt jag sökt på flera år. Sommarvik. måste jag få så det så :P!

Näe nu blir det slappa framför tv:n innan jag slocknar för idag!

Natti natti

vore ju kul

Om man hann skriva lite mer i sin blogg, nu är det ju såhär att jag inte är riktigt nöjd med min blogg så det är troligen därför jag sällan skriver, den skulle behöva en riktig makeover...Nån som kan hjälpa mig???

Enya har iallafall börjat vakna vid 6-6.30 på morgonen nu och varit tokpigg, men lika pigg är inte hennes mamma kan jag lova. Tycker hon borde vara tröttare eftersom hon lägger sig strax efter 20.00 varje kväll. Sen är hon inne i en period då hon skriker och gråter så fort hon inte får som hon vill och så fort man inte förstår vad hon vill. Det måste vara frustrerande att inte kunna säga det man vill fast man vet så väl vad man vill. Vet inte om hon är sen att börja prata eller inte, trodde faktist att hon skulle kunna mer än hon gör just nu. Men det kommer väl förhoppningsvis.

Vi harköpt ny kyl, frys och diskmaskin iallafall, superfina är dom och så skönt det ska bli att slippa FRYSBOXEN!!!

Idag började jag min arbetsprövning på Gläntan, det känns bra att komma dit och känna att man gör lite nytta, även fast jag bara ska vara där 2 timmar varje dag första veckan.

Håller på försöka bestämma mig om vart jag ska vara i sommar också, svårt beslut, funderar om man kan variera Gläntan och hemtjänsten?? Måste ringa och fråga på måndag.

Har sett filmen buried ikväll, gillade den inte så ni vet.

En fika hos Daniel och Claudia har vi hunnit med idag också och jag har varit och tränat på vårdcentralen.

Enya fick en ryggsäck med Tingeling på i förrgår och sen hon fick den bär hon den med sig ÖVERALLT! Hon somnade med den både igår och idag, snacka om att hon gillade den våran gotjej.

I helgen blir det nog massa pyssel hemma bara och hitta på nåt kul med Enya, kanske bada imorrn?

Nu blåser nog vårat hus bort låter det som huva.

natti natti

Louise


Old times:


RSS 2.0