kluven

ÅÅÅh nu har jag funderat ett tag på vilken mobil jag ska köpa, har kollat alla internetsidor som finns snart tror jag. Vill verkligen ha en sony ericsson W760i. Men på net on net så kostar den 3039kr...är brydd om det finns någonstans där den kanske kostar några hundringar mindre. Funderar på att åka till stan på media mark och kolla innan jag beställer den därifrån, blir lite småsur om den skulle vara billigare där annars.
Annars då!? Jo jag har jobbat idag 12-21.30, dagarna går så fort nu när jag är på hemtjänsten och jag trivs kanonbra där...hoppas verkligen att det fortsätter finnas så mycket jobb som nu.
Tog ett varmt bad när jag hade varvat ner lite och nu har man hunnit betala räkningar och sådär t.om.
Näe nu ska jag sova lite, älsklingen är och jobbar han...troligen är han inte hemma förrens efter 2 inatt så lika bra att sova.

Over and out
Louise



tankarna snurrar

Mm det känns verkligen som om den här helgen bara flög iväg, kan bero på att jag jobbade mesta delen av den.
Igår när jag hade slutat så blev det bykrogen endå, älsklingen var på förfest han och jag hann precis anlända dit så skulle vi fara på Byis. Men kul var det och fastän vi inte var där så himla länge så kände vi oss rätt nöjda ändå.
Idag har det mest blivit lite grejjande här hemma och sådär, hyrde en film ikväll och myste =).
Näe nu blir det ännu mera mys =P så sov gott nu på er!

over and out
Louise

kortfattat

Vaknade helt slut och gjorde mig iordning för jobbet
Jobbade 12-20.30 sen kom man hem och myste med en bakelse som älsklingen hade köpt till honom och mig =). När jag frågade honom varför han hade köpt en sån så sa han att det var för att han älskade mig så mycket och ville göra mig glad.
Såg "iron man" som var så bra så vi båda höll oss vakna under hela filmen...OVANLIGT= JA
Nu ska man sova för jag ska jobba även imorgon.
Hann med en snabbfika mitt på dagen hos Angelica & Kim också trevligt trevligt!!=)
sov gott
over and out

Louise

bättre idag

Idag börjar min förkylning äntligen att vara på bättringsvägen, men känner mig fortfarande orkeslös och hostig, ska den aldrig ge sig? Jag som vill komma igång riktigt med min träning, sen blir det inte som det ska med mat eller nåt när man är krasslig=(.
Helgen som var så var vi ut på aveny i stan, jag hade jätte kul, träffade min Emelie som jag inte sett sen vi skiljdes åt uppe i Gällivare. Men nu måste det bli ändring på det =).
I helgen är det bykrogen, men jobbet ringde nyss och jag måste gå ut och jobba lördag kväll, men kan ju hända att jag hinner dit efter jobbet, vi får se. Ska jobba imorrn och på fredag också, sen nästa vecka på måndag och tisdag också blev fredagen inplanerad tror jag hehe. Känns bra att det flyter på med jobb nu äntligen.
Ska gå och duscha nu snart sen försöka ta mig iväg till lägenheten och slänga det sista i lådor och skruva ner lampor och hyllor så man kan börja städa ur. Blir nog mycket jobb framöver och vill inte spara packandet till sista stund.
Ligger fortfarande kvar i min sköna säng, men har varit upp och fixat massa papper och sånt och fått i mig lite frukost. Ska nog fara till Björne och hälsa på han en sväng om jag hinner också.
Näe nu måste jag rycka upp mig. Kanske skriver mer sen....
Ha en kanon dag!
Over and out
Louise


Never back down

Jätte bra film måste rekommendera den lite snabbt hehe....fick mig att tänka till....
bye

Vad betyder ordet "vuxen"?

Då har man levt 24år på den här jorden, känns alltid lika konstigt för mig att bli ett år äldre...känns som det bara var igår som jag fyllde 20år. Tiden tycks på något sätt gå fortare när man har blivit "vuxen". Men när vet man egentligen att man har blivit vuxen? Finns det en känsla som man själv känner att: Ja, jo nu idag är jag nog vuxen. Eller är det en fråga om vad man har varit med om i sitt liv som sätter en liten "vuxenstämpel" i ändan på en? Vad det än nu kan vara som gör så att vi människor deffinerar oss som "vuxna" så tror jag endå att det är upp till var och en att bestämma det. Jag menar endel blir aldrig vuxna, skaffar aldrig sig ett jobb, tror att allting kommer ordna sig bara jag väntar på att någon annan gör det åt mig. Det viktigaste är nog att verkligen kunna ta egna beslut, kunna säga: Jag ska leva mitt liv så som jag vill leva, men jag måste ta mig dit på egen hand, för bara jag vet hur jag vill leva. Att vara "vuxen" har mest att göra med de beslut vi tar varje dag....
Lever jag mitt liv idag som jag vill leva? Om inte? Vad kan jag göra "idag" för att komma lite närmare? För mig handlar det om att jag vill ha ett fast jobb, så imorgon söker jag lite fler tjänster som är ute, även om det inte blir nåt så mår jag iallafall bättre...för då har jag gjort nåt den dagen för att komma lite närmare...Vad ska du göra idag?

Sov gott
Louise

fredag morgon

Godmorgon godmorgon!

Jag har inte ens klivit upp ur sängen än, vädret ute är så trist och jag har så ont i min stackars hals så jg ligger gärna kvar en stund till. Älsklingen spratt upp vid 8 han och for iväg och skruvade med grävaren tills nu och nu ska han iväg och börja gräva. Jag ska bara försöka kurera mig så jag orkar jobba ikväll och imorrn.
Funderar på helgen och hur jag ska göra, vill ju egentligen ha fest på lördag kväll, men jag slutar ju 16.30 och sen lär man ju vara ganska slut tror jag. Jag fyller ju nämnligen är på måndag så nåt skulle ju vara kul att ha. Men känns ju inte så kul att ha nåt när man är förkyld och sådär. Men ska iallafall baka nåt så det finns nåt hemma att fika om någon vill komma och äta tårta kanske =P.
Näe kanske ska masa mig upp nudå och få i mig nåt att äta.
Over and out
Louise

sjukt sjukt

Skolat in mig på hemtjänsten idag för sista gången, imorrn börjar jag jobba på riktigt, är ganska nervös för att åka själv, men dom har lagt upp det bra åt mig så det ska nog gå fint.
Kände mig hängig hela morgonen, så när jag kom hem så hade man feber och fick gå och lägga sig, gick över med en ipren, men nu var det dags igen, sjukt ont i halsen och feber igen =(. SKa blåvila nu tills imorrn så jag orkar med att jobba.
Älsklingen har gjort klart i tvättstugan ikväll och det blev sååå tjusigt, ska lägga upp en bild sen, vi är såååå nöjda.
Helen och Erik är här och Erik snickrar på uppe han, och fort går det, förhoppningsvis så är det kanske klart innan jul. Ska bli så skönt att det blir klart.
Agnes är här över helgen så ska försöka hinna träffa henne nåt =)
OjOjOj känns som man har mycket att göra, hinner ABSOLUT inte med att vara sjuk...blir så förbannad på dessa himla förkylningar..
näe te sen sova...
Over and out
Louise

kolla in det här

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=121913

Glömde en bild =)


Snyggingarna

trött idag

Varit en rätt så snurrig dag för lilla mig idag, hade min första introduktionsdag på hemtjänsten idag, verkar som om det är ett ställe som kommer att passa mig jätte bra. Bilkörning och variation på arbetet plus att personalgruppen verkar asbra.
Hade skrivit ett jätte långt inlägg igår, men på nåt sätt så försvann det =( men lägger upp en ny bild då på hur det blev på toaletten och på mig och Bianca när vi var i stan och tog en fikapaus på mcdonalds inne på Birsta city.
Idag har jag kännt mig hängigi och slut, förhoppningsvis så går det över så jag pallar med resten av den här veckan.
korv och makaroner till middag idag, orkade inte göra nåt annat storkok idag, och det mättar ju så varför krångla till det hihi.
Tänkte ha följt med Angelica och simmat, men pallar knappt att stå upp så får träna lite extra hårt imorrn kväll på balansbollen.
Nån annan som känner sig hängig eller är det bara jag?
Sitter och funderar på om jag och älsklingen ska gosa ner oss under täcket med en varm kopp te och bara försöka krya på oss...det blir nog så..så nu ska jag kolla efter en film men blir nog mer skrivet imorrn så får ni höra lite mer om mitt fantastiskt intressanta liv =P
Vilka läser min blogg egentligen? Kan ni inte skriva en liten kommentar =)!!!!!


såhär blev det iallafall i badrummet, snyggt va?;)

Over and out
Louise

Fredagens bravader

Yeah right, har inte gjort så mycket än så länge iallafall, är rätt så seg idag och känns som om jag skulle kunna ägna min dag i sängen sovande...hmm what's wrong?
Igår åkte två kompisar in på förlossningen, jätte spänande är det och jag hoppas att allt går bra, dom hade iallafall sovit där inatt så inget än så länge....haha jag blir nervös jag med hihi. =)
Igår blev det träning 2 ggr, var först ute på en timmes speedad promenad med Angelica och sen på kvällen blev det en timmes afrika moves (japp det var alltså afrikansk dans), väldigt jobbigt kan jag lova.
Ligger i hårdträning nu igen för sommaren har gjort så jag har lagt på mig 2kg, men trodde faktist att det skulle bli mer, men har varit duktig jag och hållit mig bra. Så nu kanske jag kommer ner till min drömvikt innan det här året är slut.
Fick sms av pappsen, han satt på älgpass han, men ingen älg skjuten än för honom, kanske ska ta och följa med honom ngot så kanske turen vänder, man vet aldrig.
Ska försöka ta mig till lägenheten nu så jag kan packa lite till och kolla posten och sådär, men min bil startar ju inte....får kanske gå eller om mammsen kanske vill hämta mig, ska ringa och kolla.
Lägger upp lite bilder från min och älsklingens fiskehelg uppe i Stensjöarna.


Älsklingen vill inte vara med på bild han

Jag tidigt på morgonen påväg och ska fiska

vilopaus vid gröttjärn

2 regnbågar fick vi första dagen

Over and out
Louise

En liten fortsättning

Tror att jag var på nummer 17 =)


17. Om du skulle förändra en sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor,
vad skulle det vara?
Jag skulle vilja att alla som har jobbat tills dom är 55år gammal ska kunna i godan ro få ta pension när dom vill så att dom kan släppa fram oss yngre som verkligen behöver jobba för att starta våra liv på riktigt, pensionen ska såklart vara bra också för de som vill gå i pension tidigt....hehe hoppas ni förstår vad jag menar =S.
18. Tycker du om att dansa?
Jajjamen, Me LOVE IT!! Både nykter och onykter =).
19. George Bush?
USA!!! Tänker bara på krig när jag ser hans namn....=S
20-21. Vad ska/skulle dina barn heta, pojke resp.flicka?
Enya och Elton är fina namn
22. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Ja, kanske det om jag inte levde i ett lyckligt förhållande och sådär så...why not lixom!
23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Välkommen Louise här är du drottning och alla kommer älska dig och göra precis som du vill hahaha..näe int evet jag =P.

Jag vill såklart utmana några också så någon mer får lite tidsfördriv.....ANGELICA, CATTIS & LINNÈA

Over and out
Louise


en kul grej

Hittade ett litet tidsfördriv på Emelies blogg så jag kör den jag med utan att ha blivit utmanad hihi =P:

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står det där?
Ingen bok i närheten tyvärr =P
2. Sträck ut din vänstra arm så lång du kan, vad rör du vid?
En sot sovande pojkvän =)
3. Vad var det senaste du såg på tv?
Idol
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är?
23.30
5. Bortsett från datorn, vad hör du nu?
En lite smått snarkande pojkvän
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Kom hem från simmningen och gick från Angelicas bil in till huset.
7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?

Emelies blogg

8. Vad har du på dig?

trosor (ligger och ska sova strax)

9. Drömde du något inatt? Isåfall vad?

Tror jag drömde om att någon var arg på mig, men kommer inte ihåg det nu.

10. När skrattade du senast?

När jag, Bianca & Lucas satt i soffan framför min dator nu ikväll och lyssnade på musik.

11. Vad finns på väggarma i rummet där du är nu?
ingenting faktist, har inte satt upp några tavlor och sånt här ännu.
12. Har du sett något konstigt på sistonde?
Såg en överkörd groda idag som såg ut som den låg utsträckt och vilade på vägen.
13. Vad tycker du om den här utmaningen?
kul med frågor tycker jag hihi
14. Vilken var den senaste filmen du såg?
Hancock med Will Smith (den var jätte bra)
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
BIL, MC, skoter, massa kläder, hus utomlands, ett eget flygplan mm mm mm mm
16. berätta något om dig själv som folk inte känner till?
Jag känner på mig att saker ska hända ibland innan dom händer.
 (fortsätter imorrn blev astrött so gott)


What do I really know?

Dagen har varit rätt så händelselös, har mest tråkat på hela förmiddagen med tvätt och lite sånt stök. Sen vid 14 så gick jag & Angelica ut på en långpromenad runt byforsen, skönt, men känner mig inte riktigt på topp idag...ingen aning vad det kan vara. Efter vi varit ute på vår promenix så åkte vi och simmade några längder...jag kom då på hur fruktansvärt urtråkigt det är att simma...så det blev bara typ 30 längder för mig...men Angelica simmade 70 hon...duktig hon är då =P hehe.
Sen hem och älsklingen hade gjort mat åt mig och kaffe så det kändes skönt för man var rätt så hungrig efter denna intensiva träningsdag.
Saknar min älskling har knappt sett han idag, han for och gjorde klart sitt grävningsjobb innan jag kom hem från simmningen....va jobbigt man får sånna här attacker av saknad till en annan människa...helt sjukt är det och kan ej beskrivas om man inte har upplevt något sånt skjälv...ni som har det vet ju va jag menar.....känns som ens andra hälft varit i okontakt alldeles för länge och man börjar känna sig lite halv..
Näe slut på mina filosofier nu blir det nån film eller nåt sen sova...

Over and out
Louise

dåligt med bloggandet

Det kan bli lite dåligt med bloggingen ibland, inte för att jag inte har nåt att skriva utan mer för att jag helt enkelt inte orkar eller har tid att att skriva hihi. Men ska verkligen skärpa mig nu.
Idag har jag jobbat 13-21 och skönt var det för det var ett himla skitväder ute. Men min morgon var den mysigaste på länge, jag klev upp vid 9 typ och gjorde kaffe och fixade frukost till älsklingen....tände lite ljus och sen hade vi så mysigt. Härligt att ha den tid med varandra ibland, blir inte så ofta då man har morgonen tillsammans. Kan ju tala om att jag hade ett leende på läpparna hela resten av dagen...älskar honom så fruktansvärt mycket....omöjligt att älska honom mer nu tror jag...då spricker jag nog hihi.
Annars då...hmm korpens träningar har börjat, men än så länge har jag inte hunnit gått på någon, men imorrn ska jag och Angelica simma iallafall och sen på torsdag är det ju vattenjympa och afrikan moves så då kommer man nog igång riktigt.
igår var jag upp till pappsen och plockade blåbär...blev väl en 6-7 liter...mmm myms att ha i vinter när man behöver allt det nyttiga som finns i blåbär, ska ta och införskaffa mig en mixer så jag kan mixa lite i vintermörkret hahaha,
Näe nu ska jag nog sova lite och imorrn blir det lite rensning i lägenheten och annat stök som måste göras....planerar för helgen också jag och älsklingen ska ju iväg med husvagnen....MYSIGT VÄRRE VA?? *längtar*

Puss på er

over and out
Louise

RSS 2.0