familjen

Varit i Ånge idag med Caroline och Enya såklart, hälsat på vår mellansyster Helen. Flummat runt hela dagen och kollat runt på allt roligt folk i Ånge. Vi har också hunnit med att fika, tagit massa kort, shoppat lite kläder (bild här nedan på mitt inköp), skrattat en massa mm mm mm. Missade tyvärr träningen ikväll då vi blev lite sena från Ånge. Kom sen på att jag inte varit på systemet som jag ju skulle för vi ska angla på långfredag med massa mysiga vänner.
På skärtorsdag ska mamma ha hjälp att flytta så det blir en heldag troligen med bära lådor och möbler.
Var nyss ute och gick med Mira en sväng och nu har man druckit lite kaffe (lite sent för kaffe men gott).

Älskling kom hem med 3 rosor till mig igår, så otroligt gulligt av han.





Helen, Caroline, jag och Enya


Nu blir det sova så man orkar upp i ottan

Godnatt


fin fint

Köpte en ny systemkamera för nån dag sen, har alltid velat haft en riktig så man kan ta fina bilder på Enya och på allt som man annars kanske glömmer bort. Minnen är viktiga saker....









Där fick ni se lite bilder som jag tagit med nya kameran, snygga va? Håller fortfarande på lär mig den riktigt.

Näe nu ska man sova, såg nyss brölloppsfotografen, bra film tyckte jag.

natti natti


krypande bebis

Japp Enya kryper och inte bara kryper utan är överallt och river ur allt hon får tag på om och om igen hela dagarna hehehe hon är så rolig nu min lilla tjej.

Tänkte börja skriva om Enyas mat här, jag lagar oftast hemlagat till Enya och då ganska mycket så det räcker ett tag.
Igår fick hon lax med kokta potatis och morötter.

Jag skalar och skär potatis och morötter i bitar och kokar dessa tillsammans, gärna med lite örter, färska eller frysta ( bra med nya smaker för bebisar).
Sen tar jag en portionsbit lax och lägger den på en amuminiumfolie bit och kryddar med lite vitlökskrydda, liiiiite salt, en klick smör och igår hade jag lite persilja i.
Sen när potatisen och morötterna har kokat en stund så lägger jag ihop foliepaketet och lägger ner den i de kokande potatisen och morötterna och låter koka i ca 10min.
Jag mosar sen ihop allt med lite smör.  
Enya älskar detta och kan äta hur mycket som helst och det är ju så lätt att göra.

Jag försöker att laga mat till henne så jag har i frysen ett tag också, i början av denna vecka gjorde jag en stor kycklinggryta med makaroner till och frös in i portionsburkar.

Igår var jag på step up som vanligt och det var sjukt jobbigt, kändes som jag aldrig riktigt blev uppvärmd, riktigt jobbigt var det, men jag körde på och på slutet så ville jag bara att det skulle vara liiite längre för då kändes det hur lätt som helst. Kanske är för jag druckit för lite under dagen, ingen aning faktist.

Enya sitter och river ur sin leksakslåda nu så tror jag ska joina henne och mysa lite.

Godmorgon alla

Enya här bara några timmar gammal




Här är hon idag fast detta är för en månad sen ungefär



rykternas by

Kommit hem från step up, tänkte först inte gå men sen tänkte jag att jag nog skulle ångra mig nu när älskling betalat mitt träningskort och allt skönt var det kan jag lova.
Ibland undrar jag vad andra människor tycker om mig och mitt liv, här i Fränsta har alla människor åsikter om allt och alla och rykten om olika saker är vad Fränsta typ har blivit känd av. Kanske blir så på en så liten ort där många är arbetslösa och helt enkelt är missnöjda med sitt eget liv. Jag är nöjd med mitt liv och glad för allt som jag har, jag ser inga hinder i något utan tänker alltid att det finns lösningar, andra vägar mm mm mm.
Ja där svamlade jag bort mig lite, men det jag ville säga var ju att om nu alla tycker något om alla så skulle ju jag gärna vilja veta vad just du som läser detta har för bild av mig? Vem är jag för dig? Ni behöver inte skriva erat namn men jag skulle gärna vilja veta bara....

Näe nu ska jag kolla lite facebook sen sova....


Torsdag den 11 mars

Idag började dagen bra, Enya har börjat sova till klockan 8 istället för kl 7 JIHOOO, känns ju kanon det. Själv har jag just gjort en toast och dricker Loka till, lite lunchaktigt faktist.
Har badat Enya just så hon somnade så gott lillstumpan, sen när hon vaknar tror jag att jag ska ta och göra en omelett till henne till lunch idag, hon är förkyld och snorig så är inte så matglad som hon vanlightvis är.
Älskling skulle nog komma hem tidigare idag så det känns bra, annars skulle han kommit inatt eller imorrn bitti typ.
Idag har jag inga direkt planer inför dagen, förhoppningsvis ska jag på step up ikväll men jag är också snorig och lite slö i kroppen så vi får se hur jag gör, gjorde situps och massa andra övningen imorse också, tror jag ska börja göra det varje morgon...mammamagen är svår att få bort, men omöjligt ska det väl inte vara hoppas jag.

Näe nu ska jag fortsätta njuta av min lunch ha en bra dag!!!!


dop

Mycket att göra och nu är det sportlov också så barnen är hemma, får se vad vi hittar på i veckan nu. 
Enyas dop är på lördag så ska förbereda för det också, Bianca ska ju sjunga så ska ringa om det sen.

Nu ska jag kolla om lillgumman har vaknat, hon sover skönt ute i sin vagn, annars är det väl inget som händer ikväll ska jag iaf träna och kanske blir det ett spinningpass den här veckan den som lever får se

bye bye

Were are u spring?

Undrar var våren håller hus, är väldigt trött på detta tråkiga väder som har varit och tråkigare blir min blogg just för att jag tycker att vädret är nåt som är värt att skriva om haha så vi släpper det nu.

Enya kryper omkring här på golvet och plockar med allt som kommer i hennes väg, hon kryper baklänges och kan nu från liggande sätta sig upp själv, det kom hon på för någon dag sedan lillstumpan, sen sa hon även "kisse" till Pelle häromdagen, hon är ju för underbar alltså.

Idag hade jag tänkt gå en promenad med Enya och Mira och sen städa och fixa sen inatt så ska jag jobba på hemtjänsten, jobbade även natten mot tisdag också fast då var det på gläntan, skönt att få jobba lite sparar ju mammadagar som kan behövas senare.

Annars är det som vanligt, hålle på planera Enyas dop för fullt och det ärr lite att göra kan jag säga.

ska bada Enya nu men återkommer sen.....

2 år

Eftersom jag och älskling firade 2 år förra helgen så åkte vi ju på hotell och myste på lördag-söndag såhär mysigt var hotellrummet:



Förra helgen blev vi bjudna till Annis och Johan på bastu och badkväll, kvällen innehöll tequila och massa skratt och dans:

 

Pressade citron till våra smarriga margaritas------->  


Resultatet blev dessa smarriga drinkar---------------->

                                                 






Enjoy


mysiga dagar i solen



Enya och Fredrik ute och grillar korv med goa vänner



Bianca och Gideon myser i solen



Lucas och Fredrik myser också i solen



LOVE IN THE SUN




RSS 2.0