om så bara för en dag

Om så bara för en dag så skulle jag vilja vara som jag var förrut, kunna göra som jag ville, sova när jag ville, äta när jag ville. Jag skulle verkligen behöva det nu, har varit så mycket med lillhjärtat, men nu är hon så underbar, men allt som nu hållit på i 3 månader ligger kvar och gnager lixom. Men varje gång hon ler och skrattar så kommer man ett steg längre i att glömma förlossning och den jobbiga tiden efteråt, Enya vet inte om det men hon hjälper mig så oerhört mycket bara genom att titta på mig med sina stora blåa ögon och man ser dom små smilgroparna i hela hennes lilla ansikte när hon sen ler emot en, vilken känsla!!! Älskade lilla Enya du är mitt allt.

nu ska jag sova och imorgon kommer älsklingen äntligen hem, ska till barnmorskan också.

goof around, be who you are or else you will regret it when you get older!!


let´s start again

Har tagit en paus i mitt bloggande, mest för att jag inte haft tid. Enya tar all tid och sen prioriterar man nog andra saker som är viktigare än just bloggandet.

Idag är Enya 62cm lång, väger 6300g och är världens underbaraste lilla bebis. Vi har haft en jätte jobbig period då hon haft problem med sin lilla mage, vi har haft dagar som vi gått som i en dimma då hon varit otröstlig och bara skrikit och skrikit. Nu är dom dagarna färre och den såkallade koliken börjar dra sig tillbaka, och det är skööönt för både henne och oss.

Igår blev jag 25år, tänk vad tiden går. Jag fick ett underbart halsband av älsklingen som jag ska ta kort på och visa er, han är världens underbaraste kille och utan honom hade jag aldrig klarat av tiden med Enya när hon varit så skrikig, han är mitt stora stöd i livet.

Lägger in några bilder som får avsluta dagens bloggande.
BVC

Vaknade kl 8 av att dom började hammra uppe på vinden, skulle visst sätta in sista fönsterna. Skulle ändå upp för vi hade tid på BVC kl. 10, lika bra att göra klar lillgumman för jag vet hur stressigt det brukar bli när vi har en tid att passa...(always laaaate=P).
Hon väger nu 6260g, är 61cm lång, hon blir så stor så fort.. nu vaknade hon så hinner inte skriva mer just nu...

pussssss

Louise

Dagen idag

Vaknade av lillgumman som var hungrig klockan 4, sen somnade vi till 8 då var lillgumman hungrig igen. Sen klev älsklingen upp och jag fick kaffe på sängen, åååh va mysigt vi hade det.
Städade bilen medans älsklingen målade
åt lite sen lunch bestämde oss sen för att åka till stan
Köpte två t-shirtar och ett par mysbyxor, fikade på waynes coffe innan vi drog på ÖB, hittade en stor spegel som jag velat ha som vi ska ha i hallen sen när det blir klart.
For vidare till Willys där vi storhandlade.
Beställde pizza på vagabondo och hem och mumsade i oss
Myste i soffan med en Ben and Jerry's glass och en varsin sked.
Nu sover lillgumman så sött så nu ska även vi krypa ner
imorrn börjr en ny vecka
Enya är nu 9 veckor, stortjejjen våran *stolt*.

natti natti

puss

Louise

Kärlek


RSS 2.0