lite om dagarna som gått

I måndags hade vi två gruppeximinationer, en i omvårdnad och en i lagstiftning. JAG KLARADE BÅDA! Men satt hela helgen och läste också så det var nog bara därför. Sjuksköterskeutbildningen är tuffare än jag trodde och då har det bara gått en månad ännu....men det är himla kul också. Sen är vi en liten grupp tjejjer som har hittat varandra och som lixom är ett litet team, det är verkligen kanon att vi kommer så bra överens..känns som vi har kännt varandra jätte länge. Men sen nu när vi har haft våra små grupper i klassen så har man även börjat prata med fler och fler och alla är ju verkligen jätte trevliga :).

Idag nu om en halvtimme (16.00) släpps hemtentan som vi har till imorrn kl. 20.00 på oss att göra och lämna in. JAg är lite nervös för hur den kommer vara...eller rättare sagt jätte nervös, var tvungen att ta en promenad förrut för att lugna mig lite. Men förhoppningsvis så går även den bra.
Näe nu ska jag göra lite blodpudding till mig och Enya för det är hennes favoritmat tydligen...dock inte min.

bye bye


första eximinationen

Imorrn har vi våran första eximination, en muntlig sådan i en mindre grupp.
Lite tråkigt är det att den är på min födelsedag, men man får väl göra det bästa av situationen och förhoppningsvis så går det bra.

Ska bara läsa klart etikboken nu sen ger jag upp klockan är så mycket nu också.

Bakade morotskaka idag också, snacka om god den vart då :D synd att man inte kan äta så mycket när man lovat sig själv att bara äta onyttigt en dag i veckan.

Näe nu sova och önska mig själv lycka till inför imorrn

natti natti


Träna träna träna!!

Så har man varit på Box för första gången den här terminen, kanonskönt och asjobbigt!
Imorrn har vi långdag, går till 17.00 bara för att föreläsaren hade missat att vi hade föreläsning i måndags så man for ner i onödan...surt tyckte jag som ni kanske förstår.

Ja då ska man dricka te, duscha och lägga sig så man orkar upp kl. 5.

bye bye

Ny början

Börjar blogga igen och hoppas på att hålla i det ett tag.

Kom in på sjuksköterskeutbildningen på mittuniversitetet i Sundsvall så där läser jag nu, ett nytt kapitel i mitt liv, ett nytt berg att bestiga, en ny utmaning, min dröm!

Jag har ju alltid velat läsa till sjuksköterska, det var ju därför jag plågade mig igenom Samhälle på gymnasiet i 3år, med inriktning ekonomi och allt. Nu är tiden inne, nu ska jag bli det ÄNTLIGEN! Kommer troligen bli tre tuffa år, men jag ska klara det. Klarade jag av att föda barn så klarar jag av detta också, vågar jag vara med i tv och prata inför miljoner så vågar jag detta också!

Är så nöjd med mitt liv just nu och har dessutom kommit igång med träningen på riktigt, ikväll var det zumba och det gillar jag verkligen.

Imorrn är jag ledig och ska mysa med min älskade Enya <3

Näe hopp in i duschen nu....


RSS 2.0