lite bättre

Inte lika rädd nu för det börjar kännas mindre nu och jag försöker att vila och fokusera på mig själv så att jag kan finna mitt inre lugn igen. Är stressad och kan inte sitta stilla riktigt så tvingar mig själv att göra det nu och att inte tänka på allt hela tiden.
Idag vann mina tjejer med 2-1 emot Njurunda, det var så skönt att dom vann och att dom börjar få in spelet så bra.
Nu sitter jag hemma och tar det lugnt, ska göra nåt att äta snart sen blir det nog bara lugnt lugnt lugnt hehehe.
Saknar mina vänner Michis och Fanny <3
puss på er

lite rädd

Är lite rädd nu, kom hem från fotbollsträning med tjejerna förrut och när jag varit hemma i ca en timme så började det domna i min kind, sen vandrade det nedåt och nu har jag sockerdricka i vänster skinka, arm och kind. Jag vet att sist detta hände så hade jag ett tag innan svårt att fatta beslut, minsta lilla sak jag skulle bestämma mig om gick inte och nu är det precis som den gången. Domningarna är mer solklara den här gången. Men jag är ju förkyld också kan det bero på det? Vad ska jag göra? Jag vill inte gå igenom allt det jag gick igenom en gång till......jag är så rädd nu........snälla låt detta bero på förkylningen snälla snälla snälla........jag vill inte

Fotboll

Idag hade tjejerna match emot Selånger i Kuben, vi gick in i matchen utan avbytare och i ett väder som bjöd på både regn och blåst. Tjejerna förstod allvaret i att dom nu måste spela en hel match utan att få möjlighet att vila mer än under de stackars 5minuterna i halvlek. Dom gick in hårt på en gång och höll emot länge innan Selånger, av ren tur enligt mig fick in två mål pågrund av missförstånd och trötthet av Torpshammars tjejer. Men då taggade dom till riktigt och följde efter med två raka mål efter varandra. Lyckan var enorm och dom höll i det hela vägen tills det som vi fasade för hände....det som inte fick hända...en av tjejerna i Selånger fick in en rejäl spark på våran center Moa som haltade av planen. Tjejerna gjorde sitt allra yttersta för att kämpa emot Selångers attacker men till slut så fick dom ändå i sista minuterna in det avgörande målet. En besvikelse för Torpshammars tjejer men ändå en kanon bra spelad match med de förutsättningar som dom hade. Dom var först på bollen och dom kämpade in i det sista, jag är stolt och glad över att se dom spela så bra. Viljan fanns där hela tiden och dom peppade varandra till max. Om tjejerna skulle spela så som dom gjorde idag varje match så skulle det inte finnas nån tvekan över att dom skulle rensa banan med vilka motståndare som helst, inget skulle stoppa dom då! TIF flickor ni var grym idag!
Jag var helt slut när jag kom hem idag, kall kallare kallast!
Over and out

RSS 2.0