dagarna bara springer iväg

Dagarna försvinner nuförtiden, men det är ju inte speciellt konstigt när man jobbar så mycket som man gör.
Åkte på en dunderförkylning för en vecka sen ungefär med jätte hög feber och sen efter det tappade jag rösten totalt i 2-3 dagar och kunde inte säga ett jota. Nu ringde jag doktorn idag, men dom sa att jag skulle vänta några dagar till och se om det inte gav sig av sig själv, men har så ont nu i bröstet så vi får se hur länge man orkar gå såhär...har ju lixom ett jobb som jag måste orka med också.
Var på årets fränstafestival i lördags också, det var sååååå kul, men sjuk som jag var så var det inte fullt lika kul dagen efter.
Uscha ni som känner mig väl vet att jag hatar att vara ensam när jag är lite dålig...det kan leda til en del diskussioner med den man är tillsammans med, men jag hoppas att jag ska bli bättre på att kunna vara sjuk ju äldre jag blir...ibland märker jag faktist själv att jag inte är så gammal som jag tror.
Näe nu ska jag hem till lägenheten och duscha och packa lite saker sen iväg på jobbet.

Over and out
Louise

Kommentarer
Postat av: anonym

Hur kommer det sig att du bara publicerar kommentarer du tycker om? Ser att min kommentar där jag offentliggjorde min åsikt om huruvida du hänger ut din pojkvän inte blev publicerad. Svårt för kritik?

2008-07-30 @ 20:52:04
Postat av: Louise

men hallå den kommentaren har jag ju läst och vad ska jag säga?? Jag vet inte ens hur man publicerar kommentarer och tar bort och bla bla bla...jag kan ta kritik...men du verkar inte ens kunna skriva vem du är som skriver kritiken...=S

2008-07-30 @ 23:29:55
URL: http://loisans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0