Livet

Ja nu bor man i lägenhet, mysigt har jag fått det iallafall och verkligheten med att vara ensam börjar krypa sig sakta på. Enya är här varannan vecka nu och denna vecka är hon hos mig, hon börjar nog också trivas nu så det känns skönt.
Jag fortsätter att träna Biancas fotbollslag och tycker fortfarande att det är superkul, så himla härliga tjejer och så duktiga på fotboll.
Jag vet att detta är rätt för mig, men omställningen kommer att ta tid. Snart sätter skolan igång igen också så då har man ännu mer att tänka på. Jag måste klara den, min dröm mitt mål. Att kunna få chansen att hjälpa människor och kunna få ha det ansvaret som sjuksköterska är min dröm. Att kanske jobba utomlands senare efter några år är också något av ett mål. Norge är ett bra ställe för sjuksköterskor, där tjänar man grymt mycket.
Imorse var jag ute och sprang, känner att jag mår så mycket bättre om jag tränar, känner inget av domningar eller sånt då och jag blir inte sjuk lika ofta längre, har varit frisk väldigt länge nu och det känns så bra.
Har fått internet till lägenheten nu iaf nu väntar jag bara på att dom ska koppla in tv-kanalerna så kommer det kännas ännu mer som hemma.
Nu ska jag och Enya titta på prinsessan och grodan för hundrade gången, måste verkligen köpa fler filmer till henne nu hon har sett alla minst 50ggr snart.
bye bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0