update

Börjat min praktik på furubacken, går hittills jätte bra och alla är jätte trevliga där.
Enya har varit sjuk nu 4:e dagen med hög feber och hosta så jag hoppas febern är borta snart så lillgumman kan bli sitt vanliga glada jag igen.
Ikväll är vi barnvakt åt Kian, han somnade strax före 21 i min famn lillgubben :)
Har klippt mig också och här har ni en liten bild på det:

SKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT

HATAR HEMTENTAAAAAAN!!!!
Har inget mer att tillägga

Weekend

Helgen har varit jätte mysig, angling, buffé på bykrogen, melodifestivalen med vänner och bykrogen igen resten av natten. Man känner sig ganska slut idag kan jag lova, men det var det värt. Haft jobbigt med att andas idag, har suttit som igen lixom i bröstet på mig och det är trångt och eländigt mest...vet inte vad jag ska göra snart alltså? Vågar knappt åka nånstans utan bricanyl, kortisonspray mm. Ska det vara såhär nu? Kan det vara nåt som jag behöver äta penicillin emot eftersom det knappast verkar gå över? Ja jag ska ialafall inte ha samma läkare nästa gång jag ska på vc isf, man vill väl ha nån som lyssnar och förstår inte som frågar vad man vill typ och står med händerna i kors blääää.
Mysig middag uppe hos pappa också hann vi med när vi ändå skulle dit och hämta Enya, Enya hade haft det så roligt där uppe, hon var så lugn och glad när vi hämtade henne och dom har hittat på så mycket saker med henne som man önskar man hann med själv, men ibland finns det för lite tid och det är synd.
Nu kommer en vecka i pluggandets tecken, tenta på lördag så ska räkna matte hela denna vecka, har ktc och seminarium och massa annat stök också.
Näe tror man sover snart så man orkar med
natti natti

Mina mina

Tänk att man skulle få så fina nya vänner när man började läsa till sjuksköterska, trodde aldrig det ja. Igår ringde Malin som hade varit orolig för mig och ville höra hur jag mådde bara...sånt gör mig glad. Och alla andra i min lilla klunga i klassen som alltid finns där.  Människor som är äkta lixom. Jag har såklart fina vänner sen förrut, min kära Angelica du finns alltid med mig. Haha är lite sentimental idag tror jag ska ha mens snart kanske är därför. Det är viktigt med vänner, men inte många vänner utan dom som verkligen få en att må bra. Dom som finns där och som man kan lita på och som man skulle göra allt för.
Jag har ju också min kära familj, min älskade Enya mina kära föräldrar som betyder allt för mig och mina älskade syskon som också alltid finns där för mig. Man är lyckligt lottad ville bara skriva det idag.....en morgondag vet man aldrig om den kommer....men man vet vad som finns just nu i ens liv.

ktc

Varit på ktc idag och hållit på med venprovtagning, snart är det praktiskt prov, nu ska jag göra nån mat...

Att andas

Denna livsviktiga funktion som vi tar för givet varje dag i våra liv, jag tar det inte för givet längre efter idag. Vaknade och var som vanligt förkyld och hostig, men sen kom trycket över bröstet, fick jobbigare och jobbigare att andas riktigt och det var verkligen som en mardröm. Åkte till vårdcentralen och fick som vanligt den läkaren som typ tittade på mig som om jag var knäpp och somfrågade vad jag ville typ. Hadelite förhöjd sänka och ljud på vänster lunga men det tydde ju inte på nån lunginflammation så han började prata om jag ville ha sjukskrivning och omdet var därför jag kommit dit typ, då var jag grinfärdig och detkokade i mig så jag sa men jag kan inte andas, jag kan inte äta ag har tryck över bröstet!!!!! Då fattar han och sprang ivägså jag fick kortisontabletter och inhalera, det hjälpte men mådde som en överkörd hög när jag kom hem och var yr och mådde illa och ont i hela kroppen. Nu har detlugnat sig iallafall. Vart lär sig läkare hur man bemöter patienter??? Dom kanske inte går nån sån kurs på sin utbildning.
Imorrn ska jag orka åka ner till stan på morgonen och lära mig ta venprover på KTC, kan det sen förrut men nu ska man ju kunna det felfritt och veta allt runtomkring det också, hoppas jag är piggare imorgon för denna dag sög verkligen.
godnatt

Underbart anglingsväder

Synd bara att man inte är och anglar, men igår hade jag den värsta huvudvärken som jag har haft någonsin. Satt och höll i huvudet och sa till Fredrik att vi måste åka til sjukhuset för det kändes som att det tjöt ur mina öron för det tryckte så hemskt runt huvudet. Men somnade sen efter alvedon och ipren och massa annat så idag vaknade jag och ingen huvudvärk bara massa hosta och jobbigt att andas, har tre olika saker som jag tar för att det ska släppa i bröstet, kul liv man har va???? Hade velat gå ut med Enya idag och hittat på nåt ju.....näe uscha va ja klagar men vad ska jag göra då :(

hosta hosta

Ringde vårdcentralen idag för den där coccilanan jag har hjälper inte alls mot den här hostan jag har, har även haft jobbigt att andas idag och haft ännu mindre aptit. Så fick nåt som heter molipect nu som är luftrörsvidgande och hostdämpande. Det hjälper ganska bra förrutom att jag känner mig skakis, full och fick en hemsk huvudvärk av den, men bara ja inte hostar så gör det inget. Men idag har jag kunnat äta lite flingor med mjölk imorse och sen nu beställde Fredrik mat åt mig och han men det var inte speciellt gott så tog några tuggor och tvingade i mig några till sen fick det räcka.....man får inte så mycket energi över när man inte äter kan jag lova.
Har bakat marängtårta nyss tills imorrn men får se hur den blev....
Deppigt inlägg men vad ska man göra då när inget är kul och det mesta är jobbigt och man har mycket att göra men ingen ork

Hostan från rymden

Känns som den här hostan aldrig ger sig, som om den börjar bli en del av mig lixom. Och vart har matlusten tagit vägen? Jag tvingade i mig några tuggor rester från maten jag gjorde igår imorse innan jag åkte, tog med mig en banan för jag tänkte ta den när jag kommit ner, bananen är med hem igen i väskan och jag har tvingat i mig en macka och en tugga av äggen jag gjorde...ööööh det är inte direkt tillräckligt näringsintag för en dag??? Men det går inte jag blir illamående och allt är bara äckligt.....VARFÖR?? Har nu druckit en kopp te och druckit massa vatten för att iaf få i mig vätska. Men det känns i hela kroppen att jag nog borde äta mer, men det går inte.....inget är gott.
Så orkar inte direkt mycket nu vill bara sova orkar inte läsa det kan jag inte utan att äta.
näe imorrn är det en ny dag så då har nog allt ordnat sig

HLR

Iväg till stan nu på hjärt- & lungräddningsövning, hostar som en tok men får lov att gå ändå

RSS 2.0