Kärlek för mig

Jag satt och skrev igår innan jag gick och la mig om vad kärlek var för mig, kom fram till en massa poetiska och en aningen flummiga tankar. Men nu när jag tänkte skriva ner det här så har jag inte en aning om vad kärlek igentligen är. Att vara kär är en känsla, en känsla som inte kan rubbas av något, det stämmer faktist, är man kär i någon så försvinner man in i en slags drömvärld och omvärlden får ibland komma lite på efterkälken eller hur jag ska säga. Eller är kärlek som en sjukdom...ett virus som går över bara man vilar och dricker varmt några dagar?? Jag kan inte säga att jag har kännt såhär som jag känner just nu förrut, jag glömmer totalt bort allt jag igentligen borde koncentrera mig på...då är man kär.
Jag kommer på mig själv stå och drömma mig bort när jag borstar tänderna, hur länge kan man igentligen borsta tänderna...det var iallafall en 10minuter igår som jag bara försvann och saknade dig!!!!
När jag inte är med dig är jag halv, jag är ensam fastän vännerna är runtomkring mig!!
Du är ju det bästa som har hänt mig...förstår du det?

Imorgon är det ett nytt avsnitt av frusna män söker kärlek missa inte det !!!!!!

tankarnas prinsessa...det är jag det!!!


behöver skriva av mig

Mycket har hänt.....men hinner ju inte skriva ner allt hela tiden blir så mycket då. Idag ska jag fara till stan med Agnes och Patrik, sen bär det av hem till lägenheten då, måste ta och fixa och städa iordning där så det går att vara där...har inte varit där på ett tag nu. Caroline har bott där mest hela tiden senaste veckorna.
Veckorna går så fort och nu är det ju sista april på onsdag, har inte planerat in nåt speciellt alls, Annelie har varit på mig att vi skulle hitta på nåt, men jag jobbar 08.30-16.00 nästa dag så kan ju inte göra alltför mycket tok kvällen innan.

Nu ska jag ta och duscha och stöka på lite innan dom kommer och hämtar upp mig.

Älskar dig älskling...glöm inte det

Dagen är här

Hur ska det bli?
Frusna män söker kärlek ikväll klockan 20.00

image21

Saker som händer

Vaknade imorse av att solen sken och att älsklingen ringde och frågade om jag kunde gå ner och väcka Lucas och Bianca. Kunde inte gå och lägga mig och sova igen när det är så fint väder så satt på en kopp kaffe och satt mig här för att blogga lite.
Imorgon är premiären för frusna män söker kärlek....spänningen är olidlig och jag tror alla tjejjer är lika nervösa som jag...tänk att få se alla igen, ska bli så kul att följa programmet och se alla människor som man lärde känna där uppe. Någon av tjejjerna sa att det är smart att ta bort sitt mobilnummer från eniro så ska ta och göra det.

I helgen var det partay hos Kim, askul tyckte jag det var och man blev bra dragen när Amir bjöd på både mintu och jäger ojojoj...men kul var det haha. Måste åka bort och kolla på kort som Angelica tog med sin kamera haha, kan ha blivit mycket tokiga kort hihihi. Ska ta och ringa till Gläntan också och höra om dom har nåt jobb åt mig, tycker inte om att gå hemma bara, blir tokig då ja.

Gå in på www.kanal5.se och läs lite om programmet vett ja :D

puss på er

Jag och mina knasiga funderingar

Ja, det kan man ju lungt säga om gårdagens inlägg...vet inte riktigt vad jag menade nu när jag läser det idag.

Haha Emma? Du kanske kan ge mig en "skinnpånäsankurs"???  Men du skulle kunna dela med dig lite av ditt "skinn på näsan" till mig hihi ;P. JAG HATAR EMMA OCH JESSICA, DOM BARA SKRATTAR!!!!! (Ett litet insidejoke mellan oss frusna tjejjer där då).... SAKNAR ER ALLA!!!

Idag har det blivit lite av en speed dag tycker jag, var ute med älsklingen imorse och rensade massa skrot som han ska elda upp, var fruktansvärt fint vårväder idag också så skönt att vi går mot varmare och ljusare dagar.
Har varit hos Angelica och Kim nu ikväll och tittat på Beauwolf, tycker faktist den filmen var helt okej för att vara animerad, ganska coolt hur dom får till det...men det tyckte inte Angelica hon jämförde filmen med Barbie filmerna hahaha ja alla kan inte tycka lika jämt ;P älskar dig endå gumsan :D!!!!

Nu ligger Pelle och skriker på mig och vill ha lite uppmärksamhet så ska väl ta och ge han det då!!! (Pelle är en kissekatt så ni vet)
sov gott på er

tankarna vandrar iväg

Ibland undrar jag om jag tänker alldeles för mycket! Kan man någonsin tänka för lite? Jag har aldrig varit såhär kär någon gång förrut....är det möjligt ens att känna såhär starkt för någon så man totalt villar bort sig i sin egen lilla värld och glömmer omvärlden? Tolkar jag saker han säger för mycket? Jag kan komma på mig själv ibland att jag verkligen försöker hitta något som är negativt med honom...varför gör man så? Varför inte bara leva med att jag har det så himla bra nu....men jag är ju så rädd....så rädd för att bli sårad. Jag är nog misstänksam och tankarna kan ibland flyga iväg och ord kan nog komma ur min mun som igentligen bara låter dumt och som meningslöst dravel. Jag kan inte öppna mig helt tyvärr....har aldrig kunnat det. Lämna ut sig totalt till en person är inget för mig...det är nog därför jag ibland kan säga saker som jag sen ångrar bara för att jag tänker i nån meningslös bana som bara lilla jag kan tänka i.
Ett exempel: Han låter lite sur och nere när jag pratar med han i telefonen....jahap då har han tröttnat och det är lika bra jag packar, jag tar det inte så hårt utan tänker bara så för att skydda mig själv. Men igentligen så kanske han bara är trött och har en dålig dag. Varför får jag för mig nåt annat? Är alla tjejjer såhär...???
Jag sätter upp en mur framför mig som inte många kan komma förbi....jag hoppas du kan göra det...få mig att känna mig trygg....snälla var den personen.
jaja nog av det här flummiga blogginlägget nu ska jag sova och släppa detta....

image20

och bullar blev det

Har varit i full gång hela dagen känns det som, har till och med hunnit med en joggingrunda med Agnes från Ljunga till fränsta och tillbaka, känns skönt att få ha sprungit av sig, var så himla stressad av mig idag även fast jag igentligen inte hade så mycket att göra, men jag kan känna så ibland tyvärr. Älsklingen jobbar eftermiddag den här veckan så han är inte hemma förrens vid 3 tror jag...jobbigt att inte hinna träffa han så mycket, men man får vara glad för det lilla...jag hoppas bara han saknar mig lika mycket som jag saknar han....gör du det älskling?????
Bullarna blev väl godkända tyckte jag, var så längesen jag bakade så det blev bara på en halvliter, får baka fler sen när klockan inte är 22.00 på kvällen hehe, men kul var det ju iallafall. Det märks på tjejjerna och killarna som är med i programmet att det börjar närma sig...endel är helt upp i hejjsan hahaha och jag är mestnervös så jag håller på kryper ur skinnet...men ska bli så kul att se alla på tv nu när man känner dom hihihi. Måste ta och ta en trip till Sundsvall och hälsa på Emelie snart, har inte blivit av än bara, men jag lovar att jag ska komma gumsan.
Nu ska jag ta och försöka sova klockan har hunnit bli 1.00 typ och jag är helt slut. Imorrn blir det jobb på kvällen iallafall och förhoppningsvis nån fler dag den här veckan...

puss och godnatt gott folk

Allt förändras

Mycket förändras nu i mitt liv, eller det kanske är jag som förändras vad vet jag. Om 9 dagar börjar frusna män söker kärlek... Hur ska det bli? Hur kommer man att framställas i tv? VAd kommer folk att tycka om programmet?
Ja ni det är många frågor ibland...idag fick jag nåt infall att jag ska baka bullar så det kanske blir det sen när älsklingen har åkt och jobbat, men får se, ska träna med Agnes sen om jag känner mig piggare.
HAr drömt sånna mardrömmar inatt så har vaknat flera gånger av att det är nån som jagar mig...jag brukar bara drömma sånt när jag är orolig eller är stressad. Måste komma igång med träning och äta riktigt igen så jag inte går upp kilona som har försvunnit igen...skulle vara lite onödigt de kan jag ju bara tala om.

Jaja nu får vi se om det blir några bullar hehe

image19

Dagen då allt börjar är snart här

Var just in på min facebook och kollade lite, kika på den här länken här nedanför så kan ni se lite roliga bilder hehe, jag är med på några men syns knappt, men kommer ihåg det som om det var igår, så fruktansvärt roligt vi hade.

http://www.landsbygden.org/frusna/frusna-man-soker.htm


Idag har jag jobbar 8-14 och ska även jobba imorrn 16.30-21.30 och på onsdag 7-13, blir lite jobb nu framöver, känns ju kanon det kan jag ju säga. Imorgon ska jag på sjukhuset också, ska vara där 08.10, ska göra ett cytologprov...låter lite otäckt det kan jag ju tillägga, hoppas det går fort hatar sånt där, men det är ju bra att det finns så man kan se om det är nåt i ett tidigt skede...för då går det ju att göra någonting åt...vill ju ha barn jag med någon gång i framtiden. 

Är så trött idag, ikväll är det vattengympa 20.30- 21.30, får se om magen fortsätter krångla annars ska jag dit och trampa lite vatten, förhoppningsvis hinner Angelica hem så hon kan följa med mig, Agnes jobbar ju eftermiddag hon så. Skiväder är det ute också inge kul alls det kan jag lova, men men snart är det sommar...och snart är det den 23 april OJOJOJ man är rätt nervös nu......

puss på er 

En helt vanlig onsdag

Hur det kan vara ibland alltså, hade tvättid imorse pågrund av att någon tog min tvättid i måndags, så trött som jag var så masade jag mig ner till tvättis när jag kom hem efter klockan 7 imorse. Blev väl klar vid 9.30 typ så då tänkte jag då sova en stund tills tvätten hunnit torka där nere...vaknade klockan 14.15 (tvättiden slutar kl.13.30) av att två tanter står och ringer på min dörr.....shit tänker jag nu blir det en rejäl utskällning här. Sprang ner och fick väl höra ett och annat först, men sen nä jag förklarat hur det låg till så blev dom plötsligt jätte snälla. Kanske är svårt att vara arg på mig jag vet inte hihi?!

Hann inte träffa älsklingen heller någonting idag innan han for och jobbade, men jag behövde verkligen sova kände jag så det var nog lika bra, men har inte träffat han sen måndag morgon och nu är det onsdag natt...börjar kännas lite ensamt och tomt ju....

Blev bjuden på middag hos Kim av Angelica också, en jätte smarrig sallad med kött ojoj va smarrig den var, jag måste ju verkligen ta och bjuda igen till alla som bjuder mig på mat snart...men jag får nog hitta på nåt annat än mat isåfall, har så svårt att laga mat till andra.

Efter maten så åkte vi och simmade med Agnes och Björne och efter en timme i bassängen så solade vi lite solarium...så skönt var det så jag blev totalt slut efteråt. Sen har Angelica och jag suttit hemma och glott på serier på tv och Angelica gjorde en fiskbensfläta på mig, jag vill också kunna sånt ju hehe. Nu kom Kim hem och vi ser en film som heter 88 minutes.

Ska iväg till snyggingen sen efter filmen, men han är inte hemma än, men jag får iallafall sova med han, det är värt mycket det. Sen imorgon hade han massa saker som han skulle mixtra med, men huvudsaken är ju att jag får träffa han lite...saknar han ju så mycket...hur kunde jag bli såhär kär? Detta är för mig en gåta....trodde inte det var möjligt, blir nästan lite frustrerad på han ibland för att allt jag vill är att vara nära honom...men jag förstår att han har mycket att göra också...men jag vill ju endå försöka få plats någonstans i hans planering...är det fel av mig att tänka så? Är jag egoistisk då? Vill bara få plats ju......

snart snart

Snart är även denna natt överoch jag får gå hem och lägga mig...eller igentligen inte eftersom jag har tvättid som börjar klockan 7 grrrr, för någon tog min tvättid i förrgår när jag skulle tvätta. Men jag lär hinna sova endå, inte så viktigt igentligen eftersom jag inte ska jobba natten som kommer. Har varit ovanligt hungrig denna natt även fast jag åt fisk och potatis när jag kom igårkväll, men kan bero på att jag tränade innan jag for hit.

Saknar dig älskling....det här är jobbigt de att vara utan dig så länge!!!!

tillbakablickar

Lite tillbakablickar från i vintras :D


                                                                                                  




trailar för frusna män

Tänk att det börjar nu haha programmet har premiär den 23 april klockan 20.00.
Saknar alla underbara människor man träffade där uppe, vilken himla upplevelse igentligen...overklig är det rätta ordet.

image12

rullar på

Då jobbar man natt då som vanligt, men skönt endå det, är en liten nattuggla endå ja så det passar mig utmärkt. Det värsta är att jag saknar älsklingen så mycket....ojojoj va mycket jag saknar honom. Han har varit dålig han, magsjuka huva...jag har ätit vitpepparkorn idag och hoppas på det bästa, inte roligt om det skulle bli nåt tok inatt när jag jobbar...då lär det inte gå så bra för lilla mig.
Idag vaknade jag vid 13.30 var som vanligt jätte hungrig, vet inte vad et är med mig nuförtiden, men när man mår bra så kommer aptiten tillbaka också...konstigt hur kroppen är faktist.
Har varit ute och gått och sprungit med Agnes förrut också, skönt att springa faktist och det var så fint väder så det kändes såååå skönt.
Första april idag då...ingen som har lurat mig tror jag iallafall, men jag är inte så lättlurad....haha men vissa personer skulle nog säga att jag är det.
Lyssnade på Rihannas nya låt förrut också take a bow heter den, finns på www.youtube.com
Måste ta och ta hem lite nya låtar nu, har kommit efter på den fronten nu, men blir så när man inget internet har :(.
Är ganska trött nu, vet inte varför men förhoppningsvis blir det en lugn natt....

RSS 2.0