träna träna

Strax ska jag iväg och träna Biancas fotbollslag, håller fortfarande på att bestämma mig om jag ska vara tränare eller inte, behöver mycket hjälp för det övriga runtomkring fotbollen för att kunna göra detta. Men jag tycker att det vore skitkul att testa iaf så vi får se hur det går.
Idag har jag varit ute och cyklat med Enya och Bianca, vi köpte mjukglass och sen vidare till Carola för lite kaffe och surr, blev ganska bra träning då med eftersom att cykla på en cykel utan växlar var ganska jobbigt och sen med Enya bakpå. Men kul och kanske jag tar cyklen fram på dagis imorrn också vi får se vad det är för väder.
Nu ska jag göra mig klar och sen hämta upp lite tjejer som ska åka med...
bye bye

mycket nu

I helgen har vi varit och gratulerat Kim som fyllde år igår, Angelica hade gjort en jätte god smörgåstårta med chiliensk sås till mmmm va gott det var. Sen gick vi ut på Bykrogen allihopa nästan, mycket folk var det men idag mår man som man förtjänar typ. Har hunnit städa bilen idag iaf så det känns ju skönt att man hann med nåt.
Imorrn kommer jag sitta med seminarieuppgiften och rapporten hela dagen, ska även försöka hinna räkna lite matte (tenta på fredag).
Enya har varit hos pappa och Birgitta tills idag, hon är så duktig våran lilla prinsessa en finare tjej finns inte kan jag lova.
bye bye

Tiden rinner iväg

Tid är något som många tror att man har mycket av, men genom att låta tiden gå så blir det svårare att ta tag i saker som man helst vill strunta i helt. Man kan låta tvätthögen växa och gå runt och hoppas att den ska hoppa in i tvättmaskinen själv, eller så kan man gruva sig för att träna och sen till slut inte få på sig sina favoritbyxor. Tid handlar mycket om vad man tycker ä viktigt, vad prioriterar jag? Vad gör jag med min tid?
Ja jag vet att allt detta låter flummigt men ibland så funderar man mycket. Jag vill utvecklas som människa och vara en bra människa, jag vill förlåta och vara den person som jag själv kan stå för...för mig är det viktigast! Mycket av mina funderingar kommer nog från att man har börjat läsa igen, världen blir lite annorlunda....eller så kanske det är jag som har blivit annorlunda.....förhoppningsvis till det bättre.
Saknar mina vänner i klassen nu, 4 veckor sen vi träffades allihopa men snart så ska vi tillbaka till skolan och göra våra sista 4 veckor för den här terminen sen har vi "sommarlov" = jobba.
bye bye

YES

Skönt skönt skönt jag klarade anatomin äntligen och det känns som en sten som har släppts från mina axlar typ, jätte bra känsla och nu kan jag fixa vad som helst känns det som :D
Sista dagen på praktiken imorrn kommer sakna det stället :D
pussssssssssssssss

Dagar

Påsken är förbi och nu är man tillbaka på praktiken. Sista veckan är det nu också, känns lite motvilligt att man måste tillbaka till skolan och sista rycket innan sommaren, mest för att det är långt att åka annars så är det ju lugnt.
Ska vara på hemtjänsten i sommar iallafall dom ringde förra veckan, måste ringa dom och säga att jag ska vara ledig också så jag inte får ett jobbigt schema i år också.
Nu ska jag snart försöka sova för imorrn är det praktik igen och ska försöka komma igång med min rapport också.
natti natti

Björkvattnet


RSS 2.0