osynlig

Kan man bli osynlig? Ni vet sådär så att personer gör allt för att inte se en...så osynlig menar jag? Kompisar som jag trodde skulle finnas kvar låtsas inte ens se en HALLÅÅÅÅ? Kommer du ihåg mig, det var jag som du brukade prata med om allt, skratta tills vi kiknade, finnas där för varandra?? Och nu försvann man? Jag menar hallåååå?? Du gick in i min barnvagn men du reflekterade inte på att det var jag?? WEIRD?  Detta har ingenting med att jag intehör av mig, jag har försökt, men när ska ni som brukade vara mina vänner försöka då?? Näe nu börjar jag bli riktigt less och det kan jag inte rå för. Är det så att när man skaffar barn så är man inte "rolig" längre, inte värd att prata med. Ska jag måsta JAGA er eller?

Annars en trevlig dag med mys och fix hemma, sen julskyltning med Claudia, Daniel och Maya, slagit in julklappar.

Imorrn ska jag ringa till vc såhär kan man ju inte gå längre.

Natti natt

Louise


Vänskap

Funderar på det här med vänskap, funderar på om man blivit fjorton igen och inte ska kunna prata om saker som vuxna människor. Varför är det så, ska man som vänner inte kunna säga vad man tycker till någon utan att det ska bli helt TYST!!! Jag fattar inte detta, vi som aldrig bråkar. Jag ångrar mig inte heller, men jag ska heller inte säga nåt mer om nåt nånsin. Detta är min blogg och jag skriver vad jag vill, jag är såååå brydd över detta.

Annars är jag trött trött trött trött trött trött trött trött trött.......... spelar ingen roll hur mycket jag sover så är jag fortfarande grinfärdig och slut i min kropp, känner mig ledsen och tröt trött trött trött trött...

Hade velat följa med Claudia och dom till stan, men är alldeles för trött, så blir pizza, idol och mys framför teven.

Vart tar alla vägen när man skaffar barn då????? Ska kompisar inte finnas kvar bara för att man inte hörs på ett tag för att man föder barn och tros vara totalt upptagen, jag har inte gått nånstans.......

Trevligt inlägg va??? WHATEVEEEEEER!!! Läs inte min blogg då om ni inte vill se detta....Jag kan också bli arg ibland.....


går och går

Har ingen bil nu eftersom vi sålde den ena, så jag går överallt nu, idag gick jag till Claudia och fick lunch där och fikade och pratade massa. Tog ca 50min att gå dit bort till dom så gick väääldigt långt idag och det känns kan jag lova.
Enya börjar bli så duktig och varje dag händer nåt nytt med henne, hon kan nu vända sig från mage till rygg och tvärtom, ta saker, sitta lite ostadigt men nästan helt med hjälp av sina armar som stöd vissa dagar, rulla runt och hon är jätte snabb att ta efter det man gör. Idag när jag var hos Claudia så blev hon jätte kinkig när hon såg att jag drack kaffe så jag satte henne i mitt knä och då sträckte hon sig så mycket hon kunde efter kaffekoppen, sen skulle jag testa om det nu verkligen var så att hon förstod vad man gjorde med en kopp och när jag förde den emot hennes mun så började hon göra som en fisk och hon såg precis ut som om hon skulle dricka, haha min lilla tjej är smart hon.

Igår bakade jag en blåbärspaj till oss så vi skulle mysa lite sådär på en söndag, den blev jätte god.Idag tog älskling på sig ett extrapass att köra timmer så har varit själv ikväll, men känner att jag behöver det efter en hektisk vecka med HUNDRA saker att göra.

Första advent nästa söndag, ska ta fram ljusstakar och grejjer imorrn tänkte jag och kolla så allt funkar.

Köpte två julklappar till Enya på Toysrus i lördags, åååh skulle vilja köpa så mycket till min lilla prinsessa, vill verkligen att hon ska ha ALLT, men vill ju inte skämma bort henne heller hehe.

Imorrn blir det myspys med Marie så nu ska jag bara fixa lite sen tror jag det blir sängen.

Grattis Angelica på din födelsedag!!!

over and out

Louise


snön faller

börjar bli vitt på backen nu; har snöat typ hela dagen men med plusgrader så det vill inte lägga sig riktigt; det är nåt fel på mitt tangentbord om ni undrar varför det blir konstiga tecken istället för punkt:

varit i ånge med mamma idag, hittade en body åt Enya på "prinsessans garderob" och nån liten leksaksbok.
Sen åkte vi till moster Helen och fikade gomackor och kaffe och dom lekte med Enya tills hon blev grinig och trött och då for vi hem.

Ska väl steka köttfärssås nu till middag, har egentligen ingen matlust eller lust att göra mat så nu väntar jag på älsklingen som får hjälpa mig när han kommer.

Förkylningen tog om inatt så nu är jag snorigare än snorigast huva, Enya är snorig hon med men mycket piggare.

Ingen myspys blev det idag heller hoppas på till veckan.

Over and out

Louise


4 månader

Och nu har lillstumpan feber för första gången, hon har haft det sen igår morse och är snorig så är hon inte bättre tills imorrn så ringer jag BVC, jobbigt jag kunde inte sova inatt utan låg på helspänn hela tiden, man vet ju inte när dom blir sådär snorig och inte kan få ut det utan en annans hjälp. Så nu har jag inte gått på myspysen på hur länge som helst så jag hoppas på torsdagen.
Jag känner mig inte heller så pigg, är så rastlös så det är svårt att bara lägga sig och vila.
Man blir ännu mer hemmalåst när hon är dålig, kan inte ens fara på affären för jag vill inte ta med henne nånstans. Trodde jag hade mycket att skriva nu när det var ett tag sen men det verkar inte så, tror det låser sig lite när jag börjar skriva.

I helgen har älsklingen och jag städat hela huset typ, badrummet höll vi på med i 3 timmar sammanlagt, helt sjukt va det kan vara grisigt i ett badrum och speciellt under badkaret bläääää!!
Var ut på forum, första utgången på 1år då jag kunde dricka nån cider och nån öl, var inte direkt roligt kan jag ju säga....tänkte bara på Enya och älskling som var hemma. Jaja lägger in lite bilder så har ni nåt att kika på.Enjoy! bye bye!

Louise & Enya


RSS 2.0