Lite bilder

dimma

Känns som man går i en dimma vissa dagar, är så trött och slut just nu. Enya har så ont i sin lilla mage och är vissa perioder helt otröstlig, har fått så mycket tips om hur man kan lindra och hjälpa symtomen. Nu har jag köpt semperdroppar och prövat att dricka en kopp kamomilltee morgon och kväll samt ökat på miniformdropparna som bara verkade fungera i ca 1½ / 2 veckor. Kolikmassagen funkar inte alls verkar bara bli ännu värre...Så tråkigt att man inte ens kan åka på affären och köpa mjölk på dagen, igår kom jag inte ens in i duschen förrens Angelica kommit hit typ. Sen gick vi en långpromis med henne i vagnen och då sov hon som en stock tills vi kom hem och vagnen stannade.
Hon är världens underbaraste lilla tjej och jag är så ledsen över att detta måste hända henne, men måste tänka att det går över det går över. Kom gärna med tips på tröstmetoder och insomningstips.Ska försöka vila nu en stund medans hon sover.
bye bye

Louise

upptagen

Ja man är ju helt upptagen HELA tiden nu när man har fått sin prinsessa, och tiden går så fort. Var på BVC i måndags och nu väger hon 5380g och är 56cm lång, hon på BVC frågade om jag hade grädde i mina bröst haha, jag frågade om det gick att övermata Enya, men det gick inte utan jag skulle fortsätta som jag gjorde. Skönt att hon verkar utvecklas som hon ska =).
ÅÅh jag har blivit helt besatt av tradera nu, finns ju så mycket fina barnkläder där som knappt är använda och en hel del nya också, fick hem en jätte söt dress idag:Men nu ska jag börja köpa röda och starka färger till henne för hon passade så bra i en röd/vit-randig body som mamma köpte till henne. Sen fick jag jätte fina rödaktiga kläder av Maria när hon kom och hälsade på i förrgår, ååh jag längtar tills jag kan börja klä på henne dom kläderna som jag har fått.

Här är en bild när Enya och jag var ute och testade bärselen, hon verkade gilla att åka i den och somnade t.om i den efter ett tag.Nu klockan 15 ska jag klippa mig för imorrn ska vi ta kort till tidningen. Nu kom Caroline, hon ska passa Enya medans jag klipper mig. Skriver mer sen

Over and out

Louise

RSS 2.0