Magsmärtor

Ja då vaknade man klockan 3 inatt med världens magont, trodde inte att det va rmöjligt på världskartan att ha så ont som jag hade. Jag som skulle jobba delad tur idag, jag ville verkligen jobba för jag behöver verkligen alla pengar jag kan få nu när jag ska flytta. Men det gick inte och magonten ville inte ge med sig. Så fick sjukanmäla mig, kändes så synd och sen dess har jag bara sovit hela dagen tills nu då klockan är 16.00. Vill egentligen bara fortsätta sova. Har inte ont i magen längre iallafall så hoppas jag kan jobba imorrn så jag får ut nåt av den här helgen.
Hoppas ni andra har en bättre dag än mig!

Livet

Det kan gå väldigt fort med livets olika förändringar. Man fattar beslut som man hoppas är dom rätta och man hoppas att man sedan kommer att ha gjort det rätta valen för att kunna ha ett så bra liv som möjligt.
Man ska lyssna på sitt hjärta, sin magkänsla, sig själv och aldrig på människor runtomkring dig som aldrig har gått en dag i dina skor.

går uuuuut

Drar ut ikväll också men lugnt blir det lovar ;)

jobb jobb

Idag jobbar jag till halv 5 och imorrn kommer världens bästa Michis och Fanny hit jippiieeee! Har inte träffat dom på hela sommaren så det ska bli så roligt.
Nu iväg på jobb igen efter denna korta lunchrast bye

Promenerande

Gick en långpromenad med Mira ikväll och det var såååå segt att gå,känns som om jag hade noll kondis även fast jag vet att jag har ganska okej kondis. Mörkt är det på kvällarna nu också känns väl sådär att det ska vara mörkt på nätterna nu.
Jag och Enya träffade min kusins nyfödda lilla pojke Alfred ikväll och han var så gullig, tänk att Enya var så liten en gång, det kommer man inte ihåg nu. Satte ut barnvagnen idag som vi hade till Enya i början så får se om någon nappar.
Näe sova lite kanske en ny dag imorrn
bye bye

Hjältanstorp

Här är jag född och här är jag hemma. Är här idag med Enya och hjälper pappsen med lite olika saker, ska få oss lite köttgryta nu med potatis.
Känner mig så lugn när jag är här och jag märker hur det smittar av sig på Enya också, hon blir så harmonisk.
Allt känns hopplöst nu....

ovanligt trött

Har varit som i en dimma senaste två dagarna, jag har jobbat helgen och det känns i hela kroppen kan jag lova. Jag förstår inte vad det är för fel på mig nu. Igår domnade jag bort i ansiktet och armen igen och fick tokont i magen så jag la mig och vilade en timme sen gick jag upp en snabbis och sen somnade jag ovaggat igen efter en stund. Idag har jag kämpat mig igenom ett mardrömspass på jobbet 7-21.30 med två raster bara. Är så slut så det kan inte vara möjligt, såhär trött brukar jag inte vara. Vad ska jag göra? Orkar jag inte jobba alls nu eller? Ska det vara såhär? Himla skitkropp.....
Nu jobbar jag ett kortpass imorrn sen ska jag banne mig ut och röra på mig för att se om träning kan få bort det jag känner nu.

färgat

Idag har Johanna varit här och färgat mitt hår och toppat Enyas hår. Blev jätte nöjd med min färgning lägger in en före och en efter bild här:
Före
Efter
Inte de bästa bilderna man ser lite dåligt kanske, men det blev jämnare nu och sen hade jag fått koppar nyanser och en jätte utväxt så nu är allt jämnt och finfint.
Idag är jag ledig och Enya och jag har varit och köpt glass och myst hela dagen.
Bye bye

Semestern till Piteå havsbad

Vi är hemma efter några härliga dagar på Piteå havsbad. Vädret har varit bra men man hade väl önskat att det skulle vara lite varmare.
Vi åkte klockan 5.00 i onsdags morse. Stannade och åt frukost i Mosjön några timmar senare. När vi kom fram var klockan 12.30, men då sa dom att vi inte kunde checka in i stugan förrens klockan 15.00 så vi begav oss ut i Piteå för att hitta dollarstore och Willys. Efter några felkörningar så hittade vi äntligen dit. Vi var alla ganska trötta efter den långa bilfärden på 60 mil.
Barnen däremot var väldigt pigga och ville hyra en trampcykel direkt:
Alex sköt upp Enyas boll i en tall och försökte med alla medel att få ner den....
Till slut efter många olika ideér och försök så ringde vi vaktmästaren på området. Han hade med sig ett tv-team som filmade för en serie som heter "sommar på rivieran" (dom hade inte bestämt namn än). Så Alex och vi andra blev med på tv hahaha.
Vi åt ute en dag och gott var det, jag åt lax på en het sten som var så himla god med bakad potatis och massa gott till:
Dessa bilder talar för sig själv......
godnatt

Dagarna flyger iväg....näe inte direkt

Dagarna den här veckan har gått så långsamt, hela denna vecka har gått som i snigelfart.
Enya har haft sitt kalas och det var så roligt för henne att öppna alla paket och se hur glad hon blev för allt.
Börjar fundera på att jag kanske ska börja läsa lite så man inte får det jobigt sen i början av nästa termin. Kommer bli en tuff termin tror jag så bäst att börja i tid.
Har just avslutat en jobbhelg nu och jobbar även måndag och tisdag sen åker vi till Piteå med Alex & Carola med barn. Ska bli kul att åka uppåt i Sverige och se Piteå. Jag har inte varit där någon gång. Var ännu högre upp i Sverige när jag var med i Frusna män serien såklart men då hann man inte se så mycket hehe. SKa bli skönt med lite ledigt och jag hoppas det blir bra väder.
Jag älskar min dotter, hon är mitt liv och jag är stolt över att vara hennes mamma för det finns ingen så underbar som henne.

RSS 2.0