v.33

Tänkte att ni skulle få se hur stor min mage har blivit....för mig känns den enorm iallafall och jag är väldigt otymplig nu.


från ena dagen till den andra

Tror jag är inne i nån konstig humörbergochdalbana, är ledsen ena sekunden, sen rastlös, irriterad, varm, lycklig, trött, innåtvänd mm mm mm. Tänk att man kan vara så mycket olika saker på kort tid! Har börjat hata hemtelefonen och funderar varje gång den ringer om jag ska hiva ut den genom fönstret eller kasta nåt hårt på den, kan inte folk ringa på mobilen om dom vill nåt, ja hemtelefonen irriterar mig väldigt mycket och dessutom Disney channel som står på hela tiden veckorna barnen är här, jag vet knappt vart jag ska ta vägen när den kanalen står på, dessa små saker som bara finns där och retar gallfebern på mig. Jag skyller på alla hormoner och hoppas att jag blir mig själv sen när lilla bebisen kommer ut.
Inte mycker mer att skriva just nu ska väl ta och vila lite och sen börja med middagen.

Just ja, var ju till barnmorskan igår och hon sa fortfarande att hon tror att det blir en pojke och sen sa hon att allt ser bra ut och att den ligger upp och ned nu i magen och kommer nog att vara så till den dagen då den kommer ut. Nu kommer det bli tätare kontroller så ska dit om ca.2 veckor igen.

bye bye

Louise

heavy days

Det är tunga dagar nu för mig, hittar knappt några bekvämma ställningar, speciellt på kvällarna. Idag har jag ont, lite som mensvärk, är rädd att röra mig för mycket. Ska till barnorskan ikväll igen, tycker veckorna går så fort nu. Hoppas att allt är bra...så tänker jag varje gång. Är i v.33 nu, inte långt kvar, bebisen trycker åt alla håll och igår var den igång hela dagen den lilla cirkusartisten som bor i min mage.

Det är sista april på torsdag, majbrasa? Vet inte vad vi ska göra, kanske grilla hos någon eller bara ta det lugnt.

Planerar min babyshower gör jag också, hoppas många kan komma.

Nu ska jag vila lite blev ju förkyld igen, helt sjukt det hade just gått över sen kom det tillbaka....WHY???

Puss på er
Louise

Lite bilder

Här bor jag, ville bara att ni skulle se vårat underbara hus





Miras favoritsysselsättning


Lång dag

Vaknade VÄLDIGT tidigt idag eftersom älsklingen var hemma och var sjuk så blev det inte mycket sovet av på morgonkvisten, inte för att vi gjorde nåt sånt hehe utan för att vi åt frukost när barnen farit till skolan och sen satt vi och pratade länge om allt med hur det kommer bli och sen om fortsatta renoveringar.

Har städat altanen, flyttat skrivbordet ut från sovrummet och in till Lucas gamla rum, njutit i solen, planerat med Caroline, fikat kubb, grillat med Micke, Mathilda, Eva och Andreas, kollat på talang och hört en kille med skitbra röst som jag måste höra igen.

Nu ska jag sova och försöka vila ut tills imorgon då vi eventuellt ska till stan och handla spjälsäng (nytt försök eftersom det inte blev förra helgen). Men det skulle visst bli uppåt 20grader varmt och sol så känns lite jobbigt att dundra iväg till stan då, men samtidigt så blir det ju aldrig annars.

sov gott nu på er alla nattugglor

Louise


Sent inlägg

Helloooo!!!

Blev ett lite sent inlägg idag då jag inte suttit vid datan sådär speciellt mycket...vet inte varför egentligen.
Har blivit så glömsk nu sista veckorna, glömmer saker som jag aldrig skulle glömt förrut, men man är väl så inne i graviditeten att det är det enda som räknas just nu. Känns som livet utanför får vänta lite nu, man blir lite mer inåtvänd lixom, men endå så är man ju så lycklig att man vill spricka. Hmm svårt att förklara men ni som varit i samma sits vet ju vad jag babblar om??? Visst gör ni????

Ätit två glassar har jag idag en twister och en magnum white med strawberry, har väldigt sug efter glass rätt som det är...eller hela tiden är nog rättare sagt.

Oj nu kom jag på vad jag har glömt :S....har glömt ringa upp Caroline igen, hon ringde förrut för hon skulle kanske komma imorrn på dan en sväng.....ojdå.....men hon kommer nog ändå.

Ikväll har bebisen verkligen varit igång i magen hela magen rör sig och studsar upp och ner så det ser ut som jag har nervryckningar lixom, helt otroligt att man kan se det och nu kan jag lova att det känns också, riktigt mycket känns det, vaknar av det på nätterna t.om. Vild liten krabat jag kommer få hihi. Nästa vecka är jag inne i v. 33, tiden gr så fort och på tisdag ska jag till Christel igen och prata om smärtlindring och förlossningen.

Nu ska jag nog sova känner mig alldeles bakom flötet idag hehe



puss och sov gott


Sockerkaka och dammsugning

Det är väl typ sånt jag har pysslat med sen jag skrev sist, dammsugit och skurat hallen, köket, tvättstugan. Bakat en sockerkaka, tvättat och hängt tvätt, planerat babyshower.

Sitter nu och funderar på vad man ska äta till middag...blir nog lättsamt med pannkaka idag, orkar inte göra nåt storkok idag är så seg nu.

Ikväll är det greys anatomy och som jag har längtat.

Nu ska jag kolla på överkast på jotex.

puss later

09.35 onsdag

God morgon kära vänner!

Idag är jag vaken tidigt, men beror mest på att vi inte har några rullgardiner i sovrumet och det är strålande sol ute, är fortfarande snorig och trött, men tror jag börjar piggna på mig.

Har börjar planera en babyshower, kollat lite sidor och planerat lite lekar, hoppas jag kommer orka med det nu då?!!
Men mest är det för att jag vill träffa lite folk och eftersom man inte träffas så ofta med vissa så är ju detta ett gyllene tillfälle. Vad tycker ni om babyshowers? Jag vill kalla min "bebisduschen" för att inte göra det så himla amerikanskt hehe. Men måste iallafall ha den om ca. 2 veckor annars tror jag att jag inte orkar.

Nu ska jag vila lite till och sen kliva upp och äta nån smarrig frukost innan jag fortsätter smida mina planer.

Vad ska ni göra idag?

puss Louise

00.14

Spelade just en sväng texas holdem på facebook med lillsyster, längesen jag spelade där nu,var mest förr när jag inte hade så mycket att göra....som nu hehe.

Va kul det är med kommentarer när man har skrivit ett inlägg, man blir peppad att skriva mer om man vet att nån läser all dravel man printar dit. JAG ÄLSKAR KOMMENTARER!!! Vilka läser min blogg egentligen????

Mira och jag var till mamsen idag så Mira fick leka av sig med Athena (mammas shäfer), så nu blev hon nöjd. Orkar inte gå så långa promenixer med henne längre så hon blir lite rastlös. Nån som vill ut och gå med henne???? bara att hämta henne om ni ska på promenix hon är trevligt sällskap.

nu ska jag sova

sov sött
Louise



Monstret Pelle gapar hahaha

Rummet är klart

Efter väldigt lång tid så är äntligen Lucas rum klart, vi snabbspurtade på slutet för vi orkade inte ha det sådär längre. Det blev som en grotta istället för en djungel som jag först ville, men jag är jätte nöjd och tapeterna och golvet är så snyggt.





Idag mår jag lite bättre men hostar fortfarande och snorar, men känns inte som om den här förkylningen kommer sitta i så länge som den förra gjorde. 
Helen min kära lilla syster har tatuerat sig igen, såhär blev det den här gången. Väldigt snygg tycker jag, men jag skulle aldrig våga göra en sån, men någon gång ska jag göra en liten.



Jag är nu inne i v.32 och min bebis rörelser börjar bli äldigt kraftiga och kan t.om. göra riktigt ont om den tar i, helt otroligt alltså, ligger och kollar på när min mage går i vågor eller skakar lixom, den känslan är nåt helt fantastiskt. 



Jag svankar lite på bilden ser jag men magen ser typ ut såhär nu iallafall. 

Nu ska jag hitta på nåt så dagen går lite fortare.

puss på er

Louise

 

förkylningen och jag

Vi går inte ihop jag och min förkylning, är väldigt less på allt snorande och ännu mera snorande, har inte ork att vara sjuk nu. Tänk om man ska vara såhär när man ska föda????......Det kan man ju omöjligt klara av, kan ju knappt andas som det är hahaha ojojoj jag ska sätta mig i karantän sista månaden.

I helgen blev det inte nåt IKEA, vi hade helt enkelt fullt upp med att få klart all målning, lister, dörrar, slipning som var kvar, sen kände vi båda att vi inte orkade stressa runt på IKEA när vi skulle vara hos Kim & Angelica klockan 17.00. Jätte trevligt att träffa folk både nya ansikten och gamla. Känns viktigt för mig att vara ute bland folk även fast jag helst skulle vilja ligga i min säng och sova. Är så rastlös när jag bara går hemma, måste ha nåt att göra annars blir jag inte riktigt så rolig att ha att göra med kan jag lova.
Jobbade min sista dag idag också....eller ja..min enda dag i april. Nu ska jag inte jobba mer och det kände jag idag att det beslutet var väldigt riktigt.
Vi hann med en sväng upp till pappsen och Birgitta också där vi fikade och pratade om framtida resor till fjälls. Kattungarna har blivit så stora nu och Caroline hade visst döpt den ena till Fiona och den andra till???? näe det kommer jag inte ihåg nu. Fiona var ju Shreks flickvän som alla kanske vet hehehe, tycker dock att kattungen är bra mycket sötare än ett träsktroll. ÖÖÖhh nu babblar jag ju bara på.
Mira är inne i höglöpet nu vilket betyder att hon är mer törstig och mer kissnödig, det är ganska jobbigt för hon har problem att hålla sig och det blir nån kissfläck här och där, men det är ju inte hennes fel lillgumman våran. Alla verkar tycka att hon är så himla jobbig och bitig, men hon är ju bara valp och sen är hon ju så himla glad och kelsjuk, hon menar aldrig nåt illa utan vill ju bara visa hur mycket hon tycker om alla.
Nu ligger jag i sängen med datorn i knät och ska alldeles strax sova, älsklingen sitter vid skrivbordet och går igenom massa papper.

puss och god natt
Louise

Spänningar

Har haft rejäla stickningar och spänningar i min stackars mage idag, känns som magen snart spricker på mig ojojoj, men sen tog jag ett varmt bad och nu känns det skönt igen, vad skulle jag göra utan badkaret?
Idag har vi äntligen besällt alla tapeter och på lördag eller söndag så skulle det komma en och tapetsera så nu går det undan. Idag har jag och Helen målat dörrarna och älsklingen har målat listerna och fönsterfodren. Erik har satt upp panel rund tvättstugedörren och toalettdörren och satt dit lister så nu börjar det bli ordning på ställena som såg ofärdigt ut förrut, det blir så hemtrevligt. Blev hämtmat idag för ingen orkade laga nån mat, men det gick ju det också. Påväg hem från vagabondo så var jag tvungen att tvärnita och fara in på ICA där munkvagnen stod, tokgott med munkar ju tyckte jag...herregud va knasig man har blivit. Men lyckades smaska i mig en chokladmunk innan vi ens var hemma igen.

Nu är jag väääldigt trött så nu somnar jag snart halvsittandes i sängen. Klipptid imorrn, ska jag eller ska jag inte??? Får sova på saken.

puss på er som läser min blogg och tack Fia och Angelica för de gulliga och värmande kommentarerna!!

Louise

oron

Vad är den bra för egentligen denna eviga oro?? Eftersom den finns där så ofta så måste den ju vara bra till något?! Förberedelse kanske? Jag oroar mig dagligen ett flertal gånger om hur allt kommer att bli. Kommer jag att bli en bra mamma? Kommer förlossningen gå bra? Hur kommer mitt liv se ut med ett litet barn? Är barnet friskt? Det är tusentals olika saker som snurrar i mitt huvud. Jag har aldrig ens knappt hållit i en bebis kommer jag klara av att dagligen sköta ett? Ja gott folk ni kanske förstår om jag är glömsk, flummig, irriterad, trött, ledsen just nu, VEM SKULLE INTE VARA DET? Ha förståelse att jag inte hör av mig lika ofta, men sanningen att säga så hör ni inte heller av er ( ni som inte hör av er kan ju ta åt er)...tänk om det är nu jag verkligen behöver er???? Jag är fortfarande jag.

Over and out
Louise

Tråkigt

Ont i halsen, trött, seg. Har gjort biffar till middag, mamma hälsade på sen vilat hela dagen.

Ja en sammanfattning blir nog allt som skrivs idag ska snart se greys anatomy YES har längtat hela veckan. Älsklingen kör timmerbil ikväll..kommer väl hem till 23.00.

Bye bye

Louise


Utmanad

Jag har blivit utmanad av Fia =) att göra en lista över 5 saker som jag vill göra 2009.

1. Komma igång med träning igen efter jag fått min bebis
2. Göra klart i sovrummet så det blir som jag vill ha det.
3. Njuta av sommaren och resten av året med vår lilla bebis.
4. Skulle vilja åka utomlands, men det blir nog nästa år.
5. Komma på vad jag vill göra med mitt liv.

Och denna utmaning ska passas till 5 personer

Angelica
Linnéa
Claudia
Sara
Cattis

Dagen som den varit

Har hunnit med det mesta av det jag skrev att jag skulle hinna med, Caroline hann färga mitt hår också. Hon har tjatat nu i flera veckor att jag borde göra det så då fick hon fixa det och jag är väl nöjd, det är ju blont så som det alltid är. Ska klippa mig på fredag hos Erika, och jag skulle verkligen vilja ha en förändring, allt i mitt liv förändras ju varför inte förändra min frisyr också??? Ja vi får se hur det blir. Huldas kattungar är så fruktansvärt söta nu titta själva får ni se.

              MYSIGA SMÅ KISSAR                                                                                                    

Var även iväg och valde tapeter men tog tyvärr ingen bild av dom, men tar bilder sen så ni får se helheten istället, blir nog bäst så, men allt matchar så Lucas får finaste rummet i huset.

Fia ringde och frågade om jag kunde jobba på söndag 7-12, jag hoppas verkligen att det går bra även fast min mage är ivägen överallt. Men sen efter det tror jag inte att jag pallar att jobba mer, är  helt slut efter idag och då har jag ju ändå bara gjort alldagliga saker.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan och se vänner och sen säsongspremiären av ugly Betty JIPPIIEE!!

Ha en mysig kväll!!

/ Louise

min hals

Vaknade med jätte ont i halsen och alldeles seg i kroppen, ojoj måste hinna massa saker idag så har inte tid att ha nån himla skit förkylning grrrrrr.
Saker att göra idag:

* Ringa försäkringskassan / klart
* Ringa cheferna / klart
* Kolla upp när Mira ska vaccineras nästa gång = när hon är ett år / klart
* Lämna in lönerapporten för mars = ifyllt ska bara fara med den
* Skicka in 2 st brev till försäkringskassan = ska bara skriva adresserna och köpa frimärken
* Iväg på Åhlunds och välja tapeter till Lucas rum
* Ringa kvinnokliniken om förflyttning av min tid tills efter jag fått min bebis = kommer ju aldrig fram
* Handla mat mm mm
* Boka klipptid

Ja som ni ser så finns det lita att stöka med och jag orkar inte skriva ner allt nu måste jag sätta igång tjoflöjt!!

Farmor 90 år

Tänk vad åren går, våran lilla farmor fyllde idag 90 år, hennes hjärta måste vara så starkt. Vi var många som var med och firade henne idag och det var så roligt att så många kom. Smörgåstårta och vanlig tårta fick vi och musiken stod pappsen och Ragnar för, trevligt att träffa alla man inte träffar sådär överdrivet ofta. Maria har jag ju t.ex inte sett på flera år känns det som. Men förhoppningsvis så måste man ju försöka att behålla kontakten nu för det är ju så man vill ha det.



Helgen har annars varit fullspäckad av olika saker. I lördags morse så packade vi in oss i bilen och for upp till Funäsdalen där Eva & Andreas med barn var i stugan, väldigt trevligt hade vi och solade och åt gott. På söndagen åkte de flesta slalom, men det kan ju inte jag för min mage så Eva och jag gick och strosade på i shoppena i Ramundberget medans de andra trotsade backarna i lössnön. Vi stannade ingen fler natt för vi hade mycket att göra här hemma med rummet som ska bli färdigt och sen så kände väl jag att jag inte riktigt orkade med. Köpte en jätte snygg mössa iallafall, men det blir till att använda den nästa år för nu verkar våren ha kommit för att stanna.

Ikväll for vi till Kim & Angelica och grillade med dom, Claudia, Daniel & Maya var också där så det var jätte trevligt att sitta och prata och mysa. Angelica slängde ihop en jätte smarrig paj också som jag hade kunnat äta hur mycket som helst av just då...ojojoj vilken gottegris jag har blivit hihi.

Imorgon blir det till att ringa runt och kolla så mina chefer har fyllt i papperna som jag har givit dom annars kan det bli problematiskt att få havandeskapspenningen, men förhoppningsvis så ska det gå fint. Ska försöka hinna välja ut tapeterna till Lucas rum också, hmm måste nog ha med mig nåt smakråd (är en aningens flummig just nu).

Annars då?? För mig rullar graviditeten på, jag börjar bli tröttare igen och kroppen känns tung och stel om jag sitter för mycket. Nu är jag inne i v. 31...känns helt sjukt att det snart är dags!!!!!!!

Älsklingen fick ett jätte stort påskägg av mig förresten på stjärtorsdagen (kunde inte hålla mig enda till lördag) med massa godis och en efterlängtad plåmbok, han blev så glad så, ska lägga ut en bild på ägget här sen.

Nu är jag ganska trött efter allt och imorgon ska jag försöka få sova till iallafall 9.30 åååh va skönt det ska bli.

Sov gott

Louise

spackla lite till

Har hållit på spacklat idag igen och även slipat på en dörr som även ska spacklas och målas och tvättas, Men det går ju framåt iallafall även om jag inte är lika snabb som jag brukar vara med min mage som är i vägen hela tiden, men vi måste kunna bli klar med rummet uppe för att kunna flytta upp Lucas och få in skrivbordet i hans gamla rum och sedan försöka hinna få iordning sovrummet innan bebisen kommer. Jag vet att man inte egentligen ska ha så många projekt och att man ska vila och sådär, men vi vill ju så gärna få klart allting. Jag är väldigt angelägen om att få klart, det känns i hela min kropp att vi måste få klart.

Nu är jag slut för idag ska bli så skönt att sova nu känner jag, älsklingen sover redan så sött och Mira med fast hon ligger i hallen nu för hon löper så det är bäst så,blir mindre att städa för mig.

God natt nattugglor!!

Louise "the one and only"

090406

Idag vaknade jag rätt sent, var helt slut oh kramp i båda vaderna...hur ska denna graviditet sluta?? Näe men allvarligt så gör det faktist ganska ont och inte alltför skönt att vakna mitt i natten av det huva huva, men bara april, maj och sen är det juni sen ska den lilla krabaten ut åååååh vad man längtar.
Är väldigt tankspridd idag men det har inte hänt så mycket heller så, bakat en rabarberpaj, smarrigt värre var det med vaniljsås till.
Har även varit på avslutning på specialsöket med lilla Mira, hon har verkligen utvecklas enormt sen första gången vi gick. Nu är hon klockren hela tiden och hon tycker det är sååååå kul, när det är hennes tur så ger hon ifrån sig ett skall för hon tycker antagligen att jag går sakta och sen tycker hon alltid at jag tar för lång tid med att förbereda mig när vi väl är inne på banan haha då står hon och är så energisk som bara hon kan vara ojojoj ni skulle se henne, skulle verkligen ha filmat nu sista gången alltså. Sen klarade hon av att dra av strumpan på Bianca också hahaha men nu drar hon i alla våra strumpor här hemma också och tycker det är skitkul haha. Lilla Mira löper nu och det gjorde Jessicas och Pers hund Rocky en aning frustrerad, han kunde inte koncentrera sig alls när Mira hade varit där inne.
Nåt mer särskillt har väl inte hänt, vi har barnen den här veckan så det är inte en öugn stund hehe.

God natt
Louise

fånga dagen

Idag blev det mycket gjort, men var så trött när jag vaknade så var brydd om jag ens skulle kunna kliva ur sängen, men älsklingen hade gjort frukost han så det kan man ju inte motstå.

Var på Mayas dop igår åååh det var så fint, grät en skvätt när ingen såg gjorde jag också ( graviditetshormonerna). Men hon var så söt lilla Maya och så lugn, både Claudia och Daniel var så duktiga värdar och dom var så himla fina båda två.
Efteråt for jag och älsklingen hem och vilade en sstund och sen hälsade vi på Micke och Mathilda, stackars Micke har brutit benet han, var av på flera ställen typ avvridet, såg inte alls så roligt ut. Sen efter vi varit där joinade vi Kim och Angelica på Byis, men jag kom snabbt på att jag inte alls var hungrig så älsklingen tog en pizza och jag en dricka. Sen for vi till Simon där alla fyllisar höll hus, länge blev inte jag utan drog med mig Angelica till Cattis och Jocke där vi körde guitar hero (skitkul spel faktist funderar på att införskaffa mig ett sånt). Hade ännu inte sett hur dom fått det i huset heller så det var trevligt. Sen tillbaka till fyllisarna där folkmängden ökat något och lika så ljudnivån. Jag förstod snabbt att det inte var nåt för mig och min gravida mage så hem for vi och älsklingen slocknade på tv¨röda sekunder. 
Idag har vi hämtat ved så jag har åkt timmerbil idag, det tycker jag är mysigt, men det var alldeles för lerigt och guppigt den här gången för mig. For sen upp till pappa och Birgitta och drack en kopp kaffe och kollade på världens sötaste små kattungar, dom är så fina nu 5-6 veckor är dom..helt underbara. For sen hem och friterade makrillfilé med ris och sötsur sås och sen lärde älsklingen mig att spackla så det höll jag på med en timme, men sen var jag helt slut så ska ta resten imorrn när jag vaknat. Ja det var min helg, bästa helgen på väldigt länge måste jag säga. 
Nu är det bara att slumra in och drömma sig iväg.
Over and out
Louise 


stackars anglare

Alltså det kan inte vara kul att vara ute på isen idag när det för det första regnar och sen är det plusgrader, sjön måste vara täckt av vatten. Förra året var jag och Angelica dit en sväng och då var det ju kallt och det snöade till och från.

Idag klockan 14.00 ska vi vara i kyrkan, Claudia och Daniels dotter Maya ska döpas, ska bli roligt de för jag har aldrig varit på ett dop...konstigt med sant hehe.

Vi var och hämtade golvet som ska ligga i Lucas rum och det var sååååå snyggt, älsklingen är nog lite skeptisk till det än men jag vet att det blir tokfint, vet redan vad det ska vara för färger där inne nu när jag sett golvet.

Första dagen idag som jag inte vill grina åt allting och slänga saker omkring mig, ingen aning vad det har varit med mig sista dagarna, stackars älskling får stå ut med mycket han, men han är ju världens bästa så det klarar han, jag är ju som vanligt nu, men huva vad hemskt det är att inte känna igen mig själv, måste ha varit ett rejält hormonpåslag eller nåt hihi. Och min mage växer och växer, är väl dags att ta en ny bild för den blir ju bara STÖRRE OCH STÖRRE.

Nu ska jag och älsklingen fortsätta lägga golv och sen göra sig iordning inför dopet, men ha en fortsatt regnig mulen dag hahaha!!!!

Over and out

Louise


funderingar

Vaknade klockan 7 imorse av att mittbygg kom och ska sätta igång med dörren uppe i det nya rummet, kändes bra att äntligen stiga upp lite tidigare, men nu är jag väääldigt trött hehe. Jag hade säkert sovit längre, men Mira blev ju helt tokig när hon insåg att det kom två okända människor in i huset och började hammra. Lillgumman hon ville ju vara med och se vad som hände hon.

Vi ska spöna om huset i sommar så vi ska måla det en helt annan färg också, svårt det där med färger, men typ champange färgat är ganska fint, såg ett sånt hus i Stöde, riktigt snyggt med vita knutar faktist....men det är ju sårt det där. Sen måste jag börja fundera på vad jag vill ha för tapeter i sovrummet också, inte lätt det heller, jag är rätt så dålig på färgkombinationer, men en fondvägg vill jag ju ha iallafall.

Ikväll ska vi kanske grilla med Angelica & Kim, men inget riktigt bestämt än, ska fara fram på byn en sväng nu tänkte jag iallafall sen måste jag nog sova middag eller nåt om jag ska kunna hålla mig vaken resten av dagen.

Over and out
Louise

090402

Idag är en precis lika händelselös dag som igår, men ska iallafall fara upp till min kära syster i Ånge en sväng nu på eftermiddagen annars blir jag nog knasig här hemma. Älsklingen skulle bli sen idag också så blir ensam ännu längre annars. Ja så känner jag mig just nu ENSAM, hur kan man känna sig så med en bebis i magen????

Ojoj deppblogginlägg men men

over and out
Louise

fått bebiskläder

Har äntligen fått mitt paket med bebiskläder som jag har fått från tradera, jätte fina kläder var det verkligen.
Lägger upp en bild på några av kläderna, tänk att jag ska få en liten som får plats i dessa pyttesmå kläder???? HELT OTROLIGT!!!!!


Allt är bra

Var till barnmorskan igår och har inte varit där på 5 veckor så det var på tiden. Hon tog alla mina värden och mitt blodtryck har stabiliserat sig, men det förstod jag eftersom jag inte har svimmat eller varit speciellt yr sista veckorna, blodvärdet var också bra och mitt blodsocker var KANON, så inga tecken på graviditetsdiabetes här inte. Hon kände också på min mage och kände att bebisen ligger med rumpan uppåt, rumpan ligger uppe i den högra delen av magen, var väldigt känslig där igår så förstod att det antingen var huvudet eller rumpan hehe. Hjärtat slog väldigt hårt på bebisen, man hör det tydligare och tydligare eftersom hjärtat växer. Jag frågade vad hon trodde att det var för kön, hon gissade på en pojke, men hon sa att det var bara en gissning och att hon kunde ändra sig till nästa gång hon lyssnade.
Så spännande, vill träffa min älskling som bor inuti min mage nuuuuuu, känns som en evighet kvar ju.

Idag ska jag fara och ta ut ett paket med barnkläder som jag fått från tradera, sen skulle jag vilja fara och sola (vet att det inte är bra när man är gravid, men ska man se ut som ett lik då?).

Började träna Mira att dra av mig strumpan igår också, hon drog ju i strumpan, men känns inte som hon riktigt förstod varför hon helt plötsligt fick dra i strumpan när hon aldrig fått det förrut hehehe, tillslut la hon sig framför min fot på golvet och gäspad hahaha hon är så rolig min lilla Mira.

Ja ha en bra dag nu
over and out
Louise

RSS 2.0