julstämning

haha jag mitt flummo vaknade och sjöng massa jullåtar hela morgonen, måste vara för att det har snöat ute haha, knasigt värre. Älsklingen frågade om det hade brunnit totalt för mig...jag som bara sjöng lite.
Bakade en sockerkaka sen kom älsklingens mams & paps hit så vi fikade lite, trevligt!
Nu ska jag vila lite, ska med och åka lastbil sen.
Over and sleeeping
Louise

glömmer bort

Att jag faktist har en blogg också, kan vara så när man har mycket att tänka på, men det ska snart bli bättre med det. Snart är man fri lägenheten också det ska bli så skönt att slippa tänka på den, ska ringa åfa imorrn och boka besiktningstid tllls på måndag. Är så trött nuförtiden, somnar tidigt, vaknar tidigt, sover en stund på eftermiddagen...ojojoj tror det kan bero på mörkret och årstiden kanske.
Halloween är det till helgen, men jag ska ju jobba så det blir inte mycket mera med det, bra att tjäna pengar.
Är jätte trött ALLVARLIGT så ska sova nu men lägger in en liten bild iaf, så kommer det nog ett mer intressant inlägg nästa gång....förhoppningsvis hahaha.

Over and puts väck
Louise


stressig dag

Känns som den här dagen bara har sprungit ifrån mig hahaha. Har jobbat från 12-20.30 så det var väl lite mycket tyckte jag idag på min lapp, men det gick ju bra till slut. Hann typ bara kliva upp och ha en mysfrukost med älsklingen innan man började jobba så dagen har inte inneburit större överaskningar. Imorrn blir det stan, ni vet väl att H&M har clubdagar nu 16-22 oktober tror jag det var, sen har dom 10% rabatt också och massa reasaker, men man måste såklart vara medlem men det är ni väl =)???
Näe om man kanske skulle somna nudå kanske

Over and out
Louise

boxer vill jag ha

Sorry att det tog så lång tid för mig att skriva den här gången, har varit lite mycke de senaste dagarna, mer kan jag inte säga för stunden. Har jobbat mycket och haft mycket att stöka med här hemma. Snart är vi utflyttade ifrån lägenheten också, ska bli skönt att slippa ha den hängandes över en lixom, vill bara få det klart jag så man kan koppla bort det.
Har jobbat ikväll på Gläntan, var ett tag sen nu man var där, men man kan ju det där utantill så det gick ju som hejjsan, sen jobbade jag ju med Anna-Lisa så kan det bli mer roligt hehe. trivs ju bra där ja, men på något sätt så känns det som om det är lite för lugnt för mig att vara där, bra är iallafall att variera hemtjänsten och Gläntan.
Jag och älsklingen satt och kikade på hundar på blocket för nån dag sen och han vill ju gärna ha en boxer...jag dömde ju ut han totalt från början, men sen när jag läste lite om den rasen och kollade på lite bilder på dom så är dom ju såååå sötaaa. Ja framtiden får utvisa om det blir en sån, tyckte en sak som någon skrev om boxrar var bäst iallafall: "En boxer är en ängel i en gangsters kropp".  Lägger upp lite bilder för er som inte vet hur en boxer ser ut.

Annars då vad har jag pysslat med, nja det är väl allmänt stök sådär, funderar på att beställa gardiner till vardagsrummet till jul, men behöver vanliga till efter jul dit också, så vet inte hur jag ska göra, om dom som sitter ska få sitta där hmm...sen ska nog jag och älsklingen fara ner till stan och kika på en ny tv-bänk, funderar på en vanlig svart från IKEA.

Näe nu ska jag ta och sova börjar visserligen jobba 12 imorrn men är så trött nu..

Over and out

Louise



Vilka sötisar =)


och så var det slut

....på helgen alltså hehe=P nu blev ni brydda va?
Har hunnit med ganska mycket i helgen faktist, men inte skrivit i bloggen, fy mig!
I lördags var jag och Angelica på bykrogen, rätt så kul, men knepigt folk tyckte jag dock....inte dom man brukar umgås med direkt nix pix.
Idag har vi varit i stan hela dagen och shoppat vinterjacka åt Bianca, efter mycket om och men så hittade vi en snygg brun jacka som hon verkar vara nöjd med så det känns ju kul att man kunde hjälpa till lite där.
Annars vet jag inte vad jag ska skriva mer är astrött och har typ flängt runt hela dagen och imorrn jobbar jag så får se om jag hinner skriva nåt här då, tänkte lägga upp lite nytagna bilder och sådär också ju...lovar att det ska bli snart=)
Näe hörrni sov gott och välkommen att läsa min flummiga blogg en annan gång =)

over and out
Louise

går det att regna bort?

Ja, den frågan måste man ju ställa sig idag när man flyger runt i hemtjänstbilen och det bara öser ner ute, men tycker endå att det är ganska mysigt med regn.
Är hemma på lunch nu en snabbis, ska strax fara tillbaka till jobbet.
Igår var jag i lägenheten nästan hela eftermiddagen och har nog nästan packat klart nu, bara de stora sakerna kvar som vi måste ta med släpvagnen. Så snart är jag officiellt sambo =) känns otroligt bra...helt underbart faktist.
Tänkte ta lite kort på rummet som Erik bygger åt oss också så ni får se hur långt han har hunnit, men det får bli sen ikväll som jag lägger upp dom. Dom längtar verkligen efter att få flytta upp på övervåningen =), det skulle jag också göra om jag var dom...mysigt mysigt!
Jag får skriva mer senare måste tillbaka nu...
Ha en bra dag på er!!!
Over and out
Louise


hektisk dag

Den här dagen gick väldigt fort kan jag lova. Var till lägenheten en sväng efter att jag hade duschat sen en sväng till mamsen på en kaffe. Sen hem och göra mat, stuvade makaroner och korv blev det, alldeles för längesen jag åt det nu och barnen verkade ju gilla det så det var ju bra det. Sen fick jag skjutsa dom på innebandy träning för älsklingen blev lite sen idag, han var inte hemma förrens kl.18.00. Då åt han lite och sen gick han och la sig för han mådde inte alls bra...magsjuka?? Ja iallafall så hämtade jag sen barnen på träningen och fick dom i säng till 21.00. En heldag som den bonusmamma man är hehe. Helen och Erik var hit också, medans Erik snickrade så for jag med Helen och övningskörde lite. Hon var väldigt duktig så det kommer säkert gå jätte bra.

Film jag vill se nu: Irené Huss - Guldkalven
Film jag rekommenderar: Iron man (gillade den asmycket, skitcool film)

Har även hunnit sett ugly betty och desperate housewifes ikväll och imorrn är det greys anatomy kl. 21.00

Nu sitter jag här framför tv:n och funderar på om jag ska krypa till sängs jag med, ska väcka barnen kl.7 om älsklingen har åkt och jobbat. Sen kanske man ska ta en morgonpromenad också imorrn, men shit va kallt det är nu på mornarna, köpte svarta fingervantar idag så jag ska slippa frysa om mina små händer hihi.

Funderar på att färga mitt hår lite mörkare med ljusa slingor vad tror ni om det?

Läste idag att det är 45personer som läser min blogg....VILKA ÄR NI? Jätte nyfiken jag ju =) TELL ME!!!

Lägger upp lite bilder på mamsen kisse, min yngsta lillasyster och mig själv en kall höstdag som denna:


Caroline


Jag (blek) i höstvädret



Mammas lilla kisse Ronja

Over and out
Louise

min mobil =)

Är så glad för igår kom min älskade mobil, är supernöjd med den. Är verkligen värd den tycker jag efter att ha jobbat som en tok hela sommaren, känns som en liten present till mig...and it feel's soo good!!!!
Idag har jag inget jobb ingen hemtjänst eller Gläntan som har ringt så idag blir det lite småplock med papper, lite packning och lite städning. Sen ikväll kommer mellansyster och hennes kille och han fortsätter med rummet.
Näe nu ska jag ut i den friska luften en sväng och ta lite höstbilder innan hösten är förbi, lägger upp dom här sen men först en snabbdusch.
Är så glad idag känns som om allt i mitt liv har fallit på plats, jag har världens underbaraste kille, bor i världens underbaraste hus, har jobb som jag trivs med, det enda jag måste komma igång med nu är träningen...måste måste måste. Behöver en liten spark i rumpan nu tror jag...någon frivillig???
ja näe här kan jag inte sitta och häcka...

Over and out
Louise

Här är en bild på min fina tårta som Angelica gjorde åt mig =)


pappsen

Min pappa är världens bästa pappa, han finns alltid där och ställer upp för en när man behöver honom...vad skulle jag göra utan honom?! Han är den personen som ringer och "sparkar en i ändan" om man inte får saker och ting gjorda och han är den som lyssnar och kommer med goda råd vare sig man vill eller inte =D...Min pappa är bäst så är det bara.

Dagen har varit rätt så långtråkig, var och plockade en sväng i lägenheten och fick undan bra mycket idag. Sen for jag upp till pappa och fikade och var där resten av den här kvällen.
Nu hade jag tänkt försöka sova för jag börjar 7 imorgon bitti, men det är lite svårt när man har jobbat natten innan.
Ligger i sängen nu och pratar med Cattis på msn, känns som det var evigheter vi pratade, detta måste det bli en ändring på saknar henne ja =(.

I helgen blir det lite småstök med allt möjligt, ska åka upp till Hjältanstorp på lördag, dom hade anordnat nån fyrhjulingsdag där uppe då så v ska nog fara dit med Helen & Erik och kolla lite.

ÅÅÅh jag vill verkligen få min blogg snygg med header och bakgrundsfärg och allt, men fattar inte hur man gör, har läst på http://designadinblogg.se men det är så svårt att förstå det här med kodmallar och sånt knas hmm nån som vill hjälpa mig kanske =)???

Näe nu ska jag sova annars kommer jag vara helt slut imorrn.



Over and out
Louise

regnar på lilla mig

Var och klippte mig idag, blev nöjd skönt att man kan klippa sig lite oftare nu så man håller frisyren fin =). Tog inget kort men ska ta ett så ni får se =P.
Är så stolt över mig själv för jag lagade mat allt från grunden idag =) gjorde hemmagjord potatismos, älgfärsbiffar och gräddsås mmm mums blev det, men fick dock äta den helt själv eftersom älsklingen jobbade...men matdosa ska han få.
Jobbar inatt på Gläntan, sov inget idag, men det ska nog gå finfint endå.
Ska lägga upp lite bilder från helgen när vi gick ut på aveny idag tänkte jag, men tog inte med mig kameran på aveny, men på förfesten blev det mycket kort tagna hihi. Angelica och jag som brukar få nåt fnatt och ta massa bilder på oss själva inne på toaletten hahahaha =D.

                                                                                     




Puss på er
 Over and out 
            Louise               
                                                  

RSS 2.0