fredagen

Sett en film alldeles nyss med Dylan från Beverly hills, ni kommer ihåg den serien va? Älskade den när jag var yngre, repriserna går just nu på tv4+ på vardagar kl 14.30 tror jag. Sevärd var filmen men kanske inte den bästa svenska filmen, lite annorlunda helt enkelt.
Imorrn kanske det blir stan en sväng på dagen, sen blir det grillning hos Angelica och Kim, för Kim har fyllt år och ska såklart firas.
Näe man ska väl sussa lite själv nu också, Enya börja bli förkyld IGEN, så fort det går över så blir hon förkyld igen....himla vår!!!

Natti natti

ÅÅh hur ska man göra?

Snart dags att anmäla sig till klassåterträffen, 10år sen man gick ut 9:an...vart har alla år tagit vägen?
Vet inte om jag ska gå eller inte...varför känner man så? Har inte så väldigt många bra minnen från 7-9:an och man var ju en helt annan person då... ja hur ska man göra? Kommer bestämma mig typ sista dagen eller nåt typ.

Enya står nu själv och lutar sig emot möbler och allt möjligt, hon vågar inte gå ännu, men det lär inte dröja länge, lillstumpan våran blir så stor.

Var till stan med Angel igår också, shoppade lite smått och gott, bl.a ett par skor, en rosa kepsmössa till Enya, escada sommardoften och lite annat kul.

Min diet går kanon, går ner hela tiden, mår kanon!!! 14:e dagen nu :D.

Ska duscha med älskling nu om han orkar...

natti natti


Detta är sant

Vet ni att 90% av alla våldtäksmän är nån som känner sitt offer, det är ingen utomstående utan någon som offret litar på.
En våldtäksman förändras aldrig, den personen har nåt fel i sitt huvud och kommer troligtvis att fortsätta även fast den personen får vård. En våldtäksman är en person som är duktig på att prata för sin sak, han är trovärdig och smart.
Denna person är ofta väldigt duktig på sitt arbete och ofta chef. Personen i fråga är omtyckt på sitt arbete och drivande.
Tänk på detta är ni snälla! Håll era ögon öppna för dessa personer för dom finns kanske närmare än ni tror.

Kommentera gärna...

RSS 2.0