v.40+6

ÅÅÅh vilken varm sommardag, kommer inte ihåg att det var såhär varmt förra sommaren.
Vet ni imorrn är jag en vecka över tiden, men det gör faktist ingenting nu längre, jag pysslar på här hemma och rör på mig så mycket jag kan, våran lilla älskling kommer när den är redo. Kommer verkligen att kännas konstigt sen utan min mage, den blir ju som en del av en, jag är aldrig ensam lixom. Mitt liv kommer aldrig mer att bli som förrut och jag kommer för första gången att bli mamma. Min mamma kommer bli mormor, min pappa kommer bli morfar och mina syskon blir mostrar.....vilken förändring om man tänker efter.....helt overkligt är det.....och helt underbart!!!!

Först fick vi varandra.....sen fick vi dig.....och nu har vi allt!

Sov gott

Louise

magen just idag


v.40+5

Sommaren som är här är ju OTROLIGT UNDERBAR, men kan man njuta nääääää. Jag vill kunna sola magen och bada och göra allt som man brukar, men det går ju inte. Idag har jag bara haft fjuttiga förvärkar, inte nåt som jag väntat mig alls. Har jobbigt med andning och allt nu igen, får se om jag måste till vc imorrn, bebis trycker på alla mina organ nu och jag blir rädd för min spegelbild.

Hoppas Hoppas Hoppas du kommer snart.....

Louise

v.40+4

Helloooo!

Idag har det varit en underbar dag med sol och värme, synd att man inte kan uppskatta den riktigt när man är såhär gravid som man är. Men kvällen har varit så skön, har suttit på altanen med Angelica och kikat i gravidtidningar.

Har varit med Helen idag också, hon kom med tåget från Ånge och gjorde mig sällskap hela dagen, kikade även in till en slappande Caroline en sväng och såg hur man ser ut om man bara sitter inomhus hela tiden. Hon måste verkligen skärpa sig och åtminstånde få ändan ur soffan och ta en promenad varje dag annars vet jag inte hur det där ska gå....förstår inte hur man kan vilja leva sådär och inte vilja vara utomhus i detta kanonväder????

Imorgon fyller iallafall Caroline 20år...GRATTIS LILLASYSTER!!!! Så vi ska dit och fika kl.13 imorrn. Vad hon får kan jag inte skriva här för då kanske hon ser det hehe.

Älskling är och gräver han som vanligt och jag ska väl ta nåt att äta snart för börjar bli hungrig.

Får se om det blir nåt inatt för nu är det TUUUUUNGT!!!!!

over and out
Louise

v.40+3

idag klev jag upp vid 9 och följde med älsklingen till stan, gick runt på Jula, skopunkten, djurkompaniet och byggmax så nu är jag inte stillasittande längre, har gett upp vilandet det ger mig ingenting. 

Kom hem och har testat massa olika färger och kombinationer till huset, för det måste bestämmas nu i dagarna, men hur lätt är det att fokusera på det då? Klart man måste gå in för det totalt så man blir nöjd eftersom man inte direkt kan ändra sig när det är färdigmålat.

Haha någon skrev en kommentar om att det jag hade igår kanske var gaser hihi det var det inte an jag lova =).

Nu ska jag nog ta ett bad och sen mysa ner mig i soffan och slumra ett tag.

over and out

Louise

v.40+2

jag har vaknat med ont i magen som mensvärk som kommer med rätt så jämna mellanrum, skickade ändå iväg älsklingen på jobb eftesom det kändes så konstigt bara....det var en timme sedan det...nu gör det ont och magen låter till och med när dessa onda saker kommer och jag....(ont paus) känner mig lite nervös. Men får se vad det blir nu måste jag vila....

Glad Midsommar

Vi firar midsommar i Hjältanstorp i år med familj, släkt & vänner så jag skriver troligen inget här på ett tag för vi sover över där uppe i husvagnen. Allt är lugnt i magen, inga förvärkar eller nåt bara ett hemskt humör och mycket tårar....har nog aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv, trodde inte att det skulle vara såhär, tror hormonerna har svämmat över...tycker så synd om min stackars älskling¨, Mira och barnen.....alla får sig en känga huva va hemskt och jobbigt.

Imorgon hoppas jag på en glad dag och jag hoppas att det blir så....på lördag går tiden ut också men tror bebisen vill stanna ett tag till.

puss och godnatt

Louse

fortfarande hemma

Ville bara skriva det så ni inte börjar fundera hehe...nu blir det sängen....

bye bye
Louise

nothing yet

Näpp blidde inget idag heller, men en barnvagn har vi äntligen hittat, en crescent en sån som vi ville ha skitcool är den.

Hoppas det sätter igång snart.....

puss på er


okej v.40

Japp är officiellt inne i v. 40 eller 39+1 men ändå, idag sov jag länge igen, till typ 12.30, älsklingen klev upp vid 9 han. Det spöregnar ju ute också ingen bra dag för nåt idag....och endå har jag nån konstig känsla i kroppen...i magen...i ryggen....det känns inte riktigt som de sammandragningar som jag tidigare haft....men dom anas bara nu så jag tror inte på någonting förrens jag verkligen känner dom...kan ju återkomma sen om det har försvunnit eller inte.

Annars hade vi en lugn dag igår, åt middag på bykrogen för en gång skull, var ett tag sen nu. Sen for vi till Suss och Peter och drack kaffe och satt där och surrade en stund. Sen for v och kollade lite husfärger för att sedan hyra en film på shell. En lugn kväll helt enkelt.

Näe nu ska jag upp och gå lite kan inte riktigt sitta stilla.

over and out
Louise

Älskar

Älskar min älskade Fredrik och jag är världens lyckligaste som har en sån underbar pojkvän!!!!!


are u kidding me!?

Är det såhär sommaren ska vara nu eller? Ett enda stort mulet regnväder? jaja jag får inte dåligt samvete av att bara sitta inne iallafall vilket är bra.
idag kom mamsen och hämtade mig så jag kunde handla lite på konsum, sen hem till henne på lite kaffe. Har blivit beroende av jordgubbar...funderar på om man kan äta för många...nån som vet??
Klev upp klockan 10 idag och det är tidigt om man jämför med hur länge jag sovit resten av veckan, klev upp 12.30 igår t.ex. Måste vara nån slags förberedelse att kroppen kan sova så länge.
Idag ska älsklingen ta med sig kinamat hem och det ska bli sååååå gott har längtat i flera veckor efter just det, och jag säger bara det är man gravid ch verkligen vill ha nåt så är det bara så att man måste få det.
Nu ska jag hänga tvätt om jag kan och sen vila lite.
Lägger in en bild på Akira som satt i buskarna hemma hos mamma och frös lillstackarn.

puss
Louise



Okej en magbild från igår kan man ju klämma in här också.


sovväder

Ja och sov det gjorde jag, var helt medvetslös tills jag äntligen klev upp klockan 12.30, ojoj men kommer väl vara uppe sen med bebisen så får ta vara på dessa lugna tider som man har kvar.
igår hade jag jätte ont hela dagen och fick sitta med rispåsen hela dagen och även i badkaret, magen är så tung nu så det blir sån belastning på min stackars rygg och ben. På lördag ska vi till Christel igen, trodde faktist inte att jag skulle dit en gång till gravid.
Älsklingen for och jobbade han i Vicksjö, 1 ½ tmme bort är han, känns väl sådär, men bättre att vi båda ska gå och vara rastlös här hemma.
Nu har jag snart sett klart på hela sex and the city boxen, har bara de sista avsnitten kvar.
Näe nu har jag inget vettigt att skriva mer så ha en trevlig regnig dag..

puss
Louise

v.39

Japp jag är fortfarande pregnant, gravid, på tjocken, har bulle i ugnen bla bla bla. Är dock ganska less nu...
har förvärkar
huggningar
kramp i benen
kramp i rumpan
kramp i magen
humörsvägningar

Okej ni förstår att jag börjar lessna va?

Jag kan inte göra någonting längre, tycker synd om mig själv kan jag göra, men jag vill faktist bara att den lilla ska flytta ut nu och träffa sin mamma och pappa som håller på längtar ihjäl sig snart.

Ska ta ett kort till på min enorma mage...men nu ser den bara löjligt konstig ut haha.

I helgen har vi inte gjort så mycket, mest tagit det lugnt, varit och fiskat för första gången i år. Igår grillade vi med Kim och Angelica och idag sov jag till 12 på dagen.

Nu ska jag fortsätta min dag med sex and the city boxen som jag snart har tittat klart på....VAD SKA JAG GÖRA SEN?

puss
Louise




Morgon mulet

ÅÅÅh och jag som hade dragit runt vattenspridaren runt tomten sent igår kväll...och vad har hänt inatt DET HAR REGNAT!!! Ja min otur såklart, men det är ju bra så gräset kommer upp nån gång.
Inatt har jag sovit jätte bra, har inte vaknat så många gånger så nu önskar man ju att den lilla kunde titta ut när man har vilat ut lixom, men så lär det ju inte bli.
Älskling var i Härnösand nyss så han är snart hemma, nu ska jag göra mig iordning för dagens bravader = vila.
Hörs kanske sen

puss
Louise


Dagens slut

Så var även denna dag slut, har inte gjort alltför mycket men känns ändå bra för imorrn kommer älsklingen och barnen så då blir det livat igen, tror jag behövde vara för mig själv och samla kraft inför det som komma skall. Tänk att jag snart har gått 38:a hela veckor, på lördag går jag in i den 39:onde. Tänk så länge jag inte har festat?? Och jag saknar det inte så mycket heller, det blir ju som man kommer in i det efter 9 månader.
Nu ska jag fortsätta se sex and the city serien som jag har lånat av min kära syster Helen så hon kan få tillbaka sin älskade box nån gång hehe.
Hälsade på Carro en sväng förrut också när jag ändå var fram på konsum, men blev bara en snabbis för var ju tvungen att fara hem och se greys anatomy.

God natt

Louise

konstig natt

Inatt hade jag stora problem att sova, jag vaknade hela tiden och drömde bara massa tok. Vaknade igen kl. 7 och var totalt utvilad med ont i hela kroppen typ. Har en väldigt konstig känsla i kroppen nu, känner inte riktigt igen mig själv. Ska försöka göra färdigt spjälsängen så att allt är färdigt med den iallafall utifall nåt skulle hända. Jag vill inte gå såhär längre och vara som en tickande hormonbomb, jag är så trött och irriterad så jag vill bara skrika. Måste hitta på saker att göra så jag inte blir tokig.

Näe nu kan jag inte sitta här längre, hoppas på ett trevligare blogginlägg senare kanske.

bye
Louise

Jag och Mira

Tänkte bara skriva och säga godnatt, jag har släpat med mig Mira in i sovrummet så hon ligger så sött nedanför min säng och sover nu, vill ju inte sova själv någon av oss. Egentligen skulle hon gärna få sova i sängen, men så mycket gillar jag inte hennes fisar hehe.
Har sammandragningar till och från, men inga som kommer i närheten av det som jag hade så troligen så kanske jag går tiden ut. Tänker försöka att tänka på annat så jag inte går och väntar och knappt kan ta mig för att göra nåt.
Har läst ganska mycket om förlossning och sånt idag, kanske bäst att inte läsa alltför mycket.

Näe nu ska jag sova så det blir imorgon nån gång..

puss på er och sov så sött

Louise & Mira

Rekord

Måste vara rekordhöga siffror på min blogg nu igår och i förrgår, över 80personer har läst min blogg, ja jag förstår att det är för att jag snart ska föda hihi, det är ju roligt att så många är så nyfikna.
Är sjukt trött idag, älsklingen sa att han aldrig sett mig sova så hårt som imorse för jag hörde ingenting...och är fortfarande trött.
Har ätit jordgubbar med grädde och mjölk så det står ut genom öronen snart...mmmm SUPERGOTT.
Ute blåser det och jag hoppas det börjar regna snart så jag slipper gå ut och vattna gräsmattan och häcken...hoppas hoppas hoppas.
SKa försöka dammsuga sovrummet och sätta dit spjälsängsskyddet som vi har köpt.
SKa se ugly Betty och Desperate housewifes sen.
Har inte ätit nån direkt middag för vill inte ha någon.
Tycker synd om Mira som har en sån tråkig matte som bara ligger och som är irriterad, stackars henne som vill gå ut.
Saknar älsklingen.

Over and out
Louise

v.38

japp nu är man inne i v.38, jag tycker magen är dubbelt så stor som för en vecka sen. Skit också att jag skulle ha dessa värkar och tok för då skulle jag inte gå och vänta nu och vara såhär rastlös. Men det är bra att den lilla tänker stanna ett tag till så att den får lägga på sig lite mer fett på sin lilla kropp. Har börjat fått en rand på magen nu, pojkrand ska det visst kallas, men jag har fortfarande känningar på att det kan bli en flicka...även fast alla andra tror att det ska bli en pojke, Tog en bild på magen som jag lägger med i inlägget, men den blev inte så bra för jag tog den själv, men det kanske syns hur magen nu har sjunkit och lite av randen.
Jag ska ha den 20juni egentligen så det är ju typ ca. 3 veckor kvar, men eftersom jag redan var öppen så måste jag väl ska föda innan det datumet eller? Någon som vet???
Älsklingen for iväg och jobbade han och blir borta tills på torsdag, han är ju bara 2 timmar bort om nåt skulle hända.
Igår drog vi upp våran husvagn till vårat sommarställe uppe i Leringen, jätte vackert är det där uppe alldeles intill vattnet, ska bli så härligt att vara där i sommar. Sen får vi se om vi drar iväg på några längre sträckor, beror helt på den lilla filur som jag har i magen. Längtar så otroligt mycket nu att den ska komma ut, vill inte vänta längre, är så nyfiken på min älskade bebis.



Nu ska jag nog duscha och sen kanske fara och handla nåt.

over and out
Louise

RSS 2.0