Tiden går så fort

Enya har hunnit bli 4 veckor och 5 dagar, hon väger nu 5kg och är 55cm lång. Hela livet har förändrats och man har lixom inte tid med nåt annat än att ta hand om henne, jag är så nöjd med det så det är en bra förändring. Har egentligen inget speciellt att skriva så lägger in nån bild så ni får se hur hon ser ut nu.
livet har börjat

Det känns verkligen så, det känns så otroligt stort nu när man är förälder. Enya har växt ur storlek 50 nu och hon har gått upp i vikt, ska åka och väga henne nu i veckan tänkte jag. Funderar när man ska börja med D-vitaminerna, någon som vet? Ska hämta ut dom på apoteket imorrn tänkte jag så dom finns hemma. Enya har en tendens att bli väldigt kinkig på kvällarna, hon har svårt att komma till ro och är ibland otröstlig, men sen sover hon största delen av natten och är så glad och söt när hon vaknar och ska äta för att sen somna sött brevid mammsen och pappsen. Både jag och Enya ligger likadant och sover med armarna ovanför huvudet, vi låg så i dubbelsängen brevid varandra så älsklingen tyckte det såg så lustigt ut när vi bredde ut oss exact likadant hihihi.

Ja livet rullar på, har inte så mycket tid att blogga nu men det blir ju så.

KOM OCH HÄLSA PÅ MIG OCH ENYA NU ALLA!!! Har piggnat på mig bra tycker jag så ring gärna före eller skicka sms sen är det bara att komma om vi är hemma, detta är en inbjudan för er som verkar behöva det...så kom nu :D

puss på er

LouiseBubbla

Man lever i en liten bebisbubbla just nu, dagarna går så fort och även fast man knappt får sova så är man världens lyckligaste. Just nu har lillälsklingen somnat på storälsklingens mage, så himla gulligt!!!!!

Har börjat gå promenader, ökar på dom varje dag, men det känns verkligen hur man har noll kondis, men den ska tillbaka så man blir sig själv igen. Har hämtat igen mig bra ändå tycker jag, har fortfarande lite ont och sådär, men det är inget att klaga över...man är ju glad att man lever efter det där hehe, tur att man glömt det mesta av hur det kändes.

Idag var svärmor här, hon har öppnat en fond till Enya, sen hade hon stickat en jätte fin filt, köpt bestick till henne och jätte fina klänningar åååh hon kommer bli så söt i dom.

Mamma och Caroline var också hit en snabbis idag dom hade också handlat till lillgumman, strumpor och en klänning.

Har fått så mycket fint till henne och har inte köpt nåt själv än till henne, tror jag kommer vilja ha allt första gången jag ska kolla på bebiskläder i en affär. Börjar redan fundera på vad hon ska få i julklapp.

Jag kan inte skriva och uppdatera de senaste dagarna för det blir för långt inlägg, men ska väl försöka få tid till att skriva oftare nu kanske. Lägger ut en liten bild på henne så ni kan se hur underbart söt hon är.

Nu ska jag försöka hinna sova lite innan hon ska äta igen.

over and out
Louise


Enya 10 dagar

Enya är den mest underbara lilla person som jag någonsin har träffat, hon är mitt allt!!

Vattnet gick klockan 04.30 den 27 juni, jag satte mig tvärt upp i sängen och visste på en gång att nåt var på gång, hann bara till vardagsrummet så bara kom allt, vågad inte röra mig, ropade på Fredrik som kom och hjälpte mig. Ringde förlossningen som sa att vi skulle duscha och fika och sen komma in.
Klockan 5 började jag få värkar medans jag duschade, dom var inte starka, men kändes inte alls som nåt annat. Vi åkte in och när vi kom fram så hade jag regelbundna värkar, men ännu inte så starka som jag sedan skulle uppleva. Fick bada och se om dom skulle öka i styrka.
Fick 2 alvedon och en difflofenak för att se om värkarna skulle sluta, dom blev hundra gånger värre och jag började bli lite rädd. Älsklingen var med mig hela tiden och stöttade mig. Sedan hade jag så ont så jag visste inte vad jag skulle göra, fick börja med lustgasen, vet inte vilken tid, sedan fortsatte det bara, jag öppnades saaaaakta men hade såååå ont. Var öppen 3-4 cm klockan 14-15 på eftermiddagen, men det gick för sakta, fick Epiduralbedövningen, kändes gudomligt skönt när den värkade, men värkarna blev lite mindre så fick värkstimulerande dropp, började få värkar jätte tätt och fick jätte ont, epiduralen läkte tydligen så det var inte så konstigt att jag hade ont grr blev lite sur då.
Allt blev som en dimma sen och jag visste knappt vart jag var i all smärta.....den tog över mig helt och jag trodde verkligen att det var kört för mig. Men sen klockan 02.21 kom hon äntligen......Enya......och all smärta jag kännt försvann.Over and out
Louise & Enya

Underbara Enya 090628


RSS 2.0