vore ju kul

Om man hann skriva lite mer i sin blogg, nu är det ju såhär att jag inte är riktigt nöjd med min blogg så det är troligen därför jag sällan skriver, den skulle behöva en riktig makeover...Nån som kan hjälpa mig???

Enya har iallafall börjat vakna vid 6-6.30 på morgonen nu och varit tokpigg, men lika pigg är inte hennes mamma kan jag lova. Tycker hon borde vara tröttare eftersom hon lägger sig strax efter 20.00 varje kväll. Sen är hon inne i en period då hon skriker och gråter så fort hon inte får som hon vill och så fort man inte förstår vad hon vill. Det måste vara frustrerande att inte kunna säga det man vill fast man vet så väl vad man vill. Vet inte om hon är sen att börja prata eller inte, trodde faktist att hon skulle kunna mer än hon gör just nu. Men det kommer väl förhoppningsvis.

Vi harköpt ny kyl, frys och diskmaskin iallafall, superfina är dom och så skönt det ska bli att slippa FRYSBOXEN!!!

Idag började jag min arbetsprövning på Gläntan, det känns bra att komma dit och känna att man gör lite nytta, även fast jag bara ska vara där 2 timmar varje dag första veckan.

Håller på försöka bestämma mig om vart jag ska vara i sommar också, svårt beslut, funderar om man kan variera Gläntan och hemtjänsten?? Måste ringa och fråga på måndag.

Har sett filmen buried ikväll, gillade den inte så ni vet.

En fika hos Daniel och Claudia har vi hunnit med idag också och jag har varit och tränat på vårdcentralen.

Enya fick en ryggsäck med Tingeling på i förrgår och sen hon fick den bär hon den med sig ÖVERALLT! Hon somnade med den både igår och idag, snacka om att hon gillade den våran gotjej.

I helgen blir det nog massa pyssel hemma bara och hitta på nåt kul med Enya, kanske bada imorrn?

Nu blåser nog vårat hus bort låter det som huva.

natti natti

Louise


Old times:


Kommentarer
Postat av: Pernilla

Här---> http://tescho.se/webdesign/gratis-bloggdesign/ finns det några fina designer, dessutom gratis hon gör även på beställning men då kostar det ju såklart :)Även här---> http://tantkim.blogg.se/index.htmlfinns det fina designer som är gratis, även hon gör bloggdesigner på beställning mot betalning :)Det finns ju massor som designar bloggar både gratis & mot betalning men dom här tjejerna tycker jag är grym på det dom gör :)2011-03-05 @ 09:51:03
URL: http://gronstacity.blogg.se/
Postat av: Anonym

Oj, det blev ju tok med länken när det inte blev nått mellanslag mellan länken & finns, så, så här ska det ju vara :) ---> http://tantkim.blogg.se/index.htmlHoppas att du hittar nått :)

2011-03-08 @ 19:06:58
Postat av: Pernilla

Oj, det blev ju tok med länken när det inte blev nått mellanslag mellan länken & finns, så, så här ska det ju vara :) ---> http://tantkim.blogg.se/index.htmlHoppas att du hittar nått :)

2011-03-08 @ 19:07:43
URL: http://gronstacity.blogg.se/
Postat av: Angelica

Du hittade ingen värre bild jag medverkat i eller? ;P

2011-03-16 @ 23:07:09
URL: http://aangeliques.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0